Xbox360Achievements.org - Forza Motorsport 4 Achievements
Look Ma, No Controller! 5
Use Kinect to drive any car in Free Play.
Nu pot sa cred CE PORCARIE !!!
Xbox360Achievements.org - Forza Motorsport 4 Achievements
Look Ma, No Controller! 5
Use Kinect to drive any car in Free Play.
Nu pot sa cred CE PORCARIE !!!
Am uitat de asta:
Forza Faithful 15
Import a file from Forza Motorsport 3.
Daca n-ati avut sau nu aveti Forza 3 si Kinect, deja s-au dus 20G.
oh, doamne nu mai am rabdare...dar am o intrb...credeti ca va fi cu nou suport pt. discuri?....![]()
da mha .. astia sunt nenorociti pe aici, sanctiuni banuri si cand o sa se aplcie xgdmu nu o sa ma ipoti sa scrii dvd-uri. ce te faci atunci?
naspa, nu?
"da mha .. astia sunt nenorociti pe aici, sanctiuni si banuri. cand o sa se aplice xgdmu nu o sa mai poti sa scrii dvd-uri. ce te faci atunci?
naspa, nu?"
cu placere
P.S. cam greu cu romana daca nu intelegeti din cauza a 2-3 litere puse gresit
Cam greu cu romana cand nu stii sa te exprimi, nu neaparat ca nu stii sa scrii...
Ia vezi, reusesti sa construiesti doua-trei propozitii, nu zic fraze ca cer prea mult?![]()
Voi de unde va cumparati jocul ? Eu tot astept sa il puna cei de la Gameshop pe site, dar cred ca am nevoie de un fail-safe, ca nu vreau sa ma trezesc in octombrie fara joc. Ceva sugestii ?
Eu cred ca il iau de pe ShopTo. Daca faci precomanda, ai inclus codul pentru cele 5 masini bonus.
Pff din experienta mea mica de sofer..(4luni lol si oricum experienta "urbana" ca sa zic asa) jocul asta inca decand am vazut bmw-ul acela mi se pare ca simuleaza foarte bine realitatea..suspensiile imi plac foarte mult..le vezi muncind ca sa zic asa.Vreau xbox.
Bookmarks