Pur si simplu il downloadezi de pe Xbox LIVE Marketplace si se salveaza pe stick. Intrii in joc si o sa-ti vada DLC-ul.
Am urmat intocmai tutorialul dar fara rezultat. Cred ca HDD asta a meu ii dus cu pluta sau ceva. Am incercat si un stick de 2 gb si l-a vazut din prima. Ori cablu e de vina ori hdd nu-i place, nu stiu. Interesant e ca il formatez NTFS si TV-ul il vede. Astfel ca il pot folosi pt vizionat filme si una alta, insa eu vroiam sa suplinesc pe moment un hdd de xbox pt instalat jocuri pe el... Asta e, trebuie un stick sau alt hdd. Trebuie sa mai mentionez, am uitat si nu stiu daca e important, ca hdd care il tot incerc e luat de la un PS3 40gb. E perfect identic si la conexiune si la exterior cu un hdd 2,5" de laptop. Normal ca e pus intr-un adaptor din asta care il face sa mearga pe usb 2.0 PC, TV il vede, XBOX360 nu. Asta e.
Ce relevanta are? E tot SATA ca si hdd de laptop ce l-am comandat de 120gb cand i-am facut update la consola. Si mi-a ramas hdd asta de 40 gb de la PS3. Doar hdd l-am formatat, nu mai are nici o legatura cu PS3u, nici fizic nici soft.
sper ca ma poate ajuta cineva...am incercat sa instalez un joc, la 79 % mi s-a blocat, am dat restart la xbox, apoi am observat ca profilul meu avea 0 points si nu mai aveam save-urile . am intrebat pe cineva si mi-a spus ca am luat bann , desi nu m-am conectat niciodata pe live.ce as putea sa fac ? ms anticipat
Nu are nici o treabă ban-ul cu dispariția gamerscore-ului. �ncearcă să reintroduci memory stick-ul / hdd-ul. Dacă ți s-a blocat la 79%, �nseamnă că e zgăriat jocul, sau are praf pe el.
Dacă nu ai consola modată, nu ai cum să iei ban dec�t dacă te-ai apucat să �njuri sau alte drăcii
de unde imi recomandati sa iau un xbox de la noi din tara sau de pe amazon?de exemplu pe amazon am gasit xbox 360 super elite cu fortza 3 si costa 200 de lire si la noi in tara am gasit cu 13 milioane si nu are 2 manete .eu as lua de pe amazon dar nu am m-ai luat nimic din afara tarii pana acum si as avea nevoie de niste pareri din partea voastra despre ce avantaje si dezavantaje
am daca iau de pe amazon sau din tara. pls help
Dacă iei de pe Amazon o să ai probleme cu garanția. Deși este mai ieftin �n U.K, dacă vrei neapărat garanție trebuie să �l cumperi din Rom�nia.
Prețurile lor sunt foarte bune, dacă te hotărăști să cumperi de acolo, sunt c�țiva colegi de pe forum care �ți pot aduce la un preț foarte mic...
oricum o sa il modez ,am auzit ca si aici la noi in tara au inceput sa verifice la garantie cosolele sa vada daca is modate sau nu ,stiu o gramada de oameni care au trimis consola la garantie si le-o trimis-o inapoi ,si plus ca daca iau de pe amazon cred ca toate sunt jasper si un super elite care costa 10 mil eu zic ca merita sa iau de acolo.eu daca am card nu pot sa cumpar de pe amazon?
�nainte să mai postezi, uită-te aici : http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
Discuțiile de genul nu sunt permise pe acest forum, sorry![]()
poti sa cumperi linistit. nu e 200 dar esti pe aproape. cu drum iese in jur de 225 lire.
daca modezi probleme ai peste tot in caz de ceva. in rest pot spune ca am adus peste 60 console din uk si nu au fost probleme, nici de livrare si nici cu consolele. toata lumea multumita
pretul la super elite a fost scazut cu 30 lire asa ca e bine de profitat
cheers
Am jucat putin pe offline Forza Motorsport 3 si as vrea sa imi "transfer" progresul pe contul tocmai creat de Live, cum pot face asta ?
In primul rand vreau sa va salut. In al doilea rand vreau sa va pun cateva intrebari:
-Cam cat ma costa modarea unui XBOX 360 ELITE?
-Si a-ti putea sa-mi spuneti tarifele la LIVE?
How to create a new Xbox LIVE membership from an offline gamer profile
Mai era un link (tot de la ei) cu mai multe explicații. Din păcate de ăla nu dau...
***Later edit***
http://www.xbox.com/NR/exeres/21CBB1...425F94A152.htm
- Pentru modare vorbești cu Donely.
- Live-ul costă 64 lei / 3 luni, există și abonamente de 1/2 luni și mai mult.
Bookmarks