De ce nu pot sa vad trofeele cand nu e conectata la internet? Adica imi intra la ele, intru la jocul respectiv dupa care ma scoate afara cu o erore.
De ce nu pot sa vad trofeele cand nu e conectata la internet? Adica imi intra la ele, intru la jocul respectiv dupa care ma scoate afara cu o erore.
Chiar asa? Groaznic.... Sa inteleg ca nici macar nu se deblocheaza vreun troferu, asa e si la PS3?
1) poti castiga trofee offline
2) pentru a vizualiza lista de trofee si de prieteni iti trebuie o conexiune la internet pentru a face un sync cu serverele sony, nu sunt in memoria consolei
3) asa a fost mereu si la ps3
Sent from my iPad using Tapatalk
informatii noi despre 3.50
- You can now send event or party invitations to groups or communities.
- You can now share other players’ activities. In [What’s New], for example, select an activity to share and then select (Share Activity).
- Depending on the content, verified accounts are now displayed on the content info screen so that you can follow the accounts more easily.
- PlayStation Network service status can now be checked by selecting (Settings) > [Network] > [View Status of PlayStation Network Services]
- Notification messages are no longer displayed when Friends join parties. You can change the setting in (Settings) > [Notifications] > [When Friends Join a Party].
- All users of a certain age or older can now play games offline by creating a sub account, even without a master account holder’s permission. Use all of features normally available to sub account users requires a master account holder to sign in to PlayStation Network and approve use of the features.
- More features now support accessibility.
Iarasi, dupa parerea mea, niste inutilitati si banalitati. Am PS4 de aproape 2 ani, dar nu am fost entuziasmat de el nici macar jumatate de cat am fost atunci cand imi luasem PS3. PS3 chiar a fost revolutionar la vremea lui, PS4 parca tot continua cu "frana de mana trasa". Pacat.
Eu am ajuns in 3.50 beta, si pot sa zic ca un feature bun e Appear offline. Poti sa joci online, sincroniza trofee, pot sa faci tot, si nu te vede nimeni online. Astfel puteti evita spamurile cu game invites etc.
Stie cineva daca se mai gaseste pe undeva ps4 batman arkham knight limited edition?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ajuta careva cum sa cumpar un card PSN+ UK cel de 30zile fara paypal ? Am incercat cu chrome si internet explorer si la plata nu ma lasa cu card bancar doar paypal imi apare pe ecran.
Garantia la dualshock 4 este de 2 ani?intreb ca tocmai si-a dat duhul unul dintre ele si e cumparat in mai 2014 de la mediagalaxy?
Eu am primit certificat cu doi ani garanție pentru al doilea controller, dacă ai certificat și bon poți să încerci![]()
Mi-au dat decat bon fiscal,de asta intrebam.vad ca toti ceilalti dau 2 ani,deci ar trebui sa fie la fel.ma duc maine si o sa vad.multumesc!
Bookmarks