...mi-a dispărut Dizzy din lista cu Cogs
Asta �ncă de aseară. Am jucat liniștit 4,5 meciuri și c�nd să �ncep al 6-lea am vazut că mi-l da pe Marcus default...am zis WTF?! Și dau să-l aleg și nu-i mai acolo(�n listă).
I miss him...
...mi-a dispărut Dizzy din lista cu Cogs
Asta �ncă de aseară. Am jucat liniștit 4,5 meciuri și c�nd să �ncep al 6-lea am vazut că mi-l da pe Marcus default...am zis WTF?! Și dau să-l aleg și nu-i mai acolo(�n listă).
I miss him...
Am intrebat si la guides da n-a raspuns nimeni, so: Flashback + Combustible sau Flashback + Mythic Map Pack ?
am si eu o mica problema,prima data am jucat gears of war 2,deoarecew "cica" jucasem primul gow pe PC pana la Cap 2 in scena cu masina...nu jucasem 2 zile cand sal continui nu mai erai salvarile,in fine mam apucat de curand de gow 1 pe xbox si am luat achievemeturile "time to remeber"(aduna 10 cog tags) si "complete chater 1" si mai am sa fac "a dish served cold" ca sa imi deschida in gow 2 pe RAAM,si aici intervine problema,am prime 2 achv mentionate dar nu mia deschis pe primul Carmine si nu mai stie cine mai era pentru "time to rember",vreo idee de ce nu mi lea deshiis,sau ce trebuie sa fac sa le deschida ?
Sorry, nu stiu; majoritatea de aici avem toate achievement-urile necesare deblocarii caracterelor facut doar jucand GoW1.
Week-end-ul de Double XP a fost un succes IMO. Sunt rupt in gura de somn, dar sunt fericit. Au fost 2 nopti distractive si "fructoase". Va mai asteptam in echipa la urmatorul astfel de event si in week-end-ul asta am aflat ca paul joca Gears 2.![]()
Character: Anthony Carmine - Complete any of the Act 1 Achievements from Gears of War 1.
Character: RAAM - Locust Army Leader in GoW1. Unlock �A Dish Best Served Cold� achievement from Gears of War 1.
Character: Lt. Minh Young Kim - Former Delta Squad Leader. Unlock �Time to Remember� achievement from Gears of War 1.
...am făcut un set de poze, �n weekend, și le-am uploadat pe site dar nu apar...
Am �ncercat de 3 ori la ore diferite. Păcat...eram niște poze speciale (mai mult așa...generice). Am mai avut una cu Mika (flamethrower) �n care era așa...curbata flama...uai!
Grrr...
Da bine, pun, asta e cand te arunci in primele 15s din runda pe o grenada.
L.E: Nu'mi apar pozele pe site. Asteptam.
Ce pofta imi faceti de jocu asta, maine imi activez si eu GOLD daca fac rost de joc si ma joc cu voi.Voi cam la cat timp va jucati?
Nu sunt asa ciudate. Te forteaza sa mai joci si Horde si totodata sa ai cel putin level 50.
Bookmarks