N-am intrat la ei pe site, dar sunt cateva persoane pe forum care-l au de la GS.
Eu l-am luat de la GS cu precomanda dar acum, daca nu mai apare pe site, e din cauza ca s-a terminat stocul din primele precomenzi. O sa apara pe site curand.
Am si eu o intrebare: e posibil sa accesez continutul hardului de XBOX? (am varianta cu hdd de 20GB) Ma intereseaza mai exact pozele pe care el face Kinectul in timp ce joci...si nush cum sa le iau. Cand l-am avut conectat la PC imi aparea iconita cu Xbox la network connections dar nu era de tip mediu de stocare...fo' idee??
Mersi
Va merge live-ul? M-a deconectat dintr-o data si nu mai pot sa intru...Conexiunea mea e ok.
Mie-mi merge, sunt pe LIVE acum. Fă un test și vezi ce mesaj primești...
...poate e DNS-ul de vină. Știu c-ai zis că netul �ți merge dar, mai demult, c�nd aveam un singur abonament de net și-l foloseam PC+LIVE, c�teodată aveam probleme cu LIVE-ul și la mesaj �mi spunea că am probleme cu DNS-ul.
In ultima vreme consola "agata" cate o secunda la jocurile instalate pe HDD, in special la FIFA 11. "Hard Disk Failure" sau "New-new Dashboard Failure"?
---------- Post added 17-11-2010 at 12:59 AM ----------
Nici la mine nu mai merge de la vreo 12 AM... si nici http://xbox.com/ nu merge...
E clar ca se lucreaza la ceva, probabil au probleme cu unele zone. Si mie, imi merge. Asteptati, de obicei se repara destul de repede.
Incredibil!! Am crezut ca s-a remediat pana acum.... Te rog posteaza aici daca se rezolva.
Iti da aceeasi eroare cu MTU settings de care spuneam mai sus?
---------- Post added 17-11-2010 at 10:45 AM ----------
Tie iti merge sau nu? N-am inteles....
Parca si vad un instalator din ala unsuros..dand cu o cheie franceza in serverele alocate 3rd world
PS. de pe vpn-ul de la munca ( iese in olanda ) merge fara probeleme xbox.com..de pe cele 2 backupuri de rds si romtelecom ciuciu
Same here. Pentru XBL folosesc Clicknet și merge.
---------- Post added 17-11-2010 at 11:24 AM ----------
***later edit***
Merge și cu UPC-Metro (acum am testat)
Bookmarks