Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 677 of 788 FirstFirst ... 177 577 627 667 675 676 677 678 679 687 727 777 ... LastLast
Results 13,521 to 13,540 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13521 SP
    Junior Member Florinakke's Avatar
    ok, ms!

2. #13522 SP
    Member eneea's Avatar
    Am si eu o problema, cred ca mi s-a stricat intrarea hdmi din xbox, ce alte optiuni am pentru a-l conecta la tv si sa am cam aceeasi calitate, ca prin scart sau cele 3 colorate se vede destul de slab. as aprecia si ceva link-uri, merci anticipat

3. #13523 SP
    Banned Sha.'s Avatar
    Quote Originally Posted by Besnada View Post
    Imi poate spune si mie cineva de unde pot cumpara puncte microsoft prin card PaySafe?
    mmoga.com

4. #13524 SP
    Junior Member KidGamer's Avatar
    Pana la urma am prins oferta Xbox 360 slim 250gb +forza4+skyrim la 180e dupa ce am cautat mai bine pe langa astea aveau la oferta si Black Ops2 la 25e redus de la 69e pe care l-am luat dar se pare ca va trebui sa il joc integral in italiana dar nu e problema grava asta daca nu cumva se poate schimba limba contra cost cu vreun update ceva dar in fine e bun ca are si asta cod pentru xbox live de 2 luni deci 3 luni nu am treaba.
    Pot spune pe moment ca am facut cea mai buna achizitie multimedia, chiar daca pana plec acasa trebuie sa ma multumesc cu un tv mic de 15" dar se vede perfect nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa se vada prin hdmi pe lcd.

5. #13525 SP
    Banned Sha.'s Avatar
    Quote Originally Posted by KidGamer View Post
    Pana la urma am prins oferta Xbox 360 slim 250gb +forza4+skyrim la 180e dupa ce am cautat mai bine pe langa astea aveau la oferta si Black Ops2 la 25e redus de la 69e pe care l-am luat dar se pare ca va trebui sa il joc integral in italiana dar nu e problema grava asta daca nu cumva se poate schimba limba contra cost cu vreun update ceva dar in fine e bun ca are si asta cod pentru xbox live de 2 luni deci 3 luni nu am treaba.
    Pot spune pe moment ca am facut cea mai buna achizitie multimedia, chiar daca pana plec acasa trebuie sa ma multumesc cu un tv mic de 15" dar se vede perfect nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa se vada prin hdmi pe lcd.
    Sa il stapanesti sanatos! Game on!

6. #13526 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    If someone want

WORDAMENT - XBOX ACHIEVEMENTS ON IPHONE
    Wordament - Xbox Achievements on iPhone - IGN Video

7. #13527 SP
    Member eneea's Avatar
    ma ajuta si pe mine cineva, pls...daca conectez xboxul la tv prin cablu vga de ce cablu am nevoie sa am si sunet, tot prin televizor...merci

---------- Post added 06-01-2013 at 11:05 AM ----------

cred ca am gasit, asa ceva ar trebui sa-mi rezolve problema, nu??
    Xbox 360 VGA Cable Games Accessories | Zavvi.com

8. #13528 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Da.

9. #13529 SP
    Junior Member webdevst's Avatar
    Salut!

Am si eu o mica problema de setari pe care nu o inteleg.

Am un Xbox 360 Slim cu doua conturi, unul local ( sa-i zicem contul A ) si unul Live ( contul B ). Contul A are listate in home urmatoarele meniuri : bing, home, social, games, tv & movies, music, apps, settings, in vreme ce contul B are doar home, social, games & apps, settings.

Daca incerc sa intru de pe contul A pe orice, spre exemplu, music sa vad un clip online, imi zice ca am nevoie de cont Live. Fac sign in cu contul B, care este Live, insa ma trimite in home, unde acest cont nu vede toata meniurile contului B.... Asa incit ma cam invirt in jurul cozii.

Intrebarea este cum fac sa am in contul B toate meniurile din contul A, cu acces nerestrictionat?

Am fost in Settings -> Privacy, am modificat in Adult, imi zice ca trebuie sa faca sign out ca sa imi salveze modificarile. Dupa sign in, totusi modificarile pentru Adult nu sint inregistrate. Este tot pe custom...

Orice ajutor e binevenit. Am pierdut 30 de minute incercind sa inteleg... dar m-am invirtit numai in cerc

Multumesc!

10. #13530 SP
    Junior Member KidGamer's Avatar
    Ai Gold pe contul de live ? Nu sunt foarte sigur dar cred ca asta este motivul.

11. #13531 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nu contează dacă are gold sau nu, meniul trebuie să fie același.

12. #13532 SP
    Nu, nu am GOLD pe Live... Am sa mai incerc o data mai tirziu, desi sint reticent ca va merge... Nu inteleg de ce nu ma lasa sa modific la Settings -> Privacy din Custom, cum e acum, in Adult. Sau daca alterez actualul Custom, cu setari particulare mie, nu mi le ia in considerare. E atit de frustrant

13. #13533 SP
    Member Gabby95's Avatar
    Conteaza regiunea pe care sunt facute conturile.
    De exemplu daca ai cont pe South Africa nu iti vor aparea movies,music,etc in meniu.
    Contul B pe ce regiune este facut ?

14. #13534 SP
    Contul B cred ca este facut de pe calculator. Contul A este facut din consola la Initial Setup. La Language / Locale am US / UK.

15. #13535 SP
    Manager paul's Avatar
    Modificarile la "Privacy Settings" incearca sa le schimbi pe site.

16. #13536 SP
    Am modificat in "Privacy Settings" pe live.xbox.com, insa pare sa nu aiba nici un efect asupra consolei. Cu siguranta insa imi salveaza modificarile pe care le fac online...

Singura data cind pot vedea meniul asemanator contului A este atunci cind fac logout de pe contul B. Cum intru cu contul B, se duce pe ripa. Deci este o setare legata de contul B undeva care decide la ce am sau nu acces, insa nu gasesc... Am schimbat la Locale, in consola, am pus UK, US, nici o modificare

17. #13537 SP
    Manager paul's Avatar
    Da "Clear system cache" (mergi la setari, storage si dai Y pe HDD/flash memory), sterge profilul si da-i recover.

L.E.: Daca si pe site e problema atunci nu stiu ce poate sa fie de vina.

18. #13538 SP
    Am incercat ceva... Am facut sign out de pe contul B. Am vrut sa descarc un joc demo care insa imi cere cont de Live. Am facut sign in, si am primit un mesaj de eroare [ in stilul MSFT, sa nu mi-o luati in nume de rau ]. Codul de eroare este 8C230002.

Care inseamna: "This type of error occurs most often when you are trying to access unrated content."

Solutia, care vine de la MSFT este:
    Adjust your privacy settings online

Go to the My Account page.
    Click Sign In on the top right corner of the page to sign in to your Xbox LIVE account.
    Under Settings & Preferences, click Privacy and Online Settings.
    On the Adult tab, under Privacy Controls, make sure that Profile Sharing is set to Everyone.

Facut exact ce scrie mai sus. Nici o modificare...

Dupa aia: Solution 3: Purchase the content on Xbox.com

WHAT??? Asta m-a cam oripilat.

Acum am observat ca pe live.xbox.com am doar Games si Social.... 2013-01-06_1746 - Webdevst's library Insa exista si situatii cind am meniul complet... Este o varza teribila

---------- Post added 06-01-2013 at 05:55 PM ----------

@paul Multumesc pentru sugestie! Am facut tot ce mi-ai sugerat. Din pacate, nici o schimbare...

19. #13539 SP
    Manager paul's Avatar
    Contul sigur e pe US sau UK ? Ce ai zis cu Language/Locale tine de consola. Mergi pe site de exemplu la "Billing Information" sau "Payment Information" si verifica daca e US/UK. Daca e asa inseamna ca e ceva de la ei si atunci singura optiune e sa contactezi Xbox Support.

20. #13540 SP
    Cind fac login pe xbox.com, ma duce la https://live.xbox.com/ro-RO/Home.

La Billing Contact Information scrie: Country/Region Romania [ nu este editabil ].

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.