Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 29 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 501 to 520 of 580

Thread: Halo: Reach

1. #501 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Halo: Reach Tops 3 Million in Sales - Xbox 360 News at IGN

According to the latest data provided by market research group NPD, sales for Halo: Reach it its launch month hit 3.3 million copies sold in the United States.

Halo: Reach was first released on September 14 in North America. The game generated over $200 million in sales in the U.S. and Europe combined in the first two days of release alone.

2. #502 SP
    Member The Antagonist's Avatar

3. #503 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Bungie has been monitoring everyones Halo: Reach ranks and stats and has decided that it's going to put a progress thermometer on the front page of Bungie.net. After 117 million daily challenges are completed by the collective Halo: Reach community, the rank cap will then be raised. Bungie is projecting that it'll take until sometime in November to reach that milestone, so get cracking!
    Playlist update 19 oct

4. #504 SP
    Member mishu's Avatar

5. #505 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

6. #506 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

Desi nu am apucat sa joc hartile noi, imi place foarte mult updateul acesta. Fiind genul "lone wolf", 90% din timpul dedicat Reach mi-l petrec in rumble pit sau multi team. Astfel ma bucura enorm ca au facut optiune separata pentru infection si variatii ale acestui mod de joc. In rumble pit se vota doar asta in ultimul timp. I just want mindless killing fun muchos gracias senor.

7. #507 SP
    Member Atrium's Avatar
    Am apucat sa joc si eu cateva misiuni. Pot spune ca este un joc excelent. Coloana sonora este pur si simplu superba. Te iau fiori in unele momente accentuate excelent de catre efectele orchestrale.

Il joc insa la normal si pot spune ca nu e chiar plimbare prin parc. Am avut unele misiuni pe care a trebuie sa le refac. Probabil nu sunt inca obisnuit cu stilul Halo de a aborda o masa de gandaci.

Urmeaza sa incerc si multiplayer-ul. Cand voi avea ceva mai mult timp liber mi-ar placea sa intru si eu in cateva meciuri cu voi. Asta daca ma primiti lol.

8. #508 SP
    Member blondutzu's Avatar
    ma bag si eu la multiplayer

9. #509 SP
    Dati si voi add.

10. #510 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ti-am dat

Extraordinar jocul. Foarte nostim in multiplayer. Din pacate insa, cativa coechipieri de-ai mei s-au hotarat sa se suie in masina cu mine la volan. In urmatorul moment am fost scos de pe server pentru "betrayal" lol.

Ce mi se intampla insa, este ca se tot schimba serverele in mijlocul jocului. Si voi patiti la fel ?

11. #511 SP
    Cand dai sa cauti un joc, selecteaze good connection.

12. #512 SP
    Member blondutzu's Avatar
    ce mod de joc preferati?

eu am jucat doar team swat si elite (parca asa se numeste) ... Swat-ul mi se pare mai misto ca nu trebuie sa tragi chiar 100 de gloante pana omori pe cineva ... dar pe de alta parte si elite este superb cand dai un sticky grenade in dinti unui inamic ce se distreaza cu jetpack-ul pe harta .

O sa va dau add diseara cand scap de la munca si ma bag la un Halo

13. #513 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    ce mod de joc preferati?
    ... dar pe de alta parte si elite este superb cand dai un sticky grenade in dinti unui inamic ce se distreaza cu jetpack-ul pe harta .
    Sticky elite? lol
    Oricum, playlist-ul "Rumblepit" este preferatul meu, foarte divers, acum poti juca un clasic Slayer iar cateva minute mai tarziu alergi ca nebunul sa le dai cu "ciocanul" in cap la alti sapte jucatori care trag in tine cu tot ce au si ce nu au...

14. #514 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    idem... si cateodata multiteam, cand intra si iubitica mea.

15. #515 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

16. #516 SP
    Member The Antagonist's Avatar

17. #517 SP
    Member Atrium's Avatar
    Angelcrying, tu cum ai facut ca sa pui filmuletele acelea pe youtube ? Ai placa de captura sau ai cont Bungie Pro ?

Am si eu cateva filmulete interesante si as vrea sa le uploadez si eu.

18. #518 SP
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Angelcrying, tu cum ai facut ca sa pui filmuletele acelea pe youtube ? Ai placa de captura sau ai cont Bungie Pro ?
    Bungie Pro

19. #519 SP
    Member Atrium's Avatar
    De fiecare data cand ma uit asa ma distreaza partea cu tea-bagging-ul lol

Joaca cineva ceva diseara ?

20. #520 SP
    Pe la 20:30-21:00 ne adunam.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 29 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast