Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 63 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #361 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Ahhh ce pofta de GOW 2 am , acu reinstalez GOW1 pentru pc , macar sa mai simt senzatia Lancerului shi sa tai cateva locust cu drujba !!

2. #362 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Ahhh ce pofta de GOW 2 am , acu reinstalez GOW1 pentru pc , macar sa mai simt senzatia Lancerului shi sa tai cateva locust cu drujba !!
    La tastatura nu ai cum sa simti lancerul.

3. #363 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Gears of War 2 Rank Glitch - Epic Games Forums

...no comment.

(p.s. - Nu e nici un tutorial pentru glitch-uri)

4. #364 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Gears of War 2 Rank Glitch - Epic Games Forums

...no comment.

(p.s. - Nu e nici un tutorial pentru glitch-uri)
    trist dar adevarat. Aseara am experimentat lag-ul cu Mo, Gray si Babulu in toata spelndoarea lui. A fost infiorator.

5. #365 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Asta e exact ce se intampla. Am jucat aseara si exact in halul asta se misca si ce sa vezi, echipei adverse ii mergea chiar foarte bine.

Eu de fiecare data cand dau peste indivizi de genul asta, le dau file complaint - cheating.

6. #366 SP
    ...păcat că nu e ca la cs 1.6 sau cs:s cu ping la vedere. Să se vadă nemernicu. Ping peste 50 (de ex.) kick din joc. Oricum se știe cine-i excrocu' dar...măcar să se vadă (pentru photo, și apoi uploadată pe site să-l vadă toată lumea).

7. #367 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Şi aşa Gears of War 2 pică pe locul 4 �n cele mai jucate titluri de pe Xbox Live...Nu pot să spun că nu merită, nu cred că poate spune cineva că merită să fie mai sus dec�t este av�nd �n vedere problemele pe care le are.
    LIVE Activity for week of December 8th - Xbox Live's Major Nelson

8. #368 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sper ca asta sa le ii faca pe cei de la EPIC sa isi puna niste intrebari.

9. #369 SP
    Parca se repeta episodul Bad Company. Este al 2-lea joc anul asta care e aproape imbosibil de jucat online.

10. #370 SP
    Pai presupun ca mere asha de rau pentru ca live nui oficial aici.......

11. #371 SP
    Nu-i adevarat. Asa merge pentru toata lumea si daca Live-ul nu s-a lansat in Romania nu inseamna ca ne baga in playlist-uri cu glitcheri by default .

12. #372 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Pai presupun ca mere asha de rau pentru ca live nui oficial aici.......
    Presupui total gresit, ce legatura are legatura la net si codul de multiplayer cu localizarea ?
    E de la EPIC, au dat-o in bara rau de tot. Forum-ul lor oficial e plin de plangeri.

13. #373 SP
    K scuze doar imi exprimam parerea , ma gandeam ca nu poate sa mearga asha de rau in toata lumea........

14. #374 SP
    Merge exact la fel in toata lumea.
    Si apropos, Romania e pe locul 4 in lume la conexiuni broadband de internet. Om fi noi mai nenorociti si uitati pe undeva pe langa fostul bloc sovietic, dar in ceea ce priveste conexiunea de banda larga stam excelent.

15. #375 SP
    Atunci ma intreb de ce mere asha de rau daca nui din cauza netului , pe PS3 se lauda aia ca o sa aiba deathmetch cu 125 de playeri , ma intreb cum o sa reuseasca...

16. #376 SP
    Cu multa grija. Am si PS3. Joc Resistance 2 online. Exista meciuri de pana la 60 de jucatori pe 1 singura harta. A mers perfect tot timpul.

17. #377 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @Geox... incepi sa ma stresezi... in primul rand cu modul tau de scriere aka messenger si in al doilea rand cu cata palavrageala aiurea trantesti pe fiecare thread... ti s-a spus de ce nu merge bine, ai mai trantit un post in care intrebi acelasi lucru si mai inchei si cu flame... sa nu mai spun de offtopic... potoleste-te, te rog

18. #378 SP
    Ultimul BUG (imens) din GoW2:

19. #379 SP
    ...cum sa-i faca tag cu grenada prin perete!

20. #380 SP
    Member padawan's Avatar
    In momentul de fata chiar nu merita sa joci altundeva inafara de private...si chiar si acolo mai sunt probleme

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 63 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast