Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 903 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 236 636 ... LastLast
Results 2,701 to 2,720 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #2701 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    sau reflexie ?

Pana acum cine si-a precomandat PS4? ati primit vreo confirmare de la vanzatori?
    Eu am facut precomanda pe Amazon.com la PS4 Standard Edition (sper sa primesc upgrade la Launch Edition) si la jocul Killzone : Shadow Fall.

Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    F2P mi se pare o mare prostie.Niciodata nu am cumparat iAP sau alta magarie care sa-mi dea x gold,y potion,etc.

Si parerea mea este NU,nu este binevenit F2P,fiindca un joc lansat asa chiar daca ar avea mare succes,nu va fi abordata de multa lume.

DLC este altceva,dar cand dai bani sa avansezi in joc,care cu usurinta ar depasi pretul normal al jocurilor ($60) mi se pare aberant si de prost gust.

2. #2702 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    F2P este binevenit in anumite cazuri. Sunt titluri pe care altfel nici nu ai pune mana daca nu ar fi free... Instalezi, testezi, vezi daca-ti place. Iti place, bagi bani (mai sunt si mici exceptii in care intr-un F2P te descurci si fara bani... dar sunt extrem de rare). Nu-ti place, uninstall si aia e.

Nu cred ca vreodata F2P va deveni BAZA jocurilor, atat pe console cat si pe PC. Decat poate in momentul in care un F2P iti va da sansa nu doar sa cheltui, ci sa si castigi bani. Sunt multi gameri maniaci care joaca anumite porcarioare tocmai pentru ca au ajuns sa faca bani vanzand/cumparand anumite items, caractere, etc... si desi multi rad de chestia asta, sunt oameni care chiar traiesc din asa ceva.

Nu-mi surade deloc un viitor in care o vad pe fetita lui Mo spunand "tati, ma duc sa muncesc in Halo 8"... dar, daca ar scoate un salariu decent (sa zicem un minim de 1000 EUR pe luna) din 5-6 ore de gameplay pe zi... de ce nu?

3. #2703 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    AAA PC Titles Can Run On PS4 Within 2 Months

Anecdotally for the indie titles I’ve been hearing 4 weeks to bring a game from PC to the PS4, which is quite fast. For some of the AAA titles I’ve been hearing 2 months, which is also quite fast, and that has really helped us in creating that strong launch line-up.

http://gamingbolt.com/contrast-dev-o...do-with-it-all

...it makes it really easy to get onto their platform! There is so much memory and so many cores on that machine we’re still scratching our head as to what to do with all of them
    N-am vazut pana acum un developer sa spuna ca au prea multe resurse .
    De mentionat ca sunt un studio indie.

4. #2704 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    AAA PC Titles Can Run On PS4 Within 2 Months
    sau 6 luni in doar 2-3 oameni. asta da economie!

5. #2705 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    Dev kiturile chiar cred ca nu se incing, la cum arata

Sony PS4 dev kit FCC filing shows off extra ports, 2.75GHz max clock frequency
    probbil ca arata asa fiindca sunt gandite sa ruleze zeci de ore continuu, doar sunt DevKit-uri nu Home User

6. #2706 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    PS4 Has Less Risk Of Failing Consoles - NowGamer
    We'd already thought the PS4's low power consumption would mean cooler operating temperatures, but Sony has now had the PS4 approved for FCC registration.

This means that - as far as the FCC is concerned - the PS4 is a viable electronic suitable for sale to the public in America.

It's fairly early for an FCC which does suggest the PS4 could be further along the line than we might have been led to believe.

What is interesting is the tidbits of info the FCC registration coughs up. According to the registration, the PS4 will run at 5-35 degrees Celsius - which is fairly cool compared to the PS3's average of 45-55 (over 60 and you're at risk of the YLOD).

So the low power consumption of the PS4 does mean that it's at less risk of failures, since overheating is the primary cause of failure for consoles.

Additionally it is revealed that the PS4 has a maximum clock efficiency of 2.75GHz and weighs approximately 2.8kg (the latest model of PS3 weighs 2.1kg, while the original fat PS3 weighs 5kg).

The model number for the PS4 will be CUH-1001A

7. #2707 SP
    Member MSlv's Avatar
    "operating temperature" nu se refera la temperatura mediului in care functioneaza consola?

un alt lucru bun din certificatul asta sau ce-o fi este ca sursa este din nou universala, la fel ca la ps3.

8. #2708 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

9. #2709 SP
    Member Buyk's Avatar

Arrow

Quote Originally Posted by MSlv View Post
    "operating temperature" nu se refera la temperatura mediului in care functioneaza consola?

un alt lucru bun din certificatul asta sau ce-o fi este ca sursa este din nou universala, la fel ca la ps3.
    Asa ma gandeam si eu , dar daca spune doar " operating temperature " banuiesc sa nu fie cumva temperatura la care lucreaza ! nu sub 5 , nu peste 35 , ci intre intervalele lor ! Daca este asa ... pare cam ciudat sa mentii parametrii intre gradele astea prin air cooling ! Ca daca in mediul ambiant avem 30 grade , este imposibil in interiorul lui sa fie 20 grade dar cine stie ce nebunii se afla sub carcasa aia !

10. #2710 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Pun pariu ca este mai buna racirea dupa Fat ul meu

Multumesc prietenului meu Bojo pt consola

11. #2711 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Doamne Isuse Hristoase !

socanta imagine ! asa prost sta ps3 cu racirea ?

12. #2712 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Asa ma gandeam si eu , dar daca spune doar " operating temperature " banuiesc sa nu fie cumva temperatura la care lucreaza ! nu sub 5 , nu peste 35 , ci intre intervalele lor ! Daca este asa ... pare cam ciudat sa mentii parametrii intre gradele astea prin air cooling ! Ca daca in mediul ambiant avem 30 grade , este imposibil in interiorul lui sa fie 20 grade dar cine stie ce nebunii se afla sub carcasa aia !
    pai in ritmul asta ne intoarcem la originalul PlayStation care nu are nici macar un heatsink, toate chipurile sunt la vedere pe placa de baza.

Si daca nu se incalzeste prea mult inseamna ca nu va fi foarte zgomotos. Daca mai baga un ditamai fan-ul cu multe pale pentru un debit cat mai mare la rpm mic, aia e.

L.E.: PS3 SS (varianta de 12 GB) are in manualul de instructiuni trecut ca operating temperatures tot intervalul 5-35 grade Celsius (la 190W)

http://uk.playstation.com/media/EE4C...03A-4.2_EN.pdf

L.E.2: Si PS3-ul fat, la 280W, tot 5-35 are.

http://uk.playstation.com/media/Yv8T...NZ[EN].pdf

ori aici sunt 100% sigur ca nu functioneaza doar in limitele astea, niciodata CELL sau RSX nu au doar 35 de grade la ce aer iese prin spate dupa cateva ore de uncharted 2/3 (nici nu vreau sa ma gandesc la the last of us).

eu raman la parerea ca ala e intervalul in care trebuie sa fie temperatura in camera.

13. #2713 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Pun pariu ca este mai buna racirea dupa Fat ul meu
    Misto watercooling-ul... dar dupa parerea mea e complete overkill. Overclockezi PS3-ul cumva?
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Multumesc prietenului meu Bojo pt consola
    Bojo e cumva... Theodor?

14. #2714 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Misto watercooling-ul... dar dupa parerea mea e complete overkill. Overclockezi PS3-ul cumva?

Bojo e cumva... Theodor?
    Este un fat care a dat ylod si dupa cateva incercari de reparare ,Doru s-a hotarat sa l tuneze in halul asta

15. #2715 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu dupa ce am vazut ce a postat colegu Monky cu aprobarile ps4 ma simt dezamagit ca nu o sa primim o consola made in Japan..

desi 360-ul si tot ce mai am prin PC-u tot made in China sunt.. dar parca tot sunt dezamagit cumva.

16. #2716 SP
    Eu aveam pusa comanda pe 11 Iulie pentru PS4 Starndard Edition + Killzone : SF,dar acum o jumatate de ora am observat ca sunt din nou pe stoc editiile Launch Day Bundle (adica livreaza in ziua lansarii),si am dat cancel la comanda anterioara.Imi pare rau de Killzone,dar pana la lansare oricum il cumpar.

P.S.Cine vrea sa-si comande din SUA un bundle sa se grabeasca fiindca se vor vinde ca painea calda
    Attached Images Attached Images wdldb.png

17. #2717 SP
    Member theste99's Avatar
    Stai, trimite amazon.com in Romania cu doar 7 dolari? Sau ai pe cineva in strainatate?

18. #2718 SP
    Quote Originally Posted by theste99 View Post
    Stai, trimite amazon.com in Romania cu doar 7 dolari? Sau ai pe cineva in strainatate?
    LOL Adresa este pusa pe SUA.Comand prin iPaul.

19. #2719 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    Exact, mai precis gama de temperatura in care PS4-ul functioneaza corect la parametrii lui.

---------- Post added 24-07-2013 at 13:35 ----------

Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Eu aveam pusa comanda pe 11 Iulie pentru PS4 Starndard Edition + Killzone : SF,dar acum o jumatate de ora am observat ca sunt din nou pe stoc editiile Launch Day Bundle (adica livreaza in ziua lansarii),si am dat cancel la comanda anterioara.Imi pare rau de Killzone,dar pana la lansare oricum il cumpar.

P.S.Cine vrea sa-si comande din SUA un bundle sa se grabeasca fiindca se vor vinde ca painea calda
    Spune-le oamenilor ca daca cumpara consola PS4 din SUA au garantie numai de 1 an si daca au probleme cu consola, probabil vor trebui s-o trimita in SUA pentru garantie. Consolele vandute in SUA nu sunt destinate pietei europene si in caz de ceva, cu toate ca au garantia internationala de 1 an, e posibil ca in primul an de la achizitionare service-urile Sony din Europa, inclusiv cele din Romania, sa nu primeasca consola pentru reparatii sau inlocuire.

20. #2720 SP
    Member chesterb's Avatar
    De ce nu ar primi-o dacă este garanţie internaţională!?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.