Am incercat de cateva ori si acolo, dar cu alt video. Mai incerc sa vad daca imi iese ceva. Multumesc!![]()
Am incercat de cateva ori si acolo, dar cu alt video. Mai incerc sa vad daca imi iese ceva. Multumesc!![]()
intru azi in multiplayer si ... SURPRIZA!
Au introdus community matches, pe harti noi facute de useri. Habar n-am cate sunt, dar sunt multe si DEMENTIALE!
Pai asta da update.
Nu cred ca nici macar nu am auzit de asa ceva.
Go in Matchmaking Now!
despre update Bungie.net : Halo Reach
"Big Team Slayer
Now 100 to win!"
---------- Post added 06-01-2011 at 12:18 PM ----------
acum vroiam sa spun ca mi se aude doar ecoul pe ps3games.ro
---------- Post added 06-01-2011 at 12:19 PM ----------
si tot acum observ ca ps3games.ro e rezervat ... o sa gasesc o alta denumire sa nu fac reclama neintentionata![]()
Spune-i ca exista si aici un achievement "splatter spree". Vine instant. Ia si gold si Reach.![]()
Aseara am jucat prima oara cu "armor lock". nu stiu de ce dar nu mi s-a parut deloc util pana acum. Mai dar parca e alt joc cu perkul asta.
Este bun "armor lock", mai ales daca ai pe cineva cu tine. Am vazut strategia asta destul de des. Cel cu "armor lock" se duce in fata si atrage atentia asupra lui, iar celalalt ii ia la intrebari.
Ete: Eu cu Grey.
Modified loadouts, Armor Lock is now accompanied by a Plasma Rifle instead of a Needler
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
cel mai mult imi place la armor lock cand intra aia ca buti in tine dai release armor lock iar dintrun melee e mort.
mie nu-mi mai apare boot player cand ma tradeaza camarazii?stie cineva de ce? i s-a mai intamplat cuiva asa? devine chiar enervant cand te tradeaza acelasi si nu poti scapa de el si dupa ce ma enervez si ii dau una lui ii apare si ma da repede afara.
Bookmarks