Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 786 of 903 FirstFirst ... 286 686 736 776 784 785 786 787 788 796 836 886 ... LastLast
Results 15,701 to 15,720 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #15701 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Si eu care il stergeam inainte de frica sa nu ma hackuiasca astia. Acum vad ca sony e pe tiganeala.

2. #15702 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Si eu am patit la fel

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #15703 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Am avut automatic renewal oprit si primesc mail dimineata ca mi s-a extins plus pe 3 luni poftim ? Cand ma duc la account information, vad ca nu e activat automatic renewal. Ce mama dreq fac astia de la sony ?
    Si in store arata ca e activat wtf? Gresesc eu ceva?
    Din curiozitate: aveai activata optiunea cu request password at checkout?

4. #15704 SP
    Nu, dar cea cu automatic withdrawal era off.

5. #15705 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai cum ți-au luat banii, aveai card adăugat sau bani in cont?

6. #15706 SP
    50 de lei in wallet si cardul era in cont. Cu o zi inainte m-am uitat daca e dezactivat la subscriptii si am zis ca e ok. Dimineata primesc mail ca s-au adaugat fonduri in portofel urmat de mail-ul cu "Thank you for purchasing bla bla bla"

7. #15707 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Si înainte de asta pe ce perioada ai avut abonament? Ai avut cumva oferta aia cu 1 an + 3 luni gratuit? Am citit pe undeva ca la aia, chiar daca iti pui pe off la automatic, dupa ce trece anul și incep cele 3 luni gratuite, se reactivează.

8. #15708 SP
    Am avut 3 luni.

9. #15709 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    50 de lei in wallet si cardul era in cont. Cu o zi inainte m-am uitat daca e dezactivat la subscriptii si am zis ca e ok. Dimineata primesc mail ca s-au adaugat fonduri in portofel urmat de mail-ul cu "Thank you for purchasing bla bla bla"
    Suni la bancă și le spui ălora că tu nu ai autorizat plata.

10. #15710 SP
    Member kinezu's Avatar
    Nu face asta, nu suna la banca sa respingi plata, primesti BAN permanent al contului PSN! Vezi toate povestile horror de pe Neogaf legate de chestia asta.

11. #15711 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Nu are rost, este haos total la sony. Eu am facut un preorder la cod acum un an, ca sa intru in beta, si am dat cancell, am primit si email de confirmare ca mi s-a anulat preorderul, toate bune si frumoase.

Si dupa 2 saptamani ma trezesc cu banii luati dupa card... da telefoane, emailuri, aveam si dovada tot. M-au tinut doua luni cu banii blocati si dupa mi-au pus banii in wallet nu pe card. Obligandu-ma practic sa-i cheltuiesc pe psn.

Am zis ok, oricum iau U4. Ca dupa o luna sa ia 70 de ron pentru plus chiar daca aveam ala dezactivat niste magari. I-am lasat in pace, dar nici dracu nu mai cumpara de pe psn doar daca nu am alta posibilitate.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

12. #15712 SP
    Asta e acum. Pentru 30 de lei nu mai mai complic atat. De acum incolo o sa scot cardul dupa ce cumpar de pe store.

13. #15713 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Mai are cineva problema cu upload-ul pe youtube de pe consola? Tot imi cere sa linkuiesc conturile, dar am facut asta deja de 3 ori.

14. #15714 SP
    Junior Member unchained's Avatar
    Va salut !
    Doresc sa imi cumpar un PS4 dar nu sunt absolut convins si de asta apelez la voi.
    Ma joc in general pe PC, orice tip de joc in special fps/rpg dar desi am destule jocuri primite, cumparate sau descarcate nu am mai terminat nici unul de vreun an. Am inceput multe si nu mi-au placut sau au mers prost. Desi am un pc relativ bun, ca sa pot juca titlurile aparute recent ar trebui sa imi cumpar periodic cate un gtx, procesor si asa mai departe.
    Credeti ca as iesi mai ieftin si m-as juca mai usor pe un PS4 decat sa cumpar mereu componente si niciodata sa nu mearga fluid jocurile cu o grafica decenta ?

15. #15715 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Raspuns intr-un cuvant DA! Caz concret, eu, cumparat PS4 in 2014 la 1600 lei, 2 ani de zile niciun upgrade hardware, am cumparat doar jocuri si subscriptie (care este optionala daca nu joci multiplayer). Acum s-au ieftinit si se vor mai ieftini consolele fat pentru ca usor usor au patruns pe piata cele slim. Daca nu ai pretentia decat sa iti mearga jocul sau vrei sa fii si un pic future proof, ai de ales, fie iti iei PS4 fat care este acum 1000 lei, gandeste-te, iti iei o consola care are un pret mai mic decat o placa grafica decenta sau astepti si iti iei PS4 PRO, dar daca nu te intereseaza 800 lei in plus pentru gaming 4k si nu detii un TV 4k, PS4 la 1000 lei este o investitie super pentru prima consola. Poti merge putin la risc si sa astepti black friday-ul pe bune sa vezi poate prinzi unul chiar la 800-900 lei. Nu mai pun la calcul jocuri care se ieftinesc foarte repede si daca ai rabdare le cumperi la preturi comparabile cu cele de pe PC.

16. #15716 SP
    Am un televizor full hd si nu am ganduri sa imi iau un 4k prea curand, deci fat-ul cred ca e o alegere buna. Cu black friday-ul e la ghici fiindca la altex consola e 995 de lei valabil pana la sfarsitul lui noiembrie deci nu se mai modifica iar prin alte magazine posibil sa fie acelasi pret.
    In momentul de fata ar trebui sa aleg intre cumpararea unui amd octa (ca n-am chipset intel) si sa trag de jocurile pe care le am si care vor mai aparea dar binenteles ca nu merg pe high, ori sa iau consola si incet incet sa imi fac o colectie de jocuri care cred ca nu m-ar duce la bugetul bagat in pc.

17. #15717 SP
    Pe consola mai e si avantajul pietei second hand la jocuri. Pt PS4 cel puțin e plin olx-ul.

18. #15718 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by unchained View Post
    Am un televizor full hd si nu am ganduri sa imi iau un 4k prea curand, deci fat-ul cred ca e o alegere buna. Cu black friday-ul e la ghici fiindca la altex consola e 995 de lei valabil pana la sfarsitul lui noiembrie deci nu se mai modifica iar prin alte magazine posibil sa fie acelasi pret.
    In momentul de fata ar trebui sa aleg intre cumpararea unui amd octa (ca n-am chipset intel) si sa trag de jocurile pe care le am si care vor mai aparea dar binenteles ca nu merg pe high, ori sa iau consola si incet incet sa imi fac o colectie de jocuri care cred ca nu m-ar duce la bugetul bagat in pc.
    Decat 6-700 lei pe un procesor vechi de ~5 ani, mai bine 1000 pe un ps4. Daca ai pretentii de detalii echivalente cu high sau mai mari si esti interesat mai mult de single player, asteapta pro-ul, va veni cu imbunatatiri de pe partea de grafica si fps in single player in 1080p, dar in multiplayer jocurile vor rula in conditii de ps4. Nu esti obligat sa aduni jocuri, le poti vinde dupa ce te plictisesti de ele, doar cele digitale se leaga de cont si raman ale tale pentru eternitate.

19. #15719 SP
    Pro-ul in mp va rula in condiții de PS4 doar in ceea ce privește framerate-ul, nu? Sau greșesc?

20. #15720 SP
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Decat 6-700 lei pe un procesor vechi de ~5 ani, mai bine 1000 pe un ps4. Daca ai pretentii de detalii echivalente cu high sau mai mari si esti interesat mai mult de single player, asteapta pro-ul, va veni cu imbunatatiri de pe partea de grafica si fps in single player in 1080p, dar in multiplayer jocurile vor rula in conditii de ps4. Nu esti obligat sa aduni jocuri, le poti vinde dupa ce te plictisesti de ele, doar cele digitale se leaga de cont si raman ale tale pentru eternitate.
    Investitia cu PS4 PRO ar fi spre 20 de mil, asa cu fat-ul ar fi 10-11 mil. Sunt foarte multe avantaje si dezavantaje pe care trebuie sa le iau in calcul..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.