Mai bine imi luam naiba PS3.... Jucam on-line gratis...bla...bla...bla... Dar Xbox 360 e mult mai bun +Xbox LIVE care e de vis...
Marketplace-ul ma enerveaza
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
M-as muta in America/Anglia... Dar am numai 13 ani....
hai ma, va rog eu nu incepeti iar ca ma ia capu...daca asa simte el este foarte bine. un om fericit de alegerea facuta.
game on!
Ohio nu e oras, e un stat.
Chiar nu imi pasa ca este sau nu, as vrea doar sa renunte la region lock-ul pe content.
Parerea mea e ca vor renunta la un moment dat dar va fi mai subtil, vor gasii ei o scuza ca doar ei au intrat in "afacerea" asta pentru bani si doar nor sa renunte la mil de dolari pentru niste *****uri de restrictii.
Pardon my French
Mai citeste o data: "...un orasel din, sa zicem, Ohio".
Cu region lock-ul e mai complicat, cred ca tine de format, nu de dorinta M$. S-ar putea sa ma insel, totusi.
SublimingSun, is perfect deacord...eu numa aduceam o informatie noua pentru cei care nu stiau deja ca Ohaio este un stat, privestel ca pe un: "Stiati ca"
Region Lock-ul tine strict de MS. Aici e un articol publicat de un angajat la Treyarch, el explica unpic cum sta treaba cu region lock-ul asta.
Call of Duty, World at War
Totusi... Region-lock e numai pentru Map Pack 2? Sau numai pentru DLC-uri/Arcade games???
Eu oricum nu inteleg region-lock-ul...daca eu platesc pentru filmele, jocurile si map-pack-urile alea, ei de ce nu vor banii?
Sper sa nu ma baneze ca ma joc
Mda...explicatia data de nenea ala e la mintea cocosului. Oricine si'ar fi dat seama de lucrul asta. Oricum, acest region lock a fost, este, si probabil va ramane un mister. Initial eu am crezut ca ar avea o legatura cu cenzura si ESRB'uri necorespunzatoare anumitor tari, dar vad ca m'am inselat. Cred ca nici cei de la M$ nu sunt capabili sa dea o explicatie pentru faptul ca sunt rugati cu bani si nu accepta.
atat timp cat jocul cod 5 nu este wave 3 si se poate juca online piratat dc este patch-uit cum trebuie, decizia lor de a bloca jucatorii din tarile unde pirateria este la ea acasa (romania, bulgaria, etc.), este cat se poate de normala. Pot sa pun pariu ca la 1 om care are jocul original din aceste tari problematice, se mai adauga 10 care merg pe blat, asa ca nu este nici un interes din partea lor sa isi sacrifice fluenta serverelor pt o mana de jucatori.
Man dc ar fi asa, atunci am fi fost acceptati in randuli oamenilor normali. Se pirateaza si afara, dar acolo sunt zeci de magazine de profil, ceea ce inseamna ca se si cumpara, la noi zace praful pe jocuri in magazine, iar cine isi ia originale le ia de afara. Cand am fost in Italia acum 2-3 luni, am vazut in Milano vreo 12 magazine exclusiv de jocuri si accesorii pt console (nu magazine pt calculatoare sau electronice gen Media Galaxy sau Altex) si nu am vizitat tot orasul. La noi in romania iti zice in fata vanzatorul ca ti-o modeaza si iti da joace piratate (vezi playcom).
LOL a reusit careva sa ia Map Pack 2? Am vazut romani in lista mea care "Play War on Banzai"... Deci merge???
For real, si nu numai pe Google, dar si pe forum, postase Dj Mo un walkthrough pt. vpn pe 360, parca.
aaaaaaaaa asa... Tutorialul ala l-am vazut... mi s-a parut complicat. Sunt prea comod sa incerc![]()
Bookmarks