Ahhh ce pofta de GOW 2 am , acu reinstalez GOW1 pentru pc , macar sa mai simt senzatia Lancerului shi sa tai cateva locust cu drujba!!
Ahhh ce pofta de GOW 2 am , acu reinstalez GOW1 pentru pc , macar sa mai simt senzatia Lancerului shi sa tai cateva locust cu drujba!!
Gears of War 2 Rank Glitch - Epic Games Forums
...no comment.
(p.s. - Nu e nici un tutorial pentru glitch-uri)
Asta e exact ce se intampla. Am jucat aseara si exact in halul asta se misca si ce sa vezi, echipei adverse ii mergea chiar foarte bine.
Eu de fiecare data cand dau peste indivizi de genul asta, le dau file complaint - cheating.
...păcat că nu e ca la cs 1.6 sau cs:s cu ping la vedere. Să se vadă nemernicu. Ping peste 50 (de ex.) kick din joc. Oricum se știe cine-i excrocu' dar...măcar să se vadă (pentru photo, și apoi uploadată pe site să-l vadă toată lumea).
Şi aşa Gears of War 2 pică pe locul 4 �n cele mai jucate titluri de pe Xbox Live...Nu pot să spun că nu merită, nu cred că poate spune cineva că merită să fie mai sus dec�t este av�nd �n vedere problemele pe care le are.
LIVE Activity for week of December 8th - Xbox Live's Major Nelson
Parca se repeta episodul Bad Company. Este al 2-lea joc anul asta care e aproape imbosibil de jucat online.![]()
Nu-i adevarat. Asa merge pentru toata lumea si daca Live-ul nu s-a lansat in Romania nu inseamna ca ne baga in playlist-uri cu glitcheri by default.
K scuze doar imi exprimam parerea , ma gandeam ca nu poate sa mearga asha de rau in toata lumea........
Merge exact la fel in toata lumea.
Si apropos, Romania e pe locul 4 in lume la conexiuni broadband de internet. Om fi noi mai nenorociti si uitati pe undeva pe langa fostul bloc sovietic, dar in ceea ce priveste conexiunea de banda larga stam excelent.
Atunci ma intreb de ce mere asha de rau daca nui din cauza netului , pe PS3 se lauda aia ca o sa aiba deathmetch cu 125 de playeri , ma intreb cum o sa reuseasca...
Cu multa grija.Am si PS3. Joc Resistance 2 online. Exista meciuri de pana la 60 de jucatori pe 1 singura harta. A mers perfect tot timpul.
@Geox... incepi sa ma stresezi... in primul rand cu modul tau de scriere aka messenger si in al doilea rand cu cata palavrageala aiurea trantesti pe fiecare thread... ti s-a spus de ce nu merge bine, ai mai trantit un post in care intrebi acelasi lucru si mai inchei si cu flame... sa nu mai spun de offtopic... potoleste-te, te rog
In momentul de fata chiar nu merita sa joci altundeva inafara de private...si chiar si acolo mai sunt probleme![]()
Bookmarks