Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 903 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 249 299 699 ... LastLast
Results 3,961 to 3,980 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3961 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    un raspuns primit azi de la shopto
    this should be with you within 1-2 weeks of the original release date.
    CAND?! Poti sa-mi spui te rog cand ai facut comanda?

Pai asa mi-o iau de la Amazon, ca au zis ca mi-o trimit in Decembrie... si ma costa 1900 lei, nu 2300. WTF!

O platesc pe 15 noiembrie si o primesc dupa o luna. C'mon.

LE: Am ajuns sa am bani pt. ambele console si sa NU pot lua ceva in ziua lansarii in Rromania. De parca toate firmele dau pe afara de vanzari.

2. #3962 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu sunt uimit oricum de ce are ps4 in interior, adica o sacosa de carcase peste carcase, un ventilator ,hdd,dvd si ..o placuta cu circuite integrate..impresionat maxim de placuta aia, pare ireal de desteapta placuta aia comparativ cu ce scoti dintr-un pc egal ca si putere

---------- Post added 07-11-2013 at 18:11 ----------

@naz eu as putea pune pariu ca o sa fie prin decembrie pe rafturile de la noi console ps4 nu stiu de ce, dar asa cred.

3. #3963 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    CAND?! Poti sa-mi spui te rog cand ai facut comanda?

Pai asa mi-o iau de la Amazon, ca au zis ca mi-o trimit in Decembrie... si ma costa 1900 lei, nu 2300. WTF!

O platesc pe 15 noiembrie si o primesc dupa o luna. C'mon.

LE: Am ajuns sa am bani pt. ambele console si sa NU pot lua ceva in ziua lansarii in Rromania. De parca toate firmele dau pe afara de vanzari.
    pe 18 octombrie dar este in functie de ce transport alegi cu camionul ajunge undeva in 15 zile lucratoare ei au zis asa informativ cred

---------- Post added 07-11-2013 at 18:22 ----------

Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Dar tu ce fel de trasport ai ales? Cat ai platit??
    TNT global expres 55 lire cu avionul

4. #3964 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    pe 18 octombrie dar este in functie de ce transport alegi cu camionul ajunge undeva in 15 zile lucratoare ei au zis asa informativ cred

---------- Post added 07-11-2013 at 18:22 ----------

TNT global expres 55 lire cu avionul
    I-am intrebat eu acum... si mi-au zis 2-5 zile. Sa-l ia naiba de avion, daca ajunge in 2 saptamani e caruta.

5. #3965 SP
    Member valentin2007's Avatar
    O sa ajungă pentru cei cu transport par avion în maxim 2 zile, iar ceilalți, 7-10 zile. Ținând cont și de faptul ca trebuie procesate/selecționate pachetele când ajung în tara.

---------- Post added 07-11-2013 at 16:43 ----------

I have a hunch

6. #3966 SP
    Member chesterb's Avatar
    Tocmai mi-au răspuns și mie. Mi-au spus că vor trimite coletele pe 28 nov.

7. #3967 SP
    i-am intrebat si eu ce si cum. revin cu info

8. #3968 SP
    Member Ramon's Avatar
    palflo, poti sa ne arati un screenshot cu raspunsul (si intrebarea) de la shopto referitor la 1-2 weeks?

9. #3969 SP
    intrebarea si raspunsul
    Attached Images Attached Images untitled.png

10. #3970 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    WTF?!?!

PS4 Already Shipped To Consumer In Dubai, Amazon Broke Street Date?

EDIT : Take it with a grain of salt.Poate ca este fake (pare un debug kit).

11. #3971 SP
    Member Ramon's Avatar
    Raspuns de la shopto:
    Attached Images Attached Images shopto2.png

12. #3972 SP
    În concluzie, pleacă de acolo pe 28

13. #3973 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Upgrade Your Playstation 4 (Or 3) With A Solid State Drive

The bad news is that the Playstation 4 does not support external hard drives. The good news is that, like with the PS3, the internal hard drive is easily user-upgradeable. The really good news is that, like with the PS3, you can throw a solid state drive inside your Playstation 4.

---------- Post added 07-11-2013 at 18:38 ----------

Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    WTF?!?!

PS4 Already Shipped To Consumer In Dubai, Amazon Broke Street Date?

EDIT : Take it with a grain of salt.Poate ca este fake (pare un debug kit).
    Nu-i fake. Am vazut mai multe poze aseara pe canalul de IRC #2dgaming (EFNET). Ma uit prin LOG-uri sa vad de link-uri.

14. #3974 SP
    Banned sickchild's Avatar
    nu inteleg de ce ai nevoie de mai mult de 500 GB.

15. #3975 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Upgrade Your Playstation 4 (Or 3) With A Solid State Drive

---------- Post added 07-11-2013 at 18:38 ----------

Nu-i fake. Am vazut mai multe poze aseara pe canalul de IRC #2dgaming (EFNET). Ma uit prin LOG-uri sa vad de link-uri.
    Daca poti sa salvezi ceva poze si sa le uploadezi...

16. #3976 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Quote Originally Posted by sickchild View Post
    nu inteleg de ce ai nevoie de mai mult de 500 GB.
    Pentru ca unele jocuri ocupa minim 50 gb iar pentru cei care vor sa tina jocurile in special cele digitale,cei 500 GB de la hard-disk nu sunt suficienti.

17. #3977 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    PS4 a fost dezmembrat in Japonia DAT HEATSINK
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    acum sa ne zica Monky cum e cu caldura si evacuarea ei safe/not safe ?!
    Well, sa le luam pe rand:
    1. Desi acolo nu spune nimic, mi se pare mie sau... daca vrei sa schimbi HDD-ul automat adio garantie? Din cate vad a ajuns la HDD dupa ce a desfacut o parte din carcasa, pe care sunt cele 2 stickere. Daca e asa, e un mare sucks!

2. De ce au tinut ei mortis sa foloseasca sursa interna, chiar nu inteleg. Stiu ca e mai "sexy" asa, dar pe langa ca ocupa 30% din carcasa, mai e si o sursa de caldura. Ar fi eliminat o groaza de probleme cu ea pe exterior (si replacement-ul in caz ca pica era mult mai simplu).

3. Heatsink-ul are propria sa varianta de "X-Clamp" (dar care nu e in X). That's funny. As fi preferat totusi in X pt. prindere mai buna.

4. Imi place ca nu s-au zgarcit la componente de calitate. Vad numai condensatori solizi.

5. Design-ul placii de baza e extrem de interesant si de curat. Rar vezi asa ceva.

6. Heatsink-ul pare cam micut pt. ce trebuie sa raceasca... insa trebuie sa recunosc ca nici nu ma asteptam la ceva mare (ca deh, nu are unde). Sper sa faca fata turbina (centrifuga) de 85mm. Bine ca macar nu au folosit o solutie gen notebook... cu un ventilator slabanog.

In concluzie: imi place ce am vazut... dar partea cu HDD-ul deja m-a pus pe ganduri. Cu racirea, ramane sa vedem teste exacte... insa la cat de micut e PS4, mai bine de atat era aproape imposibil.

18. #3978 SP
    @MonkY In riportajul de la ComputerBild am inteles ca trebuie luata jos doar coverul lucios,care nu necesita desfacere suruburilor.

19. #3979 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @MonkY In riportajul de la ComputerBild am inteles ca trebuie luata jos doar coverul lucios,care nu necesita desfacere suruburilor.
    Eu din cate vad in videoclipul acela... ca sa dai coverul jos trebuie sa desfaci cele 3 suruburi... 2 dintre ele au "sigiliu"

20. #3980 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Yep.
    Defapt trebuie sa desfaci 1 singur surub dar sigur nu-ti pierzi garantia pentru el.
    Si coverul acela nu pare sa depinda de suruburile sigilate.
    O sa aflam foarte curand dar sigur nu-ti pierzi garantia daca schimbi hdd-ul.

EDIT:

zero lag la remote play

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.