Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 100

Thread: Project Napalm, sau cum Microsoft isi arde clientii...

1. #21 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Eu am o intrebare:
    Daca cumpar maine 12 months gold... imi va merge sa-l bag sau imi voi lua ban sau pur si simplu nu va merge si am dat banii degeaba?
    ...normal că-ți merge.

2. #22 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Mai, oameni buni, linistiti-va cu frica asta de ban... Geo-fencing este una, ban pt. ca nu te afli in tara in care zici tu ca ai contul e cu totul alta. Sunt zeci de mii de americani - de ex. - care au adrese de US dar lucreaza de ani de zile in strainatate, ce credeti, ca-i baneaza?

Hai sa fim seriosi, o asemenea politica nu se poate implementa pt. simplul motiv ca populatiile globului se misca iar unii indivizi, cand o fac, isi iau si consolele dupa ei .

Let's just chill .

3. #23 SP
    Junior Member MafiotuL's Avatar
    Pentru RaduValentin : Vezi ca in titlul topicului se scrie "isi" nu "i-si"! (No Offense)

Acum on-topic:

Chiar nu ma intereseaza rahaturile lor de servicii pe care urmeaza sa le lanseze. Mi-am cumparat consola pentru a ma juca (offline mai mult decat online) tocmai pentru ca nu-mi permit sa-mi dau upgrade la calculator pentru a putea juca ultimele jocuri. Ce ma deranjeaza la Microsoft e ca trebuie sa platim pentru a ne juca online, chiar daca am cumparat consola si jocurile. De aia nu m-am jucat deloc in 6 luni de cand am consola! Mai intru din cand in cand pe live (nu gold) pentru a-mi lua ultimele patch-uri pentru consola.

Intr-adevar, nu cred ca ne vor bana daca nu avem IP-ul tarii pe care o avem trecuta in profil. Dupa cum mai scrie si in alte posturi de mai devreme, lumea e intr-o continua miscare, si unii isi cara si consola cu ei!

Imi pare rau ca nu avem si noi oficial XBOX in Romania, numarul celor care isi cumpara consola fiind din ce in ce mai mare!

4. #24 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Chiar e mare comunitatea asta... Doar in Craiova eu cunosc aprox. 150 de oameni cu Xbox 360, toti au Live 95% au Gold.
    Ma intreb cati au in toata tara.?.

5. #25 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by MafiotuL View Post
    Pentru RaduValentin : Vezi ca in titlul topicului se scrie "isi" nu "i-si"! (No Offense)

Acum on-topic:

Chiar nu ma intereseaza rahaturile lor de servicii pe care urmeaza sa le lanseze. Mi-am cumparat consola pentru a ma juca (offline mai mult decat online) tocmai pentru ca nu-mi permit sa-mi dau upgrade la calculator pentru a putea juca ultimele jocuri. Ce ma deranjeaza la Microsoft e ca trebuie sa platim pentru a ne juca online, chiar daca am cumparat consola si jocurile. De aia nu m-am jucat deloc in 6 luni de cand am consola! Mai intru din cand in cand pe live (nu gold) pentru a-mi lua ultimele patch-uri pentru consola.

Intr-adevar, nu cred ca ne vor bana daca nu avem IP-ul tarii pe care o avem trecuta in profil. Dupa cum mai scrie si in alte posturi de mai devreme, lumea e intr-o continua miscare, si unii isi cara si consola cu ei!

Imi pare rau ca nu avem si noi oficial XBOX in Romania, numarul celor care isi cumpara consola fiind din ce in ce mai mare!
    Nu stiu ce e asa deranjant sa platesti pt un serviciu. Uita'te la PSN, e gratis si e cum e. Stai si cate 10-15 minute sa gasesti un joc. Sa vedem cati imi sar in cap acum

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Eu am o intrebare:
    Daca cumpar maine 12 months gold... imi va merge sa-l bag sau imi voi lua ban sau pur si simplu nu va merge si am dat banii degeaba?
    In mod normal, te pot bana oricand... pentru simplul motiv ca ai introdus si te-ai inregistrat pe o adresa fake... Pana acum insa, toti cei care avem gold nu ne-am lovit de probleme de genul acesta. Dar nici n-am folosit decat originale

7. #27 SP
    Monky, ce adresa fake? Ce, imi verifica Microsoft SSN-ul (social security no.) sau are vreo competenta sa intrebe autoritatile americane daca am eu rezidenta in US? Si daca n-am, cu ce titlu locuiesc la adresa respectiva? Si daca locuiesc cu titlu legal, am sau nu o adresa in US? Adresa de corespondenta, mind you, ca nu-mi poate cere nimeni sa fiu cetatean american ca sa pot accesa XBL.

Come on... Ne ingrijoram mult prea mult de lucruri care nu ne pot atinge .

Trebuie sa poata dovedi ca adresa e fake inainte sa poata lua masuri si asta nu se va intampla niciodata (ma rog, intr-o lume libera ).

8. #28 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    CREEPY!...

Consola in romana bleah...sincer nu am nimic cu romana, chiar o sustin(avem mai multe injuraturi) dar totusi....WTF!

9. #29 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    +TVA

10. #30 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nops66, in ultimul timp PSN se misca fff bine si oricine joaca online poate sa-ti confirme ca dpdv al legaturii cu serverele lor nu ai de ce sa te plingi. pina si PS Store e mult mai bine impartit ca inainte. ce ma enerveaza pe mine e ca sta de fiecare data cind ma conectez sa imi downloadeze lista de prieteni si daca ai 100 de persoane ai un cirnat lung al carui management este infernal. daca mi-as dori ceva din partea lor, ar fi posibilitatea de a stoca lista pe consola si un management mai bun al ei. alta chestie care nu imi place e subscriptia Qore. de fiecare data cind apare un nou episod trebuie mai intii sa intru in Store, apoi sa ma duc la downloads (istoria downloadurilor), sa scrollez pina mor ca de la primul download de Qore si pina acum a trecut un an si abia atunci pot sa il downloadez efectiv....wtf?

in rest, chiar nu am de ce sa ma pling. pe store sunt impartite downloadurile intre new, featured, pe categorii (ps3, psp, demo, etc) sau in functie de joc (alfabetic) deci gasesti ce ai nevoie destul de repede. din punctul asta de vedere imi place mai mult ps store decit marketplace unde eu personal cu NXE nu mai gasesc nimic....blades FTW.

11. #31 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pe store sunt impartite downloadurile intre new, featured, pe categorii (ps3, psp, demo, etc) sau in functie de joc (alfabetic) deci gasesti ce ai nevoie destul de repede. din punctul asta de vedere imi place mai mult ps store decit marketplace unde eu personal cu NXE nu mai gasesc nimic....blades FTW.
    Eu am impresia ca tu nici macar nu te-ai chinuit sa vezi cum este organizarea pe noul NXE. Vei avea o mare surpriza dar este similara cu ce ai descris tu mai sus pentru PSN

12. #32 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In mod normal, te pot bana oricand... pentru simplul motiv ca ai introdus si te-ai inregistrat pe o adresa fake... Pana acum insa, toti cei care avem gold nu ne-am lovit de probleme de genul acesta. Dar nici n-am folosit decat originale
    Sa sti k eu nu am consola modata. Si logic ca joc numai originale...
    Vreau sa cumpar zilele aste un subscription card si a venit vestea asta cu "ban".
    In fine. Eu tot cumpar.

13. #33 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Asta nu este o veste. Este un simplu zvon.

14. #34 SP
    Si, in plus, nu se poate intampla nimic, atata timp cat joci originale, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi.

15. #35 SP
    GreyhounD, nu stiu, eu le incurc de ff multe ori asa ca prefer sa navighez pe mini-bladeuri intotdeauna si ma simt foarte bine asa (si crede-ma ca am pierdut mult timp prin meniuri). era mai bine daca video marketplace nu aparea deloc din moment ce nu merge tras nimic iar trailerele pentru jocuri sa fi fost in game marketplace, nu in video. asta ca sa nu-ti mai spun ca ma enerveaza la culme ca nu imi arata my xbox prima sectiune cind te loghezi.

16. #36 SP
    Junior Member MafiotuL's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Nu stiu ce e asa deranjant sa platesti pt un serviciu. Uita'te la PSN, e gratis si e cum e. Stai si cate 10-15 minute sa gasesti un joc. Sa vedem cati imi sar in cap acum
    Cam multe servicii de platit. Nu inteleg ceva: Eu ce primesc pentru banii pe care ii dau pe consola?!?

Sincer, consider ca platesc destul pentru o consola pe care o schimb la 6 luni pentru ca se strica, si pe jocuri. Odata ce am cumparat jocul, vreau sa-l si pot juca online, daca el permite acest lucru, fara a dat alti bani pentru acest lucru!

Acum ai si tu dreptate cu PSN-ul, dar totusi...

17. #37 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu inteleg ceva: Eu ce primesc pentru banii pe care ii dau pe consola?!?
    Tocmai ai castigat, aici pe consolegames.ro, premiul pentru cea mai deplasata intrebare a lunii. Felicitari.

Dar oare te-ai intrebat ce primesti pentru banii dati pe un televizor? Ca na, mai trebuie sa platesti si cablul tv.

18. #38 SP
    No offence, dar din moment ce ti-ai luat 360 stiai ca se poate arde (si nu chiar la 6 luni, sa fim seriosi). Ai fost de acord si cu taxele M$ pt. servicii, implicit, cand ai cumparat consola. Parca e nu stiu cum sa te plangi acum, n'est ce pas?

Pe banii pe care i-ai dat pe consola ai primit consola, pe banii pe care i-ai dat pe jocuri ai primit jocurile. Nu e cinstit?

PSN-ul nu l-am vazut, nu pot comenta, dar XBL e destul de bun ca serviciu (cel putin din punctul meu de vedere). Nu ma deranjeaza deloc sa platesc putin si sa am value for money, in schimb. Daca Sony ofera aceeasi valoare gratis, cinste lor si jos palaria.

Lol, am postat odata cu Mo . Postul meu se adresa MafiotuL-ui.

19. #39 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Cam multe servicii de platit. Nu inteleg ceva: Eu ce primesc pentru banii pe care ii dau pe consola?!?

Sincer, consider ca platesc destul pentru o consola pe care o schimb la 6 luni pentru ca se strica, si pe jocuri. Odata ce am cumparat jocul, vreau sa-l si pot juca online, daca el permite acest lucru, fara a dat alti bani pentru acest lucru!

Acum ai si tu dreptate cu PSN-ul, dar totusi...
    Vinde'ti consola, fa'ti upgrade la PC si joaca online pe servere pirate...ca tot esti mafiot.(punct)

20. #40 SP
    ca sa concluzionez, nu am de ce sa ma pling dpdv al conexiunii la PSN (gaming plus viteza downloaduri) insa managementul contactelor sux (am fost pe RDS pina acum 2 luni iar acu sunt pe RTL 6Mbps insa voi fi din nou pe RDS in curind....sper). de partea cealalta, managementul contactelor este mult mai bun insa eu personal am o problema cu navigarea prin sectiunile NXE-ului (imi plac bladeurile asa ca folosesc mereu mini-blades). ca si gaming online pe LIVE din cite imi aduc aminte nu am avut probleme insa nici nu am mai jucat de fff mult timp ceva multiplayer. momentan bag Killzone 2 exclusiv si parca mi se face pofta de un CoD4 (X360) care zace in raft de cind a plecat frati-miu din tzara (octombrie anul trecut). btw, anul trecut cind jucam Cod4 mergea perfect. cred ca urmatorul joc pe care il voi juca in MP pe LIVE va fi Modern Warfare 2. raman la ideea ca asta e joc de X360, nu de PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast