Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 32 of 903 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 532 ... LastLast
Results 621 to 640 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #621 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Ce va mai plac speculatiile... Eu sunt convins ca in momentul in care vor aparea pe piata, vor rupe ambele, atat Sony cat si Microsoft. There is no other way. Sau poate sunt eu mai naiv.

2. #622 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Continuand discutia in arealul zvonuri se spune ca PS4 va costa cam 400$. La 400$ nu are cum sa "rupa".

3. #623 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by ShpioOn View Post
    Ce va mai plac speculatiile... Eu sunt convins ca in momentul in care vor aparea pe piata, vor rupe ambele, atat Sony cat si Microsoft. There is no other way. Sau poate sunt eu mai naiv.
    Totusi nu transforma thread-ul in PS vs Xbox. Fiecare cu calitatile lui si cu ce prefera.

4. #624 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by darkr3surrecter View Post
    Sper ca ps4 sa fie ps3 backward compatible si ps2 daca se poate.
    Pai oare ce vor face cu jocurile care sunt acum pe PSN? Eu cred ca e realist sa speri ca va fi compatibil macar cu PS3.

5. #625 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Totusi nu transforma thread-ul in PS vs Xbox. Fiecare cu calitatile lui si cu ce prefera.
    Daca ai fi fost putin atent la ce am scris probabil ca ai fi inteles ce am vrut sa spun.

6. #626 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Continuand discutia in arealul zvonuri se spune ca PS4 va costa cam 400$. La 400$ nu are cum sa "rupa".
    Eu zic 600$

7. #627 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nu avea chiar 7 cores, nu era chiar o minune din punct de vedere al graficii. Avea doar 256 MB Ram cand orice PC mediu avea cel putin 512. Avea doar 256 MB de memorie video cand placile bune aveau 512. Avea un GPU bun pentru momentul lansarii, depasit insa cateva luni mai tarziu. Deci, nici PS3ul nu a fost o minune a tehnologiei.
    Not again... banuiesc ca PC-ul mediu din 2006 inca il eclipseaza plus pana in 2014 nu?
    PS: hai sa ma gandesc ce ma pot juca pe un athlon64 cu 512 ram si nvidia 7850. De fapt, asta e mult peste mediu.

8. #628 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu am spus nicaieri asta, am spus doar ca nu era ceva extraordinar d.p.d.v. al specificatiilor. Da, avea memorii rapide, avea CELLul (care pare sa aduca mai multe probleme decat beneficii). Intr-adevar pentru console se dezvolta jocuri timp de 7-8 ani, chiar daca hardware-ul e vechi, in timp ce de un PC din 2006 nu se mai ocupa nimeni.

9. #629 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    avea CELLul (care pare sa aduca mai multe probleme decat beneficii).
    Poate pt cei care nu au vrut sa investească timp si ceva bani in plus, vezi jocurile exclusive in ce "hal" arata

10. #630 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Discutiile astea sunt egal cu 0. Subiectul acesta este bun doar pentru a genera un numar mare de posturi, cresc numarul de pagini de pe thread si din pacate nu exista nicio informatie concreta sau plauzibila pana acum, decat rodul imaginatiei noastre. Nu va ganditi ca apar atatea zvonuri si atat de diverse pentru ca o astel de stire genereaza trafic mult pe site?

Deocamdata nu stim nimic, dar mai mult ca sigur vom fi incantati de noile console si cel mai important pana la urma sunt jocurile care vor fi lansate. Pe mine unul ma intereseaza mai mult ce ip-uri noi vor aduce generatia viitoare de console .

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #631 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Omule, e un forum. Discutam despre ce ne-ar placea si ce nu ne-ar placea la urmatoarele console. Nici aici nu avem voie? Scuza-ne...

12. #632 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

13. #633 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Discutiile astea sunt egal cu 0. Subiectul acesta este bun doar pentru a genera un numar mare de posturi, cresc numarul de pagini de pe thread si din pacate nu exista nicio informatie concreta sau plauzibila pana acum, decat rodul imaginatiei noastre. Nu va ganditi ca apar atatea zvonuri si atat de diverse pentru ca o astel de stire genereaza trafic mult pe site?

Deocamdata nu stim nimic, dar mai mult ca sigur vom fi incantati de noile console si cel mai important pana la urma sunt jocurile care vor fi lansate. Pe mine unul ma intereseaza mai mult ce ip-uri noi vor aduce generatia viitoare de console .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    de asta n-am inteles nici eu de tinem threadul asta deschis...pai daca eu fac acum un thread "Uncharted 4" si pun o stire de pe nu stiu ce site care da un hint,threadul imi este inchis imediat ptr ca se bazeaza pe speculatii(desi se stie 100% sigur ca sony va mai mulge mult timp franciza asta)

14. #634 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    daca eu fac acum un thread "Uncharted 4" si pun o stire de pe nu stiu ce site care da un hint,threadul imi este inchis imediat ptr ca se bazeaza pe speculatii
    Asta este o speculatie, ca ti s-ar inchide thread-ul.
    Anul asta se anunta si sigur se si lanseaza cele doua console, unde drac sa discuti despre asta daca nu intr-un forum, daca nu intr-unul dedicat consolelor ?!?!

15. #635 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ca sa va dati seama cat de multa substanta exista in articolele cu zvonuri redactate de asa numitii jurnalisti din industria gamingului va recomand sa cititi postarea de mai jos. O sa va lamuriti ca acestia nu sunt decat in cautarea senzationalului pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe siteurilor lor, asa cum a spus si AndRewqp, fiind dispusi chiar sa posteze informatii nefondate in realitate in loc sa fie preocupati sa-i informeze pe cititorii articolelor cu o precizie cat mai mare.

X-Surface: Don’t believe everything you read.

Asadar, nu mai credeti orice prostie de pe nu stiu ce site necunoscut (sau chiar si de pe unele siteuri consacrate, asa cum se poate vedea in linkul postat) si asteptati informatiile venite direct de la sursa printr-un comunicat de presa. In felul asta evitati si dezamagirea in cazul in care produsul final nu se va ridica la nivelul de asteptare impus de multitudinea de zvonuri citite.

16. #636 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai oameni buni mai bârfim si noi la o cafea, m-am saturat sa discut despre ce tara e romania sau de dilema rrom sau tigan pe un forum al carui slogan este by gamers for gamers

17. #637 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Va fi slaba ca hardware, ca forta bruta. Si asa trebuie sa fie ca sa fie ieftina si sa se poata vinde usor. Consolele nu se doresc sa fie ceva Hi-Tech pt o mana de entuziasti. Tra sa ajunga la ele tot poporul.

Eu m-am resemnat cu privire la hardware-ul lui PS4, in sensul ca nu ma astept sa rupa gura targului. Sa vedem cum stam cu blocarea pietei SH, de exemplu...si alte chestii de genul asta.
    .Asteptarile sunt mari,in ziua de azi,un produs ca sa se vândă bine,trebuie sa vina cu ceva nou,inovativ.Îmi amintesc de un interviu dat de directorul de la sony,unde spunea ca"nu am fost primii si nici cei mai ieftini"când a fost întrebat de ps4.Eu cred ca prețul va fi undeva pe la 500-600e.

18. #638 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    N-o sa dea nimeni 5-600 euro pe o consola. O sa isi ia un iPad de banii aia si o sa fie mai la moda

19. #639 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Poate sa fie si 1000$ si tot l-as lua. Cand vrei sa ai ceva "no matter what" faci pe dracu-n patru si tot il iei. Ma las de fumat, de cafea vreo 2-3 luni, nu mai cumpar nici un joc,etc si tot adun banii sa mi-l iau
    Pe mine nu ma intereseaza atat de mult cat de "tare" va fi urmatorul PlayStation ci cum va arata Uncharted 4 pe el si cand va iesi, jocul binenteles

20. #640 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da man, dar numai gamerii fac asta. Clientii noi sau casual vor fi descurajati de preturi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 903 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 532 ... LastLast