Jocurile celelalte au pret 52GBP-55GBP
E mai scump pentru ca e mai convenabil, avand in vedere ca poti juca jocul inainte sa se descarce in totalitate. De ce sa iti misti fundul pana la magazin cand il poti descarca de pe PSN si juca instant ? Siiii ta-da, asa fac mai multi bani.
Mbon, eu ma uit de 15 minute pe lista de launch titles si nu am ce sa aleg. Am precomanda platita si atunci beneficiez de oferta 2+1, al treilea joc fiind gratis. Ma rog, preturile sunt umflate de la 45EUR cat era un joc de PS3 pana la 65EUR, deci nu e mare economie, dar nici sa iau consola cu un joc nu pot. Momentan inclin spre Killzone ca e exclusiv si Assassin's Creed 4 pentru ca e lung si inca nu l-am jucat. Al treilea habar n-am.
Stiu ca s-a mai postat de multe ori, dar chiar sunt curios ce jocuri va luati odata cu consola.
Angry Birds Star Wars Assassin's Creed IV: Black Flag Battlefield 4 Blacklight: Retribution Call of Duty: Ghosts Contrast DC Universe Online DiveKick FIFA 14 Flower (Cross-Buy) Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Just Dance 2014 Killzone Shadow Fall Knack LEGO: Marvel Super Heroes Madden NFL NBA 2K14 NBA Live 14 Need for Speed: Rivals PlayRoom Resogun Skylanders Swap Force Sound Shapes Super Motherload Trine 2: The Complete Story Warframe
Nu sunt fan Battlefield sau COD, deci pret full pe asa ceva nu dau, Resogun vine cu PS+, Trine l-am jucat pe PC de mult iar Injustice il am pe Xbox. Chiar nu am idee ce as mai putea alege drept al treilea joc. Chiar ajung sa ma gandesc daca merita sa iau consola cand nu imi doresc cu adevarat niciun joc.
Nba 2k14, macar grafic arata impecabil.
Eu iau Ac4, Battlefield 4, Killzone si Nba 2k14 (in cazul in care consola se va putea lua din ro anul acesta).
Am fost exact in aceeasi dilema ca tine, tudy. Pana la urma am luat AC4, Killzone si CoD:Ghosts.
Am ezitat mult intre Ghosts si LEGO. In final mi-am calcat pe inima si am luat Ghosts, desi sunt bani aruncati pe fereastra.
Knack l-am anulat cand am vazut super-reviewurile.
Per total, slabut ca jocuri.
Eu am luat Killzone,ACIV si Knack.IMHO astea merita luate.
P.S.Nu luati un joc dupa reviews!!! (dtancu)
Eu am killzone care vine cu console, și voi lua și cod:ghosts, chiar dacă are review-uri asa cum sunt. Mie îmi place, nu am nevoie de review
@JeNeI: statistica e un instrument foarte puternic.
A nu te lua dupa UN review e clar recomandat; insa cand ai pe metacritic din 38 reviewuri un scor de 56, indiferent cum ai lua-o , ala nu e un joc nemaipomenit. Sau hai sa o luam altfel: intr-un an de acum incolo vei plati aceeasi suma pentru ceva gen MGS5 sau GT5. Merita Knack acum la banii aia?
NU merita Knack $60.Dar sa-l iei gratis merita (B2G1).
Eu as da max $30,insa asta nu inseamna ca este un joc rau,dimpotriva,toti cei care l-au jucat (gameri nu revieweri) il tot lauda.
Abia aștept sa vad ce preturi vor avea jocurile de ps4 pe UK. Toate jocurile. Sunt sigur ca vor fi exorbitante totuși
Eu o să-mi iau AC4, BF4 pt început. Ramane sa vad dacă merita cei 10 euro pt upgrade la COD Ghosts. Păcat ca n-a fost și FIFA14 inclus în programul asta.
Eu am Ghosts, BF4, AC4, KZ4 si NFS. Primele 3 prin upgrade. Celelalte 2 la precomanda odata cu consola.
Bookmarks