Mie unul cel mai itneresant feature mi se pare posibilitatea instalarii si rularii jocurilor pe hdd. Microsoft si-a cam dat seama ca e nevoie de ceva mai mult spatiu. Pe langa asta, timpii de incarcare vor fi mult mai scurti![]()
Mie unul cel mai itneresant feature mi se pare posibilitatea instalarii si rularii jocurilor pe hdd. Microsoft si-a cam dat seama ca e nevoie de ceva mai mult spatiu. Pe langa asta, timpii de incarcare vor fi mult mai scurti![]()
va fi o zi trista pentru Verbatim... vor scadea subit vanzarile.
nu cred totusi ca o sa se intample.. avand in vedere ca un "biet" soft-mod se va dovedi insuficient
Who knows. Soft-mod va ramane, jocurile backup vor putea fi citite. Ce ii opreste sa faca un program de PC cu care sa pui fisierele direct pe hard (ce este conectat la PC prin S-ATA) si sa scrii un cd/dvd gol sau dracu stie. Se vor scoate.
Ieri a aparut pe net vestea ca se va sparge si firmware-ul de la Lite-On![]()
Faptul ca dvdul jocului trebuie sa fie in unitate in timpul jocului. Va fi exact ca inainte, jocurile tot vor trebui arse pe dvd.Ce ii opreste sa faca un program de PC cu care sa pui fisierele direct pe hard (ce este conectat la PC prin S-ATA) si sa scrii un cd/dvd gol sau dracu stie.
In functie de cum implementeaza microsoft treaba asta, si de ce verificari se fac asupra discului, e posibil sa mearga modificat firmwareul dvdului pentru a citi un dvd placebo, pe care sa fie scrise doar datele de identificare ale jocului, restul sa fie luat de pe hdd (in cazul copierii de pe pc pe hdd de x360). Dar metoda asta nu prea isi are sensul. Daca tot se pierde un dual layer, de ce sa nu fie scris cum trebuie?
M-am saturat de dashboard-ul asta, nu am fost mare fan de la inceput, sper ca noul dashboard sa fie mai....practic
Pare interesant dashboard-ul nou, Apple style sau ceva de genul.... sincer se simte nevoia de ceva in plus la Xbox, ceva de genul live tv de pe net, poate un browser web, sincer cred ca consola asta e departe de a-si arata cu adevarat ceea ce poate ea ( si nu ma refer sa-si arate cele 3 cercuri rosii)... poate fii un centru multimedia mai bun decat este acum, regret sincer ca XBMC-ul nu este si pe Xbox 360...
Cat despre posibilitatea de a trece anumite fisiere ala jocurilor pe Hdd este o idee foarte buna datorita incarcarii mai rapide a jocurilor si in plus consola devine mai silentioasa. Sper totusi ca acest lucru sa nu inlesneasca piratarea jocurilor de consola, altfel industria o sa o ia pe urma jocurilor de PC, down all the way !
Sper sa fie calumeaDar sincer avatarele alea arata ca MII
Oricum o schimbare e bine venita...
Ps: Daca da cerculete musc din ea![]()
tocmai ce am ascultat un interviu cu major nelson si am auzit cateva chestii super... una ar fi: deschizi un chat room in care iti inviti 8 prieteni, aici poti vorbi cu ei si la un momentat vreti sa jucat un Gears of War 2 de exemplu, party leadear-ul lanseaza jocul, iar celorlalti le va aparea pe ecran sa introduca discul... o alta chestiuta ar fi customizarea avatarului... pe langa binecunoscutele achievements, jucatorul va primi acum pentru atingerea unor tinte intr-un anumit joc, elemente pentru avatar... de exemplu daca termini Gears of War 2, primesti o costumatie din gow pentru papitoiul tau... interesant
am vazut in prezentarea lui major nelson ceva de genul live-tv in noul dashboard, nu am inteles bine la ce se referea , dar daca e la ce ma gandesc eu poate fi freaking cool
adica xbox-ul se poate apropia si mai mult de segmentul multimedia !
@djleo666: da am vazut si eu chestia aia, e super tare, ma rog, presupun ca e contra cost dar oricum, daca ne gandim bine orice provider de canale tv (digi de ex) e contra cost, si sa vizionezi un program tv CAND vrei si CUM vrei e parfum dupa parerea mea
PS: primul meu postfelicitari pentru forum, este super!
![]()
Aveti aici prezentarea de la PAX la noul dashboard: GameVee.com | xbox 360 Video | XBox 360 Video | New Xbox Experience Public Demo PAX 08
Bookmarks