Sincer imi place, in special pentru ca are feeling-ul Apple. Insa individul care a filmat cred ca a fost beat .![]()
Sincer imi place, in special pentru ca are feeling-ul Apple. Insa individul care a filmat cred ca a fost beat .![]()
nu arata rau....dar avatarii sunt de copii mici ca sa zicem asa...cand trebuie sa iasa exact noua versiune?
give new dashboardaduce mult cu ideea de la WII... banuiesc ca au luat-o si au extinso un pic pt ca wii-ul a avut success ?
Un release date ceva?
daca ai consola modata exista posib ca atunci cand isi face updateul sa baneze consola?
si in plus am arcade model nou, inca nu mi-am luat hard,deci am decat acel stick de 256mb..update-ul se va rescrie softul consolei?
Din cate stiu eu sunt doua chestii diferite: firmwareul dvdromului, si softul consolei. Poate ne poate lamuri Donely.
eu spun ca cei cu consolele modate sa fie cu bagare de seama la update-ul asta... sa astepte 2-3 zile pana sa se duca pe live... dashboard-ul, cel putin cel de acum, nu este scris pe hard/memory card... nu stie nimeni deocamdata cat va ocupa cel nou, dar sunt sigur ca va fi scris tot pe flash... scoate memory card-ul din consola si o sa vezi ca intra in dashboard.. simplu nu? lucrurile simple par complicate
http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/CAB...ro20080925.swf
oare o sa afecteze consolele modate soft ?
eu am luat de pe un site (tracker) , am pus pe un site propriu [ nu fac reclama ] daca nu e bine , imi puteti sterge postul
Ciypriyan` blog ix 360
Nu e si la Xbox pe site flash-ul asta cu live experience? Xbox.com | New Xbox Experience
Bookmarks