The damnest thing:
Nu am jucat Gears 2 cam de 1 saptamana si ieri am intrat online. Surprizaaaaaaaaaaa: pe langa faptul ca nu imi vedea Snowblind map pack, de la level 26 am fost retrogradat intr-un mod inexplicabil la 0!!!!!Nici nu stiu ce sa mai zic: erorile, glitch-urile, lagul acestui joc ma fac sa zambesc amar din pacate.
...păi ai deblocat doar:
...celelalte două:Rookie Gear
Reached level 5 in multiplayer
Seasoned Gear
Reached level 15 in multiplayer...nu le ai deblocate.Battle-Tested Gear
Earn enough multiplayer experience to reach level 25 (Public only)
Atunci cum ai avut level 26?poate level 6, așa da.
Chiar daca avea deblocat doar primul achievement, asta insemna ca a trecut de nivelul 5, deci tot nu se explica level 1. Baietii de la Epic ar trebui sa-si puna ordine in lucrurile lor si sa vina cu un update beton pentru jocul asta pentru ca vad ca se impute treaba. Pe multiplayer daca nu pici cu host-ul in echipa merge absolut infect, departe de un joc ce se vrea a fi in elita jocurilor de multiplayer.
...păi �n cazul ăsta este glitch și la achievement-uri. Aiurea așa. N-au �nvățat nimic din greșeli - seriously -.
Pai te-a penalizat pentru toate jocurile din care ai iesit fara sa spui. Ma refer la cele in care jucam intre noi acum 2-3 luni. Te-a tinut minte
Oricum level 26 nu cred ca ai fost pentru ca trebuia sa joci ceva pentru el. Iar eu unul nu prea te-am mai vazut online. Si totodata nu ai achievements de inaintare in grad: level 15, respectiv level 25. Iar legat de pierderea experientei. Ai incarcat profilul in timp ce era jocul in ecranul de loading?
Maybe this will help: WARNING:RANK RESETS + WAR JOURNAL RESETS <Input from Rod Fergusson> - Epic Games Forums
EARN DOUBLE XP IN GEARS 2 THIS WEEKEND
Gears 2 double XP weekend incoming! Play Gears of War 2 Public multiplayer matches on Xbox LIVE this weekend and earn double the experience to increase your multiplayer rank. The event kicks off on Friday, May 15, at 5 AM EST (9 AM GMT) and runs through Monday, May 18, at 9 AM EST (1 PM GMT). Get some friends together, play to win, and boost your rank—every successful kill and every capture gets you that much closer to the fabled rank of 100. Keep your eyes on gearsofwar.com for more Double XP events!
Deci.. cine vrea sa faca echipa cu mine pentru tot weekend-ul, mai putin cateva ore sambata cand sunt plecat?
as intra si eu .. dar avand in vedere ca sunt abia la inceput si nu am cine stie ce experienta mai rau va incurc. Daca vreti intru la echipa adversa (carne de tun).
BTW.. imi trebuie toate mapurile pentru multiplayer ? Ca sa stiu ce bag la downloadat.
Păi e bine să ai c�t mai multe. Eu le am pe toate �nafară de Snowblind Map Pack (nici nu le cumpăr, că apare disc-ul ăla cu toate pe el și le joc atunci).
Mda. In fine. Level 26 am avut dupa cateva zile de gameplay si chiar mi s-a parut ca am atins nivelul destul de usor.
In 24/04 am luat achievementul care suna ceva de genul "mele 30 tickers" sau cum naiba se numesc aia. Aseara am observat ca nici ala nu-l mai am! Si nu, nu am iesit din jocuri deoarece citisem ca se penalizeaza prin XP loss.
Ideea e ca se intampla prea multe rahaturi cu jocul asta sa imi mai pese. Ce mi-e ca sunt level 1 sau 50? Nimic! Iar de achievementuri si asa nu m-a interesat niciodata.
PS: la horde nu imi vede snowblind map-pack. Nici in training mode! Alta surpriza.
clean cache da - de vreo 3 ori
re-dld inca nu, dar voi incerca si asta. Thx de sfat, nu ma gandisem la asta.
Hopaaa ca am si uitat. Silly me. Re-dld cade!! Nu stiu ce sa zic. Singurul lucru pentru care imi pare rau este ca nu pot juca horde pe hartile noi...In rest...Fac ceva pe sistemul lor de ranking cu XP!
Bookmarks