mama cate post-uri in atat de putin timp![]()
Garantie?Sincer, consider ca platesc destul pentru o consola pe care o schimb la 6 luni pentru ca se strica, si pe jocuri.
6 luni?sa fim seriosi...tine de noroc aici...desi nu sunt prea multe RRod-uri/E 74-uri la consolele noi
A ta in cat timp a dat RROD/ E-74? A mea a dat E-74 dupa mai mult de 18 luni si mi-a fost schimbata la garantie foarte repede. Nu e major inconvenience daca stii la ce sa te astepti (si stii de unde sa o cumperi).
eu o am din ianuarie 2008 de la gameshop. habar nu am daca e falcon sau ce se facea atunci. merge perfect dar cred ca o sa fac o vizita la mama omida sa-mi spuna cind da RROD.
Mersi mult. Sa-mi zici cand imi pot ridica premiul!
N-am timp. Sunt prea ocupat cu spargerea bancilor, si alte chestii marunte!
A mea nu a dat RROD, dar nu a mai citit DVD-uri dupa doar 4 luni!
-------------
Dj Mo, sa stii ca ma simt jignit! Numai a LUNII?!? Eu credeam ca a anului cel putin!
mai mafiotule lasa-ne si continua sa joci godfather sa mai inveti niste replici de-a lui don' corleone. daca nu vrei acum, stai linistit ca peste 2 zile o sa te vedem banat si nu o sa mai ai ce face. cand o sa cresti, copile invata sa nu te mai dai mare smecher pe forumuri. pariez ca nici macar nu stii ce inseamna " mafie ".
In primul rand ai gresit cu atitudinea care a inceput toata discutia asta. In caz ca nu stiai pe aici sunt destul de multi "fraieri" care platesc pentru aceste servicii si sunt foarte multumiti fata de ce primesc in schimb, chiar daca aparent tu stii mai bine si te revolti fiindca ar trebui ca toate lucrurile astea sa iti revina gratis tie.E cumva sarcasm?
Daca da, recunosc ca nu inteleg ce-am facut. Poate ma poti ajuta?
@octav11: Nu, uite, ban-ul pentru ca are o opinie diferita este pur si simplu gresit si este ceea ce se intampla pe "taramul celalalt", nu aici.
Chestia asta fiind spusa, MafiotuL poate citi si singur reply-urile la post-urile lui si poate vedea de ce suna asa. Nu e vorba de sarcasm, e vorba de a citi niste argumente si a comenta pe marginea lor.
Cat despre plata pt. servicii, MafiotuL-e, spui ca esti anti-Romania... Ei bine, optica asta, conform careia trebuie sa smecheresti cat poti si sa nu platesti pentru lucruri pentru care se cuvine sa platesti e una dintre chestiile care m-ar face pe mine anti-Romania.
Mai reflecteaza si nu te certa din prima, oamenii incearca sa-ti raspunda, nu sa dea cu parul.
Eu cred ca va grabiti sa il judecati. In fond, nu a spus nimic rau ("fraieri") despre nimeni. Este suparat ca s-a stricat consola foarte repede si isi redirectioneaza nervii. Este ca si cum eu, as avea Ford-ul in service tinut foarte mult, pentru o garantie, si imi vine factura de casco...probabil m-as gandi ca mai bine imi luam volkswagen. Asta nu ii face automat pe posesorii de Ford, fraieri.
@mafiotul: considera si tu ca banii aia se duc in NXE, care este mai bun ca PSN, si in DLC-uri exclusive![]()
pai o sa-ti zica ca oricum DLC-urile exclusive le plateste, ca nu sunt gratis. personal cred ca fiecare trebuie sa achizitioneze ce crede ca i se potriveste mai bine. daca dupa un timp nu e multumit de achizitie, se poate desparti de ea in mod onorabil sau daca exista garantie se poate inlocui (iar din cite inteleg procesul nu dureaza mult). resemnarea nu are nici un sens. stiu, produsele fara garantie sunt in poate ceva mai ieftine, insa cind stii care e situatia trebuie sa fii constient ca iti asumi un risc mare platind putin. eu mi-am facut o regula. produsele fara garantie nu stau mai mult de un an in proprietatea mea asa ca vind si imi cumpar din nou. pina acum, regula a functionat. exista insa si o exceptie. nu ma pot desparti de vechiul PS3 60GB. cred ca daca pica, imi iau tot unul vechi. pur si simplu nu imi place ideea de a avea un produs castrat.
De la faptul ca acele harti la CoD 5 au devenit inaccesibile, Doamne, la ce s-a ajuns! Luam toti ban din cauza ca nu avem IP-uri corespunzatoare unei tari oficiale Xbox Live...isterie-n masa, nu altceva!
Nu spun ca we matter, ci ca asa ceva nu se practica in niciun domeniu on-line. Sa blochezi accesul la continutul digital e una, din cauza ca acel continut se supune si el unor reguli juridice, de control al autoritatilor pentru protectia consumatorului, de copyright, etc., dar sa interzici accesul la multiplayer e nemaiintalnit.
@Sanjuro: aceleasi reguli juridice spun, in orice tara cu rule of law, ca, atata timp cat nu am facut nimic, nu exista suspiciunea ca as face ceva si nu folosesc software-ul tau in nici un fel ne-intentionat de tine, provider, tu (provider-ul) nu ai dreptul ca macar sa intrebi autoritatile unde stau eu (inclusiv in ce tara). Ca, pana la urma, acceptandu-mi banii pentru subscription, ai fost de acord (cel putin in mod tacit) ca eu sa folosesc acel soft, serviciu, etc.
Inca o data, am explicat cateva post-uri mai sus, Microsoft nu are cum sa afle daca cineva a mintit in legatura cu adresa sa decat comitand o ilegalitate. Mai mult, daca cineva isi alege un hotel ca adresa de corespondenta poate motiva intotdeauna (in conformitate cu legislatia din US din mai toate statele, din cate stiu) ca, avand intentia sa calatoreasca si sa stea la acel hotel (perioada nu trebuie sa fie neaparat determinata), si-a ales adresa de corespondenta acolo.
End of story.
Hai sa nu ne mai "strofocam"atat. Sa analizam faptele:
Cine a luat ban de pe Xbox Live in ultima saptamana sa spuna Da.
Sa vedem odata daca e pe bune sau nu. (Pt ca daca era pe bune loati ban pana acum)![]()
OK... AM terminat de citit si recitit tot topicul, ajungand la o concluzie!
1) Nu am facut pe nimeni fraier!
2) Nu m-am revoltat, mi-am spus parerea!
3) Nu am zis ca trebuie sa-mi revina mie ceva gratis (vezi 2, dupa virgula)
Cred ca ai ceva cu faptul ca porecla mea ( vezi DEX ) e MafiotuL! Tu legi porecla de godfather, asa ca te las linistit cu jocul!
Cred ca tie ti se pare ca sunt copil. Prost gandit. Nu m-am dat smecher, nu m-am dat mare, si legat de mafie, vezi din nou treaba cu porecla!
Astept cu nerabdare sa fiu banat pentru ca am o alta opinie decat a ta!
REPET: Nu m-am certat cu nimeni!
Legat de "Anti-Romania!", ala e pus la graba ca voiam sa pun ceva acolo si nu aveam ce pune. Dar recunosc ca abia astept ocazia de a parasi tara! (asta neavand treaba cu ce se discuta pe forum!)
Imi pare rau baieti ca m-ati inteles gresit! Am intrat aici si mi-am zis si eu parerea si lumea a inceput sa-mi zica ca sunt copil si ca m-am certat cu oamenii. Nu-i nimic, nu voi mai posta nimic, ca sa nu ma mai cert cu lumea! Se pare ca aici e o comunitate prea stransa pentru a accepta si parerea altora, dar si faptul ca exista altii cu alte pareri.
PS: pentru octav11: am aproape 20 de ani, puteai verifica inainte sa ma faci pe mine copil. Doar mama m-a facut copil, dar am avut grija sa cresc!
Da, ti'ai demonstrat varsta. No offence, dar primele posturi pareau foarte puerile, scrise parca de unul care nu avea mai mult de 13ani. Nu e o comunitate stransa, welcome!
Bookmarks