Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 63 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #341 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...oki, tocmai am ieșit de la un mega meci de Gears 2, evident că eram 2 vs 5 (că așa e la modă...să ieși după ce �ncepe jocul) și am intrat pe forumul xbox.com să mai laud puțin sistemul de joc. Am citit ceva reply-uri și am dat de acest link:

...nu e nici un glitch tutorial. E doar un tip care vrea să joace și el Gears 2 și...

...no frate, dai de 10+ meciuri din astea consecutive și te poți culca liniștit. �ți vine să pl�ngi nu altceva...

Ei folosesc zone alarm și alte ***-uri și evident că au rank 4+ și un amăr�t (aici mă �ncadrez și eu) care vrea să joace c�teva meciuri, scade �n rank că pierde un meci? (după vreo 10 c�știgate cu echipa consecutiv ieri dimineață pe la 4:00). Nu mai zic nimic...

True skill ranking system!

*p.s.

Nu-s jerk, stiu care mi-e limita, limita mea e rank 3, nu vreau rank 4 nu vreau rank 5...vreau să răm�n la rank 3 (de 3 sau 4 ori am tot ajuns la rank 3 și după 10 minute iară rank 2...da ce-i asta-n %@#$& mea)

***later edit***

...m-am g�ndit că poate vă plac:

(s-a strecurat și una din Gears 1)

*p.s.

Pozele sunt pe contul meu photobucket, nu vor dispărea subit

_________

2. #342 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nici una cu Carmine

3. #343 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    nici una cu Carmine
    Mă uit și de găsesc o pun aici

4. #344 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    [quote=RonanN1;37862]...oki, tocmai am ieșit de la un mega meci de Gears 2, evident că eram 2 vs 5 (că așa e la modă...să ieși după ce �ncepe jocul) și am intrat pe forumul xbox.com să mai laud puțin sistemul de joc. Am citit ceva reply-uri și am dat de acest link:

...nu e nici un glitch tutorial. E doar un tip care vrea să joace și el Gears 2 și...

...no frate, dai de 10+ meciuri din astea consecutive și te poți culca liniștit. �ți vine să pl�ngi nu altceva...

Ei folosesc zone alarm și alte ***-uri și evident că au rank 4+ și un amăr�t (aici mă �ncadrez și eu) care vrea să joace c�teva meciuri, scade �n rank că pierde un meci? (după vreo 10 c�știgate cu echipa consecutiv ieri dimineață pe la 4:00). Nu mai zic nimic...

True skill ranking system!

*p.s.

Nu-s jerk, stiu care mi-e limita, limita mea e rank 3, nu vreau rank 4 nu vreau rank 5...vreau să răm�n la rank 3 (de 3 sau 4 ori am tot ajuns la rank 3 și după 10 minute iară rank 2...da ce-i asta-n %@#$& mea)

***later edit***

...m-am g�ndit că poate vă plac:

(s-a strecurat și una din Gears 1)

*p.s.

Pozele sunt pe contul meu photobucket, nu vor dispărea subit

/quote]

Din pacate pe cat de frumos e jocul pe atat de pacatos e multiplayer-ul. Eu am ramas la rank 1 de vreo 10 zile. Tot timpul cand intru ajung in echipa cu oameni foarte slabi cu rank 1 sau mai apare vreun ratacit cu rank 2. Normal ca in cealalta echipa sunt doar rank 3. Chiar azi noapte am nimerit un meci de guardian in modul urmator: in echipa mea(evident) erau doar 4 oameni - toti cu rank 1, iar in echipa adversa erau 5 cu rank 3 . Evident ca a fost o placere!

5. #345 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am terminat aseara campania single a 2-a oara pe hardcore. Ce sa zic? FENOMENAL!!! Urmeaza co-op pe insane probabil cu dl. Mo. Daca isi face dansul timp bien suir...

6. #346 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    A apărut un nou update, tot pentru a �mbunătăți matchmaking-ul. Nu am mai intrat pe consolă de 2 zile și mă mir că nu a menționat nimeni acest aspect. Să fii nevoit să afli știri prin propria cercetare...Jesus! What is this world coming to?

7. #347 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pai e foarte recent. Acum 2 ore nu era.

8. #348 SP
    A zis Mo, acum c�teva seri, că urmează ceva update (eram �n Party). Oricum...mie nu mi-a făcut nici un update...wtf :/

(ia să dau eu un clean cache la HDD-ul de 360...că nu mai merge așa)

9. #349 SP
    nu a fost nici un patch oficial inca... ce i-a venit lui Sanjuro este o necunoscuta... cred ca nu ii terminase patch-ul initial

10. #350 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    xyz

11. #351 SP
    palavrageala... orice patch oficial vine ca un update de consola... si nu vine la unul si la 3 nu

12. #352 SP
    ...easter egg!

YouTube - Gears of War 2 Dizzy's Hat Easter Egg
    Attached Images Attached Images hatmarcus.jpg

13. #353 SP

N1

14. #354 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    That's sick.

@Mo: asta era sniper-ul din GoW1 de care ziceai?

15. #355 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    @Mo: asta era sniper-ul din GoW1 de care ziceai?

da, el este... nu stiu daca foloseste altceva in loc de controller, dar daca jucati vreodata impotriva lui, nu il lasati sa ia sniper-ul... daca il ia, feriti-va capetele la greu... oricum, asta este baza lui... in rest nu prea misca.... am jucat de cateva ori impotriva lui si nu a reusit sa ma ia decat o data si pe zuben tot asa, dar a pierdut meciurile de fiecare data... joaca impreuna cu inca unul, dar imi scapa numele

Today EDIT...

No marketing, no fuss. Just the way we like it, as Epic have decided the Spike VGAs were as good a time as any to announce the arrival of a new Gears of War 2 map pack
    Called "Combustible", it offers three maps. The first one's called "Flood", and has immulsion that rises slowly through the match. The second's called "Gold Rush", which features multiple paths, while the third one's called "Fuel Station", and has a lot of **** that explodes.

PACK-UL ESTE DEJA PE LIVE... contine 3 harti, Flood, Gold Rush si Fuel Station, costa 800 MS points... si cel mai important... MERGE LUAT DIRECT
    Attached Images Attached Images imulsion.jpg

16. #356 SP
    ...ah! De astea mi-ai zis �n mesaj

***later edit***

Gata, le-am luat.

17. #357 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Imediat dupa ce termin GTA IV imi iaw GOW 2

18. #358 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Prea piperat prețul pentru doar trei hărți, dar le-am luat mai mult animat de dorința de a juca cu oamenii mei dec�t că este vorba de GoW 2. Flood e nasoală, Fuel Station e preferata mea, iar Gold Rush este preluată din varianta de PC a lui GoW 1 (deci nici măcar originală), dar e bună.
    Puțin praf �n ochi ca să mai c�știge timp p�nă la lansarea patch-ului.

19. #359 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Iata la ce hal de bug a dus lag-ul
    Attached Images Attached Images img_0511.jpg

20. #360 SP
    ...am pățit și eu așa. Am crezut că e de la TV...(eram �ntr-un party cu rom�ni, strigam la microfon ca un raton...și la voi se vede super colorat... ).

A stst așa cam...20-30 de secunde bune...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 63 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast