AMR 19 zile![]()
Sony to Bring the Big Guns at Taipei Game Show with PS4, Vita and PS3; Microsoft and Nintendo Won’t Participate | DualShockers
This year’s Taipei Game Show will be held between January 23rd and January 27th at the World Trade Center in Taipei, and Sony is set to rule exhibition at least for what the console market is concerned, since both Microsoft and Nintendo aren’t going to be part of the celebrations.
In order to make the best impact Sony will bring the big guns, with 23 PS4 Games between first and third party, 20 PS Vita Games (of which two demonstrated on PS Vita TV), and 14 PS3 titles.
The company will also host a series of stage events with prominent developers in attendance, like Street Fighter Producer Yoshinori Ono, Soul Sacrifice Director Keiji Inafune, Gran Turismo Director Kazunori Yamauchi , Yakuza Producer Toshihiro Nagoshi, inFamous Producer Greg Phillips and quite a few more.
Voi de unde va cumparati jocurile ptr.ps4? preturile de la altex emag etc mi se par exagerate.
ati cumparat careva battlefield 4 versiunea UK? daca da , imi puteti spune va rog daca are cd-key in carcasa? sau mai exact ce contine carcasa
daca am cumparat un joc digital si vreau sa il descarc si in alt ps4(sa zicem la un prieten,intru dupa consola lui pe psn meu ) merge sa il joace si el si eu ?
pai si pe la altex tot pe acolo iesi.
Killzone - Shadow Fall PS4 | ALTEX
Vreau sa te intreb daca merita sa iau PS4 din SUA,am facut deja un pachet si urmeaza sa-l mi-l trimita un prieten in tara si am ocazia de a cumpara de pe amazon fara taxe vamale si fara sa platesc transport in Romania,PS4 l-as cumpara cu 400 lei mai putin fata de Romania,precizez ca am deja Xbox 360 si PS3
Americanu20: am vazut ca ai postat si pe threadul de Xbox One. Diferenta dintre Xbox One si PS4 luat din US este ca Xbox One nu vine cu alimentare de 220V si prin urmare iti va trebui fie un alt alimentator (unii am vazut ca folosesc cel de Xbox 360 putin modificat), fie un transformator serios de la 110V la 220V (recomand ceva de minim 400, poate chiar 500W - pentru a nu se incalzi). Pe cand PS4 nu are nevoie decat de cablu sau adaptor de priza.
Eu as lua PS4 peste 2 saptamani din Romania, cu garantie si toate cele.
Mam uitat pe wiki la don't starve ,deci e mult mai complex decat pare + ca e si foarte greu asta il face un joc interesant si daca vreti sa il terminati treb sa găsiți un portal si sa supravietuiti pana adunati niste piese in 5 lumi diferite
Good , il mai iau inca o turaIl recomand la toti ( chiar si cei care nu sunt fani horror ) , are o atmosfera superba.
doar daca sunt cross-buy (adica compatibile si cu Vita)
de exemplu Outlast, urmatorul joc cica care ar veni pe PS+ pe PS4, merge doar pe PS4.
Pai cred ca la remote play se referea. Exista imagini cu don't starve pe vita?
EDIT: Merge
in sfarsit dp cateva zile de chin am inceput si eu mai bn la dont starve cu robotelul 20+zile ,am reusit sa il si up de cateva ori ,explorai aproape toata harta si imi facui si o baza mica oricum mai am multe de facut (gasii 2 altare ptr inviere ,pe chester si portalul acum incepe greul , daca il jucati si va place genul + ca e f greu sigur o sa va placa dp ce incepeti sa deslusiti cam ce treb facut)
cumva alte site-uri pentru PSN cards inafara de pcgamesupply,cardscodes si allromedia care mai sunt ?
si ce PS+ recomandati ? PSN UK sau PSN US ?
multumesc
Bookmarks