Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 104

Thread: Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers - XBLA

1. #61 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    Pai sa zice si lu mine cineva sa nu cumpere io points degeaba? yes? thanks.

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da man, toti care am cumparat... direct, fara VPN... Merge multiplayer direct, n-are nici-o restrictie. Singura pe care am vazut-o, este legata de acea carte bonus... care e available doar pt. US si alte 3-4 tari, si care cred ca e o carte reala, nu pt. MTG XBL.

3. #63 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    sincer, abia astept sa vina ziua de salariu ca pana atunci nu-mi permit sa investesc in puncte..
    Dar de cand a aparut MTG l-am vazut pe MonkY online de 10 ori mai mult decat in toata istoria XBL deci e clar ca e ceva bun acolo

4. #64 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ce pacat ca n-are si deckul albastru ceva de healing... Astept albastru negru

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca au iesit niste meciuri frumoase in seara asta... Pacat ca a picat Grey. Ciudat, dar nu joc prea rau (hai ca mi-au murit laudatorii)

P.S. Oameni buni, jucati si voi cu casca ON, ca e pacat...

6. #66 SP
    Era on, dar nu puteam sa vorbesc ca dormea prietena langa mine, si sa n-o trezesc
    Da, meciuri frumoase, eu incerc sa obtin deckul albastru negru, sa vad ce e de capul lui. Nu stiam creatura aia verde imuna la vraji albastre si nu mai stiu de care. Interesanta

7. #67 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da... da... si eu am vazut-o prima dat. Zic, hopa... la fix, e imuna la blue si green spells, iar cum tu jucai cu blue...

Cum obtii extra-deck-uri ? De exp. eu n-am terminat decat cu 2, story mode-ul... Trebuie sa termini challenge-urile or something ?

8. #68 SP
    Pai nu, eu mai am de deblocat 2 deckuri, si am vazut ca de fiecare data iti deblocheaza deckul cu care joaca oponentul tau. Am vazut ca adversarul 14 din campanie are un deck albastru negru, deci presupun ca mi-l da si mie, nu? Mai am 2 misiuni si termin campania

9. #69 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Habar n-am... eu chiar n-am stat sa observ ce deckuri mi-a dat dupa ce am terminat campania. Oricum ca sa iti deblochezi cartile trebuie sa joci cu fiecare si sa bati de X ori (unde X = numarul cartilor extra... am observat ca unii au 15, altii 17). Deci, a lot of gameplay !

Pentru cei care vor sa stie cum se deblocheaza achievementurile: Xbox360Achievements.org - Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers Achievement List

---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------

Hmm, eu nu inteleg o chestie. In mod normal, dupa ce ii bati pe detinatorii deck-urilor (in campanie) ar trebui sa-ti unlockeze deck-ul respectiv. Corect, da ?

Well, eu l-am batut pe Tezzeret the Seeker de vre-o 6 ori, si degeaba. Nu am deck-ul Black-Blue sub nici-o forma. De fapt acum am asa:

White-Red-Green - Claws of Vengeance
    Red - Hands of Flame
    White - Wings of Light
    Green - Teeth of the Predator
    Blue - Thoughts of Wind
    Black - Eyes of Shadow
    Black-Green - Ears of the Elves
    Black-Red-Green - Scales of Fury

Iar dupa cum arata lista, imi lipsesc vre-o 2 deck-uri. Black-Blue (al lui Tezzeret the Seeker) si al doilea pe care nu-l vad... sau nu inteleg. Cum Dzeu fac sa iau si deckul Black-Blue ? Am jucat cu diversi impotriva lui Tezzaret, si degeaba. Trebuie indeplinit ceva in mod special ? Btw, eu am 59% la deck completion...

---------- Post added at 04:14 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------

Hahahaha ! Tocmai am incercat un CO-OP singur (metoda Ronan, un om la doua controllere). Belea, dar sunt prea obosit ca sa gandesc pentru 2 players...

10. #70 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Deci eu n-am putut intra aseara, cand incepea meciul mi se bloca consola.De 3 ori s-a blocat !!!
    Vs. random people pe net e ok, poate incerc cu grey sau cu monky 1v1 zilele astea sa vad daca merge.

11. #71 SP
    Cum sunt deckurile albastre? Mai au counterspells in draci?

12. #72 SP
    Da, e un singur deck albastru, se pare, dar are o gramada de counter-uri la orice (vraji, creaturi, etc.). Dar se mai intampla, cum am patit aseara, sa nu-ti vina nici macar unul, si nici o creatura.

13. #73 SP
    Member cobain's Avatar
    Mi-am luat si eu jocul azi. Ma pun pe jucat.. ca nu prea am skill

14. #74 SP
    @Razorel: da, da, good ol' MTG. Deck-uri bazate pe creaturi ieftine si multe sunt?

De fapt, unde pot vedea si eu o lista cu deck-urile si cartile?

15. #75 SP
    A pus Monkey pe prima pagina : Deck Lists and Card Unlocks : Duels of the Planeswalkers : Digital Games : Magic: The Gathering . Cred ca asta e. Din cate am vazut, deck-ul alb are multe creaturi ieftine, dar nu prea am jucat cu el. Raman la albastru

16. #76 SP
    Eu intreb pentru ca stiu de deckurile verzi cu tonele de Elfi si de alea rosii cu goblins sau alea negre cu sobolani. Of course, from the real game.

Mda, o sa-l iau si eu pana la urma. Ce sa-i faci....

17. #77 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    A pus Monkey pe prima pagina
    It's..... M o n k Y !

18. #78 SP
    It's actually MonkY, fara spatiu.

19. #79 SP
    My mistake Ma scoate din sarite deckul alb rosu verde, din campanie

20. #80 SP
    Admin MonkY's Avatar
    My mistake
    Vai, nu tii minte nickul celui care te bate la MTG asa rau ?
    Ma scoate din sarite deckul alb rosu verde, din campanie
    Mie-mi plac toate Deja nu-i mai suport pe aceia care joaca cu acelasi deck over and over again... O fi OK in tournaments... dar asa, devine boring. Imi place sa joc cu cate un deck per game. Fun fun fun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast