Ma refeream intre monitor si televizor ca monitorul care il vroiam era de 28" si televizorul este de 27"![]()
Ma refeream intre monitor si televizor ca monitorul care il vroiam era de 28" si televizorul este de 27"![]()
Am o mica problema, sper sa ma ajutati. Am cumparata azi un arcade si vreau sa-mi recuperez gamertagu. Aleg tara, UK cazu meu ca asa stiu ca mi-am facut gamertagu, dau Recover Gamertag, bag email-ul si parola corecte pt sign in si imi spune: "Xbox LIVE isn`t curently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." Gresesc eu tara cand o aleg prima data? Ce fac gresit?
normal incearca intai pe site sa te loghezi si vezi exact ce date ai puse acolo. la recovery normal nu ar trebui sa intampini nicio problema. sa nu fie facut pe US
da cred ca e facut pe us. E problema? Inainte imi mergea cu fostu xbox bine mersi. Am intrat si pe PC si m-am logat, e ok. Am adresa de US in contu ala. Am mai citit cica ar trebui mai nou sa schimbi si adresa din email cu care ai facut gamertagu. Sa coincida, astia nu-s normali. Incerc si va dau rezultatu.
LE. GOD DAMN IT! NU MERGE! CE naiba? Tre sa omor pe cineva sa-mi recuperez id-u? Pe PS3 introduceam email si parola si voila, aici ma ia naiba. Nu ma lasaaaaaaa tot primesc aceasi eroare de sus. Ce sa fac? Am schimbat si UK la locale in consola si tot asa zice. Contu (gamertagu) e facut pe US.
Da am incercat si una si alta si nu merge. IDu e de US si am pus la locale US pe consola si nu merge. Am schimbat si adresa de la email tot pe US identica cu cea a gamertag-ului (ID-ului) si tot nu merge.
Nu pot, nu mai am consola. Any new thoughts? Please?
---------- Post added 29-05-2010 at 02:01 PM ----------
Nimeni nimic? C`mon, i wanna play! Pot sa pun cumva pe un stick gamertagu de pe PC si sa-l pun apoi pe consola?
daca contul e pe US seteaza regiunea pe consola US. asa trebuie ca sa mearga. era bine sa ai si un backup pe stick ceva totusi
dar daca setezi pe US merge. nu are cum sa nu mearga
Nu-l am pe pc salvat de pe consola din pacate, nu m-am gandit ca trebuie. Credeam ca e ca la PS3... Offf, o sa fac un filmulet sa vedeti ce cont am (ca e pe US) si cum fac Recover Gamertag pe consola setata tot pe zona US si nu o sa mearga.![]()
pe live US
e demult oferta. asta pt cei care baga cardul (personal nici nu mi-a trecut prin cap. am folosit numai redeems)
vreo idee de unde as putea cumpara volan de xbox 360 (oficial)? ca la emag nu mai e din pacate..
Pana la urma a mers. Uhuuu, me very happy. Daca patiti careva ca mine, cand luati consola - fiind noua trebuie sa creati un cont neaparat altfel se pare ca oricat ati incerca nu va recupera pe cel care il aveati inainte. Apoi puteti da recovery si merge. Damn i feel good again.
Acum am alta intrebare. Am facut ultimul update la consola de pe live. Am introdus un hdd extern de 40 gb pe usb. L-am formatat in prealabil pe fat32. Problema e ca nu-l vede. De ce? Am intrat in system settings-memory si nu vad decat memory unit de 512mb. Mai trebuie sa fac ceva ca sa vada hdd si sa-l pregateasca pt consola? Hdd merge, e aprins ledul.
ma poate ajuta shi pe mine cineva??? am scos un dlc de la forza motorsport 3 shi nu stiu cums a il instalez pe xbox , au ultimul dashboard cel cu care potzi folosi un stick pe post de hdd. dlc il pun asha simplu pe stick sau tre sa fac alte chestii?
Bookmarks