Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 104

Thread: Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers - XBLA

1. #21 SP
    Junior Member Eudaimon's Avatar
    Abia astept sa fac si io rost de MTGu pe x360 . Am jucat de-alungul timpului jocul "real" ca sa zic asa si e foarte foarte misto. asta atata timp cat cam stii oamenii cu care joci si cam ce deck-ri isi fac . Altfel trebuie sa stii foarte foarte bine cartile fiecare in parte daca ai de gand sa joci cu un cineva neconscut . Am jucat cu un tip si o-data la 2-3 minute trebuia sa ma uit la cartile lui ca uitam ce facea fiecare .

2. #22 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Foarte antrenanta experienta pe Live, mai ales in 3 atunci cand isi ia monky cate-un deck red, green, black si nu stie cu ce sa dea sau eu stau tot meciul cu white si nu am nicio creatura de summon

3. #23 SP
    Member richardm27's Avatar
    Grey...m-ai pierdut desi am facut tutorialul !

4. #24 SP
    Unde te-am pierdut?

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se referea ca nu-i veneau carti de summon... avea 20 de mana pe masa, si ioc cu ce sa atace
    Oricum a fost fun... in 3 e "caterinca", pentru ca nah... se decid 2 pe care sa-l atace si-l fac varza. Faptul ca stie de 2vs2 e bestial. De-abia astept maine sa continuam.

Intr-adevar, sunt carti putine... au anuntat ca vor scoate deck-uri... dar nu inteleg de ce va plangeti, pentru ca sunt sigur ca nu l-a terminat nimeni ca sa scoata toate cartile extra... din campanie. After all, e totusi un Arcade... de care eu unul sunt impresionant. Puteau sa-l puna pe un disk si sa-l cumparam cu 40 Euroi... asa, la 800 de puncte, e must have pentru orice fan MTG... dar in special pentru cei care n-au jucat niciodata MTG si vor sa invete/testeze.

6. #26 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Mai am 2 challengeuri de facut si am descoperit o chestie cam aiurea. Nu mai tin minte daca pe PC asa era, dar aici, dupa ce dai attack si calculatorul alege cu ce creaturi blocheaza, daca joc o vraja si ii distrug creatura care ma bloca, animatia apare ca si cand atac playerul direct, dar nu face damage, ca si cand inca ar fi blocat. Normal ar fi sa faca damage-ul, daca nu o mai blocheaza nimic, o fi un bug, sau asa sunt regulile? Am intalnit asta la challenge-ul 5, parca.

7. #27 SP
    Poate e o intrebare stupida, dar la 2v2, care e partenerul meu? Cel de sus, sau cel din stanga? Fie sunt eu prost, fie partenerul meu era, ca ma atacau toti pe mine.

8. #28 SP
    Pai in 4 nu cred ca este 2 vs 2, ci Free for All
    Mai era un mod care, daca tin bine minte, nu se putea juca decat pe aceeasi consola si care era coop. Ii zicea ceva gen "beast with two heads" cu toate ca exista posibilitatea sa nu fi retinut bine numele

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai in 4 nu cred ca este 2 vs 2, ci Free for All
    Mai era un mod care, daca tin bine minte, nu se putea juca decat pe aceeasi consola si care era coop. Ii zicea ceva gen "beast with two heads" cu toate ca exista posibilitatea sa nu fi retinut bine numele
    Ai retinut bine, e "two-headed giant"
    Cat despre 2vs2, nu ai casca ? Stabiliti si voi de la inceput care sunteti coechipieri.
    Fir-ar sa fie, sunt zombie... s-a facut 4:30 dimineata tot incercand diferite deck-uri...

10. #30 SP
    Ah, habar n-aveam Oricum trebuie sa mai joc in campanie sa deblochez niste carti, sau deckul green black, ca deja ma scot din sarite zburatoarele. Toti 3 cu care am jucat aveau deckuri albe, si paianjenul meu nu mai stia dupa care sa dea. Parca era si un deck green red, nu? Pyromancerii aia cred ca ar pica bine, ca majoritatea zburatoarelor au 1-2 viata.

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu daca este de la MTG sau consola mea este pe duca... dar deja sunt la al 4-lea freeze in timpul jocului (single player). Ati patit-o si voi sau... sa ma pregatesc de alta consola ?

12. #32 SP
    Am citit pe alt forum ca daca ai un deck maxed, si incerci sa joci anumite meciuri din two headed dragon, se blocheaza. Poti sa incerci cu alt deck, care nu e maxed out, sa vezi daca ti se mai blocheaza.

13. #33 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    E interesant joculetul, dar din pacate nu e genul meu. Sorry guys pt promisiunile false .

14. #34 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    E interesant joculetul, dar din pacate nu e genul meu. Sorry guys pt promisiunile false .
    Eu n-am vazut nici o promisiune pe aici deci...

Ontopic: cum combin 2 deck-uri?Nici unul nu-mi place separat, toate au putine carti f bune iar negrul e foarte slab comparativ cu cartile reale.
    A facut cineva challenge-urile?

Din review-ul de pe IGN:
    "you may very well be turned off by a lack of full deck customization and only mildly flexible class-based color deck setup. Yet what's offered in Duels of the Planeswalkers, while it may be different from what Magic fans expect"

15. #35 SP
    Da, le-am facut eu pe toate. Dupa cum scrie si in review, nu poti sa le combini, cel mai mare punct negativ al jocului. Trebuie sa joci cu ce-ti dau ei. Banuiesc ca nu vroiau sa faca foarte mare concurenta jocului normal, cu carti. Ati incercat MTGO?
    In alta ordine de idei, imi place tot mai mult deckul albastru

16. #36 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Da, le-am facut eu pe toate. Dupa cum scrie si in review, nu poti sa le combini, cel mai mare punct negativ al jocului. Trebuie sa joci cu ce-ti dau ei. Banuiesc ca nu vroiau sa faca foarte mare concurenta jocului normal, cu carti.
    La asta ma gandesc si eu, sa nu faca concurenta MTGO-ului.
    Pt cei ce nu au trecut de ele:

SPOILER:
    http://www.scottking.info/blog/2009/...rs-challenges/

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Eu n-am vazut nici o promisiune pe aici deci...
    Xbox Live, baby!

18. #38 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Xbox Live, baby!
    MTG e pt noi, astia mai batrani, care preferam sa gandim 5 minute inainte sa facem o miscare.
    Aasa ca mai cresti tu, Mika, si lasi fps-urile altora mai tineri. .

19. #39 SP
    Gears 2 nu e FPS .

20. #40 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    A innebunit "lupul" cu jocul asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast