Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 236 of 903 FirstFirst ... 136 186 226 234 235 236 237 238 246 286 336 736 ... LastLast
Results 4,701 to 4,720 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4701 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Jocurile celelalte au pret 52GBP-55GBP

2. #4702 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    E mai scump pentru ca e mai convenabil, avand in vedere ca poti juca jocul inainte sa se descarce in totalitate. De ce sa iti misti fundul pana la magazin cand il poti descarca de pe PSN si juca instant ? Siiii ta-da, asa fac mai multi bani.

3. #4703 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mbon, eu ma uit de 15 minute pe lista de launch titles si nu am ce sa aleg. Am precomanda platita si atunci beneficiez de oferta 2+1, al treilea joc fiind gratis. Ma rog, preturile sunt umflate de la 45EUR cat era un joc de PS3 pana la 65EUR, deci nu e mare economie, dar nici sa iau consola cu un joc nu pot. Momentan inclin spre Killzone ca e exclusiv si Assassin's Creed 4 pentru ca e lung si inca nu l-am jucat. Al treilea habar n-am.

Stiu ca s-a mai postat de multe ori, dar chiar sunt curios ce jocuri va luati odata cu consola.

Angry Birds Star Wars
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Battlefield 4
    Blacklight: Retribution
    Call of Duty: Ghosts
    Contrast
    DC Universe Online
    DiveKick
    FIFA 14
    Flower (Cross-Buy)
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
    Just Dance 2014
    Killzone Shadow Fall
    Knack
    LEGO: Marvel Super Heroes
    Madden NFL
    NBA 2K14
    NBA Live 14
    Need for Speed: Rivals
    PlayRoom
    Resogun
    Skylanders Swap Force
    Sound Shapes
    Super Motherload
    Trine 2: The Complete Story
    Warframe

Nu sunt fan Battlefield sau COD, deci pret full pe asa ceva nu dau, Resogun vine cu PS+, Trine l-am jucat pe PC de mult iar Injustice il am pe Xbox. Chiar nu am idee ce as mai putea alege drept al treilea joc. Chiar ajung sa ma gandesc daca merita sa iau consola cand nu imi doresc cu adevarat niciun joc.

4. #4704 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Nba 2k14 , macar grafic arata impecabil.

Eu iau Ac4, Battlefield 4, Killzone si Nba 2k14 (in cazul in care consola se va putea lua din ro anul acesta).

5. #4705 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Killzone Shadow Fall
    Knack
    AC 4 ( Upgrade )

6. #4706 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu as zice knack, kz si ac4

7. #4707 SP
    Junior Member Andrewok's Avatar
    Salut! Sunt curios de unde il veti lua voi, avand aceasta oferta 2+1 jocuri

8. #4708 SP
    Member dtancu's Avatar
    Am fost exact in aceeasi dilema ca tine, tudy. Pana la urma am luat AC4, Killzone si CoD:Ghosts.
    Am ezitat mult intre Ghosts si LEGO. In final mi-am calcat pe inima si am luat Ghosts, desi sunt bani aruncati pe fereastra.

Knack l-am anulat cand am vazut super-reviewurile.

Per total, slabut ca jocuri.

9. #4709 SP
    Eu am luat Killzone,ACIV si Knack.IMHO astea merita luate.

P.S.Nu luati un joc dupa reviews!!! (dtancu)

10. #4710 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Eu am killzone care vine cu console, și voi lua și cod:ghosts, chiar dacă are review-uri asa cum sunt. Mie îmi place, nu am nevoie de review

11. #4711 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu as merge pe Killzone, AC4 si Nfs

12. #4712 SP
    Member dtancu's Avatar
    @JeNeI: statistica e un instrument foarte puternic.
    A nu te lua dupa UN review e clar recomandat; insa cand ai pe metacritic din 38 reviewuri un scor de 56, indiferent cum ai lua-o , ala nu e un joc nemaipomenit. Sau hai sa o luam altfel: intr-un an de acum incolo vei plati aceeasi suma pentru ceva gen MGS5 sau GT5. Merita Knack acum la banii aia?

13. #4713 SP
    NU merita Knack $60.Dar sa-l iei gratis merita (B2G1).

Eu as da max $30,insa asta nu inseamna ca este un joc rau,dimpotriva,toti cei care l-au jucat (gameri nu revieweri) il tot lauda.

14. #4714 SP
    Abia aștept sa vad ce preturi vor avea jocurile de ps4 pe UK. Toate jocurile. Sunt sigur ca vor fi exorbitante totuși

15. #4715 SP
    Member dtancu's Avatar
    Toate se invart in jur de 50 GBP.

16. #4716 SP
    50 mi se pare ok, chiar dacă se putea și mai ieftin ținând cont ca e digital.

17. #4717 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu o să-mi iau AC4, BF4 pt început. Ramane sa vad dacă merita cei 10 euro pt upgrade la COD Ghosts. Păcat ca n-a fost și FIFA14 inclus în programul asta.

18. #4718 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am Ghosts, BF4, AC4, KZ4 si NFS. Primele 3 prin upgrade. Celelalte 2 la precomanda odata cu consola.

19. #4719 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    i7kgzzlg7yyrp.gif

20. #4720 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Stiu ca s-a mai postat de multe ori, dar chiar sunt curios ce jocuri va luati odata cu consola.
    Avand in vedere ca nu l-am luat pe PS3, o sa iau Fifa care o sa ma tina ocupat destul timp.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.