Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 326 of 903 FirstFirst ... 226 276 316 324 325 326 327 328 336 376 426 826 ... LastLast
Results 6,501 to 6,520 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #6501 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu astept sa vad asta free pe store

2. #6502 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca prin mai-iunie, stiu ca a fost anunţat deja

3. #6503 SP
    Member excess's Avatar
    Deci....sa-mi vand PS3-ul si sa-mi iau PS4??

Precizez ca momentan cam sta degeaba, doar BF4 ce ma mai joc si asta o pot face si pe PS4, in rest am jucat doar ce m-a interesat, jocurile mai vechi chiar nu ma intereseaza.
    Astept jocurile noi. Ma gandesc s-o vand acum cat mai pot sa iau ceva pe ea.

4. #6504 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post

Precizez ca momentan cam sta degeaba, doar BF4 ce ma mai joc si asta o pot face si pe PS4, in rest am jucat doar ce m-a interesat, jocurile mai vechi chiar nu ma intereseaza.

Eu as mai tine PS3-ul, macar ai mii de variante fie ele si vechi . O sa te afli in aceeasi situatie si cu PS4-ul , adica mai nimic ce sa joci : Killzone , Knack si inca vreo cateva titluri dar care le poti juca si pe PS3 far sa overpay . Deocamdata PS4-ul e ca in romania cu o masina de viteza , merge bine dar nu ai pe unde sa mergi

5. #6505 SP
    Member excess's Avatar
    Pai tocmai ca nu ma intereseaza cele vechi, le astept pe cele noi.

6. #6506 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Atunci aşteaptă pana la toamna

7. #6507 SP
    Pai tocmai ca nu ma intereseaza cele vechi, le astept pe cele noi.
    Care cele noi ?

8. #6508 SP
    Member HollowMan's Avatar

Ideea e urmatoarea, daca te intereseaza doar jocurile viitoare si nimic din ce mai e pe PS3 sau o sa mai apara pe PS3 atunci poti sa o vinzi linistit. Momentan nu ai foarte multe jocuri de jucat pe care nu le poti juca si pe PC insa in urmatoarele luni o sa ai ce si sincer doar pentru Infamous Second Son si Drive Club se merita sa o iei.
    Cel mai probabil cu banii de pe PS3 + jocurile pe care le vinzi o sa iti poti lua PS4. Nu cred ca o sa scoata un model slim anul asta, defapt sunt convins ca cel putin pana spre sfarsitul anului viitor nu vom vedea vreo schimbare de hardware. Daca esti dispus sa astepti atata timp atunci fa-o daca nu, poti sa iti iei un PS4 acum.

*ceea ce am scris mai sus este propria mea parere*

9. #6509 SP
    Member excess's Avatar
    Da HollowMAn, m-ai inteles!! Oricum ma intereseaza in mod special UFC 2013.

mario, zic asa in general, pentru viitor.

10. #6510 SP
    Am inteles dar asta spuneam ca nu e un viitor imediat . Ideal ar fi sa le ai pe ambele PS3 + PS4 , cel putin asa vad eu lucrurile.

11. #6511 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu n-am mai aprins current-gen-urile de când am luat PS4, iar momentan nu prea am chef de altceva decât BF4.

În situația ta ar merge upgrade-ul.

12. #6512 SP
    Junior Member vladulike's Avatar
    Merge faza sa mi iau prepaid cards sa bag bani in wallet si sa cumpar de pe psn us din wallet?astept raspuns ca de nu joc azi injustice o iau razna..mersi

13. #6513 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Normal ca merge

14. #6514 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    O intrebare scurta si rapida, nu se mai poate juca online fara playstation plus?

15. #6515 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Pe Ps4 nu se poate juca online fara ps plus

16. #6516 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Doar jocurile free-to-play se pot juca online fara PS+. De exemplu: Warframe, Blacklight Retribution, DC Universe Online si War Thunder.

17. #6517 SP
    Ce rapid ai fost,inca o intrebare rapida te rog : un magazin de pe care sa pot cumpara fara paypall(nu mi accepta Cardul) sa mi traga direct de pe card bani,gen.multumesc.

18. #6518 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Quote Originally Posted by vladulike View Post
    Ce rapid ai fost,inca o intrebare rapida te rog : un magazin de pe care sa pot cumpara fara paypall(nu mi accepta Cardul) sa mi traga direct de pe card bani,gen.multumesc.
    pcgamesupply.com #enjoy

19. #6519 SP
    Multumesc!

20. #6520 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    ce tare e Tomb raider ,nu am mai jucat de mult asa un joc misto

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.