Da are garantie , exact la plastic mam gandit si eu , dar la sursa este o problema grava?
:d Am modat un mai de mult acum vreo 2 ani cred la donely un ps 2 pana acum a mers perfect ..... dar acum incepe sa nu mai imi citeasca unele dvd-uri o fi de la dvd ? [pentru ca e alta marca decat foloseam eu pana acum] sau sa stricat consola plm ajutatima"D"
Pai unele dvd mi le citeste foarte bine unele nu..... si nu cred ca l-am "explotat intens"
Incepand de astazi disponibila modare XBOX 360 cu drive LiteOn toate versiunile ( 7485, 83850, 83850cV2 si 93450 ), cu noul FW iXtreme v1.61 - suport pentru waves 4 si 5. Nu mai necesita Activate .ISO![]()
Salut tuturor.Sunt nou pe forum,m'am inscris ca sa ma tin la curent cu totul in materie de psp'uri,si tocmai azi mi l'a lovit dezastrul dar numai vina mea e .Am vrut sa pun un 5.50 gen D3 pe un 5.50 gen C(am mai pus la altii si a mers).Cand am copiat fisierele la 5.50 gen D3 pe card am fost in graba si am scos USB'ul inainte sa se copieze toate datele,ca un prost mare ce sunt .Am intrat pe urma la instalare,a mers pana pe la jumate si desigur s'a blocat.L'am aprins,ledul verde aprins,ecran negru,se stinge singur in 20 secunde aprox.Fara discutie e un full brick,si as vrea sa va intreb cum il pot repara.Stiu de baterii pandora si lucruri de genul,dar vreau niste sfaturi ce si cum si ce ar trebui sa fac daca ma poate ajuta cineva...![]()
Donely
am un ps3 varianta de 60Gb cumparata de cand a aparut ps3-ul in Romania si de 2 luni blocul optic face figuri la blu ray-uri (nu le citeste intotdeauna,in rest citeste orice format tot timpul doar la jocuri se intampla);cateodata mai curat lentila si merge o perioada scurta de timp dupa care nu mai merge. da-mi un sfat,ce pot face pls sau spune-mi te rog daca poti schimba blocul optic cu unul nou nout si cata garantie oferi pentru acesta. mersi , o seara excelenta!
Treci cu el pe la mine ca sa il debrickuim.
---------- Post added 29-12-2009 at 08:59 AM ----------
Bloc optic de schimbat cu manopera cu tot costa 390 Ron. Se face proba la mine dupa reparatie. Nu dau garantie pe el, pentru ca nu stiu fiecare cum il exploateaza acasa. Putem sa facem asta dupa sarbatori.
problema este ca nu sunt din bucurestisperam ca nu e asa grav si se poate face cu cunostinte medii ... nu ai putea sa-mi spui cat ma costa sa-l repar? sau sa-mi spui daca as putea sa-l fac eu...
Salutare.
Spune-mi si mie te rog dupa modare ramane dashboardul original (ultimul updatat)?
Cu stima.
va salut pe toti va urez sarbatori fericite .Donely in curand peste 1 luna imi voi cumpara un xbox 360 dami un exepmlu care este mai bun:core,arcade sau elite si daca m-as juca circa 2 ore pe zi pe el in cat timp voi lua RROD.De asemenea detin un ps2 slim 77004 modat il am de 2 ani si deja face fite la jocurile noi fifa 2010 svr 2010 si altele care ar fi problema?
NU. Treb sa punem pandora pe el
---------- Post added 30-12-2009 at 09:22 AM ----------
Da ramane la fel
---------- Post added 30-12-2009 at 09:27 AM ----------
CUmperi ce gasesti in comert. La PS2 este posibil ca blocul optic sa necestite o curatare si daca face la fel va trebui inlocuit.
ms mult am aici uefa euro 2008 original o sa-l incerc dar totusi care model de xbox 360 imi recomanzi sa imi cumpar:arcade sau elite?
L-am sunat, a doua zi am si fost la el cu xbox-ul, a durat 10 minute si Bang. Consola merge perfect ! Recomand cu sinceritate! Sarbatori fericite tuturor si nu in ultimul rand multumesc Donely !
Bookmarks