Serios? Tampesc cand aud asa ceva, nu e vorba de bani dar e vorba de spatiu nu? Arunca-ti bibelourile sau bocancii aia vechi si tot ai loc sa pui o consola pe verticala, asta daca nu traiesti in ceva cardbox cumva.
Acuma mai spre topic, parera mea e ca e bine sa existe exclusive. De ce? Se pune mai mult cap si suflet la ele, le finiseaza mai bine, developerii sunt motivati sa o faca pt a atrage audienta spre consola pe care se face acel exclusiv. Cine-i mai capabil vinde mai multe console, daca toate joacele ar fi multiplatform nici un studio nu ar mai avea ambitii sa se intreaca unul pe altul.
Din pacate si eu va trebuii sa-mi arunc sau sa duc in beci cartile scrise de Dostoyevsky sa fac loc pentru PS4, si asta mare pacat fiindca fetele pe care le aduc pe aici adora capodoperele groase.
P.S. Raver te-ai gandit sa-ti scoti linoleul sa ai mai mult loc?
Hai mai nu mai fiti rautaciosi cu omul, el defapt a vrut sa spuna ca nu mai tinea Xbox 360 si ramanea doar cu PS3.
Si eu sunt deacord cu exclusivitatile, eu le consider creme de la creme pe ambele console, si ca ele dau identitate consolei,daca nu ar mai fi exclusivitati nu ar mai fi nimic care sa le deosebeasca. Si cum a zis si Srachi ele sunt jocurile la care developerii se chinuie cel mai mult sa scoata tot ce pot din consola respectiva poate si din cauza ca sunt platiti corespunzator de Sony si Microsoft si au mai mult timp sa optimizeze jocul lucrand doar pe o singura platforma.
Intrebarea intrebatoare este daca apucam sa ne luam PS4 anul asta sau nu?![]()
desigur , doar sa nu fie din Romania
eu ma gandesc serios la faptul ca nu prea are rost sa fim in afara hartii si sa ne zbatem sa le cumparam produsele "pe cai neoficiale"..
traiesc aici, cumpar de aici si doresc suport tehnic si aici.
monky ai dreptate, ca gamer faci ce faci si nu poti sa renunti la "drog"..insa tot amar suna .
Buna intrebare , chiar foarte buna , ce nu fac companiile pentru un + la imaginea lor ! Sa fim seriosi acum , ar trebui respectati toti consolistii din intreaga lume , nu doar cei din lumea 1, ca sincer sa fim asa cum este Romania sunt ferm comvins ca sunt destui care au Ps3 si urmeaza sa isi achizitioneze un Ps4 si totul in zadar , dar nu-i nimic cum spunea si @MonkY citez " Eu zic ca suntem gameri seriosi, ne adaptam.
" True true
Si un exemplu de scuza penibila de la Altex :
Client: "Se mai aduce PS4 la altex pe 29 noimebrie? Adica trebuie sa stiti daca aduceti sau nu. Si asta ne da posibilitatea sa ne orientam in alta parte sa luam sau nu."
Altex: "Buna ziua, momentan nu avem un raspuns cert , facem tot posibilul sa il aducem la sfarsitul acestui an , insa Sony au decalat lansarea in Romania in primul trimestru din 2014."
Sunt atatea posibilitati sa aduca consola in tara , doar suntem in 2013 ... totul este posibil dar ei na sunt mai cu mot , vor sa comande direct de la Sony , de parca nu ar putea comanda din UK sau Germania ...dar fie ! Daca ar fi facut tot posibilul cum au spus ei , erau baieti destepti si nu apela la scuza cu Sony !
este foarte ok daca comanda de la Sony si nu prin intermediari, poate asa o sa avem si noi un store..macar dupa numarul de unitati vandute sa fie si ei , Sony..indulgenti , sa dea si umililor din Ro conditii de "lucru"..
in plus , daca chiar se comanda direct prin Sony ma gandesc ca este mai simplu si cu garantia, decat prin intermediari.
dar eu cred ca tot prin intermediari vine "marfa" in Ro..si atunci sunt si mai dezamagit.
Apai la cate unitati Ps3 au cumparat romanii nostri , ar fi trebui sa avem un store in Romania , pur si simplu cifra de profit pe care o aduce Romania la Sony pe foaie se pare ca nu este ok pentru ei ! In atatia ani puteau face un store , din simplu respect pentru consolisti dar in fine , prin intermediari sau nu , important e sa ai garantie pe factura la firma X din Romania , in rest nu mai conteaza.
Referitor la intarzierea consolei pe piata din Romania eu sunt de parere ca magazine precum Altex, MediaGalaxy, Domo ... vor face tot posibilul sa fie pe rafturi in preajma sarbatorilor. Probabil nu va fi day 1 dar nu cred ca vor rata "febra cumparaturilor" din perioada sarbatorilor de Craciun.
Capone' da , este foarte ciudat si faptul ca la concluzia finala sunt bagati cumva , strategic , si cei de la MS cu xbox-ul (clar ca si o concluzie negativa intentionata)
de parca la sony umbla cainii cu covrigi in coada..asa pot declara si eu multe , pe net.
Bookmarks