Pai sa zice si lu mine cineva sa nu cumpere io points degeaba? yes? thanks.
Da man, toti care am cumparat... direct, fara VPN... Merge multiplayer direct, n-are nici-o restrictie. Singura pe care am vazut-o, este legata de acea carte bonus... care e available doar pt. US si alte 3-4 tari, si care cred ca e o carte reala, nu pt. MTG XBL.
sincer, abia astept sa vina ziua de salariu ca pana atunci nu-mi permit sa investesc in puncte..
Dar de cand a aparut MTG l-am vazut pe MonkY online de 10 ori mai mult decat in toata istoria XBL deci e clar ca e ceva bun acolo![]()
Hai ca au iesit niste meciuri frumoase in seara asta... Pacat ca a picat Grey. Ciudat, dar nu joc prea rau (hai ca mi-au murit laudatorii)
P.S. Oameni buni, jucati si voi cu casca ON, ca e pacat...
Era on, dar nu puteam sa vorbesc ca dormea prietena langa mine, si sa n-o trezesc
Da, meciuri frumoase, eu incerc sa obtin deckul albastru negru, sa vad ce e de capul lui. Nu stiam creatura aia verde imuna la vraji albastre si nu mai stiu de care. Interesanta![]()
Da... da... si eu am vazut-o prima dat. Zic, hopa... la fix, e imuna la blue si green spells, iar cum tu jucai cu blue...
Cum obtii extra-deck-uri ? De exp. eu n-am terminat decat cu 2, story mode-ul... Trebuie sa termini challenge-urile or something ?
Pai nu, eu mai am de deblocat 2 deckuri, si am vazut ca de fiecare data iti deblocheaza deckul cu care joaca oponentul tau. Am vazut ca adversarul 14 din campanie are un deck albastru negru, deci presupun ca mi-l da si mie, nu? Mai am 2 misiuni si termin campania![]()
Habar n-am... eu chiar n-am stat sa observ ce deckuri mi-a dat dupa ce am terminat campania. Oricum ca sa iti deblochezi cartile trebuie sa joci cu fiecare si sa bati de X ori (unde X = numarul cartilor extra... am observat ca unii au 15, altii 17). Deci, a lot of gameplay !
Pentru cei care vor sa stie cum se deblocheaza achievementurile: Xbox360Achievements.org - Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers Achievement List
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
Hmm, eu nu inteleg o chestie. In mod normal, dupa ce ii bati pe detinatorii deck-urilor (in campanie) ar trebui sa-ti unlockeze deck-ul respectiv. Corect, da ?
Well, eu l-am batut pe Tezzeret the Seeker de vre-o 6 ori, si degeaba. Nu am deck-ul Black-Blue sub nici-o forma. De fapt acum am asa:
White-Red-Green - Claws of Vengeance
Red - Hands of Flame
White - Wings of Light
Green - Teeth of the Predator
Blue - Thoughts of Wind
Black - Eyes of Shadow
Black-Green - Ears of the Elves
Black-Red-Green - Scales of Fury
Iar dupa cum arata lista, imi lipsesc vre-o 2 deck-uri. Black-Blue (al lui Tezzeret the Seeker) si al doilea pe care nu-l vad... sau nu inteleg. Cum Dzeu fac sa iau si deckul Black-Blue ? Am jucat cu diversi impotriva lui Tezzaret, si degeaba. Trebuie indeplinit ceva in mod special ? Btw, eu am 59% la deck completion...
---------- Post added at 04:14 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
Hahahaha ! Tocmai am incercat un CO-OP singur (metoda Ronan, un om la doua controllere). Belea, dar sunt prea obosit ca sa gandesc pentru 2 players...
Deci eu n-am putut intra aseara, cand incepea meciul mi se bloca consola.De 3 ori s-a blocat !!!
Vs. random people pe net e ok, poate incerc cu grey sau cu monky 1v1 zilele astea sa vad daca merge.
Da, e un singur deck albastru, se pare, dar are o gramada de counter-uri la orice (vraji, creaturi, etc.). Dar se mai intampla, cum am patit aseara, sa nu-ti vina nici macar unul, si nici o creatura.![]()
@Razorel: da, da, good ol' MTG. Deck-uri bazate pe creaturi ieftine si multe sunt?
De fapt, unde pot vedea si eu o lista cu deck-urile si cartile?![]()
A pus Monkey pe prima pagina : Deck Lists and Card Unlocks : Duels of the Planeswalkers : Digital Games : Magic: The Gathering . Cred ca asta e. Din cate am vazut, deck-ul alb are multe creaturi ieftine, dar nu prea am jucat cu el. Raman la albastru![]()
Eu intreb pentru ca stiu de deckurile verzi cu tonele de Elfi si de alea rosii cu goblins sau alea negre cu sobolani. Of course, from the real game.
Mda, o sa-l iau si eu pana la urma. Ce sa-i faci....
Vai, nu tii minte nickul celui care te bate la MTG asa rau ?
Mie-mi plac toateDeja nu-i mai suport pe aceia care joaca cu acelasi deck over and over again... O fi OK in tournaments... dar asa, devine boring. Imi place sa joc cu cate un deck per game. Fun fun fun
![]()
Bookmarks