Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 364 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #1161 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    Ciudat a fost ca a mers prima data si dupa ce am dat restart sa pun ora buna n-a mai vrut (dar vin eu sapt asta si vedem ce iese )

2. #1162 SP
    Junior Member nimica's Avatar
    tot nu se poate moda psp cu ofw 5.01 si cod 8a?

3. #1163 SP
    Member mihaikid's Avatar
    8a se poate moda 8c nu se poate

4. #1164 SP
    Junior Member mihaii's Avatar
    preturi pt hdd-uri de xbox?

5. #1165 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by mihaikid View Post
    8a se poate moda 8c nu se poate
    Nici un PSP cu original FW 5.0 nu se poate moda. Toate sunt cu placa de baza TA 88-v3.

6. #1166 SP
    Member mihaikid's Avatar
    ok scz.. mam informat gresit

7. #1167 SP
    Quote Originally Posted by mihaii View Post
    preturi pt hdd-uri de xbox?
    HDD 120 GB = 450 ron

8. #1168 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Domnul Donely,vreun controller WIRED ceva de vanzare ?

9. #1169 SP
    Junior Member mihaii's Avatar
    sunt pe stoc?

10. #1170 SP
    Si HDD si controler primesc vineri.

11. #1171 SP
    Junior Member nimica's Avatar
    da firmware din magazin a fost 3.8 doar pe mine m-a mancat sa-i pun 5.01

12. #1172 SP
    Junior Member Carter's Avatar
    Cum e, consola mea a ajuns la tine?? Daca poti sa imi dai si mie niste detalii despre ea ... Cele mai importante, sa stiu si eu ce sa spun despre consola mea, in afara de faptul ca este Core .

13. #1173 SP
    Quote Originally Posted by nimica View Post
    da firmware din magazin a fost 3.8 doar pe mine m-a mancat sa-i pun 5.01
    Atunci putem sa il modam fara probleme.

---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

Quote Originally Posted by Carter View Post
    Cum e, consola mea a ajuns la tine?? Daca poti sa imi dai si mie niste detalii despre ea ... Cele mai importante, sa stiu si eu ce sa spun despre consola mea, in afara de faptul ca este Core .
    Inca nu a ajuns dar o sa ajunga in cursul zilei de astazi.

14. #1174 SP
    Member G@by's Avatar
    Ok, o sa iau PSP-ul cu mine cand ajung prin Bucuresti. O sa te sun inainte. PSP-ul l-am "aranjat" eu. De la v.2.71 am pus vreo 3 versiuni iar acum sta la 5.0. Ma gandesc sa iau un slim (mai ales daca asta e terminat) si atunci o sa vad cum mai sta treaba cu softarea.
    Merci.

(in ceea ce priveste modarea Wii am tot vazut pe net ca sunt mai multe versiuni de chip si am zis ca astea tot apar, din ce in ce mai noi si mai bune. De asta am intrebat, nu prea le am cu astea.)

15. #1175 SP
    Member mihaikid's Avatar
    io ti.am spus

16. #1176 SP
    Quote Originally Posted by G@by View Post
    Ok, o sa iau PSP-ul cu mine cand ajung prin Bucuresti. O sa te sun inainte. PSP-ul l-am "aranjat" eu. De la v.2.71 am pus vreo 3 versiuni iar acum sta la 5.0. Ma gandesc sa iau un slim (mai ales daca asta e terminat) si atunci o sa vad cum mai sta treaba cu softarea.
    Merci.

(in ceea ce priveste modarea Wii am tot vazut pe net ca sunt mai multe versiuni de chip si am zis ca astea tot apar, din ce in ce mai noi si mai bune. De asta am intrebat, nu prea le am cu astea.)
    Trecu cu amandoua si le rezolvam.

17. #1177 SP
    Junior Member Carter's Avatar
    Merci mult Donely, om de incredere. Acum a ajuns consola si am testat H.A.W.X. ... Merge perfect. Daca poti sa imi spui ceva despre consola, ce i-ai facut, ce DVD are, sau nu stiu. Lucruri bune de stiut si importante ... Merci Frumos

18. #1178 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Donely, spune-mi te rog si mie, cat cat costa schimbarea unitatii optice unui ps3 sau reparatie ?

19. #1179 SP
    Member mihaikid's Avatar
    400 de ron cred.. sa ma corecteze cineva daca nu e asa ..

20. #1180 SP
    Quote Originally Posted by Carter View Post
    Merci mult Donely, om de incredere. Acum a ajuns consola si am testat H.A.W.X. ... Merge perfect. Daca poti sa imi spui ceva despre consola, ce i-ai facut, ce DVD are, sau nu stiu. Lucruri bune de stiut si importante ... Merci Frumos
    LiteOn are. Modat cu FW 1.51

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 364 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks