Exista vre-o modalitate de a jucat battlefield 4 fara hard intern.. ?
In momentul in care il conectezi o sa-ti ceara formatare (specifica consolei). Din cate stiu, mai mult de 32 gb nu o sa-ti vada din capacitatea totala a hdd-ului.
S-ar putea sa ma insel insa, incearca sau mai asteapta ceva raspunsuri![]()
Am luat azi Twitch pe Xbox si calitatea video e groaznica. E ceva ce am omis sau chiar asa penal se vede? E selectat High la calitate dar tot degeaba.
Și youtube-ul se poate vedea groaznic în anumite momente, depinde de conexiune dacă are o viteză bună sau nu de trafic de date.
Am si eu o intrebare nu stiu daca este bn aici da nu stiu unde sa scriu ☺...unde dau sa nu mai primesc mesaje pe email ?
Salut, am si eu o problema.
Am cuparat un joc care se joaca doar online cu cont gold.Am cumparat o caretla prepaid de 3 luni am incercat sa o activez pe consola si imi spunea ca nu introduc parola corect, m-am logat pe calculator la contul Xbox cu aceasi parola care spunea pe consola ca este gresita si am introdus codul de la cartela pe calculator si a mers, dupa care am dat drumu la consola am introdus jocul in consola si la un moment dat mi-a spus catrebuie sa se lege la serveru-l EA si mi-a cerut din nou parola la contul meu xbox, am introdus parola si din nou mi-a spus ca nu este corecta.
Astept un raspuns si o rezolvare !
Multumesc !
---------- Post added 03-10-2014 at 10:49 ----------
La contul x box.
Salut,
De curand mi am cumparat o consola xbox 360 E,ce vine cu un adaptor de 120 V,si cablul de alimentare este cu un singur pin.
Stiti unde as putea sa gasesc un adaptor 230V ce vine cu un singur pin ?
Bookmarks