eu astept sa vad asta free pe store
Deci....sa-mi vand PS3-ul si sa-mi iau PS4??
Precizez ca momentan cam sta degeaba, doar BF4 ce ma mai joc si asta o pot face si pe PS4, in rest am jucat doar ce m-a interesat, jocurile mai vechi chiar nu ma intereseaza.
Astept jocurile noi. Ma gandesc s-o vand acum cat mai pot sa iau ceva pe ea.
Eu as mai tine PS3-ul, macar ai mii de variante fie ele si vechi . O sa te afli in aceeasi situatie si cu PS4-ul , adica mai nimic ce sa joci : Killzone , Knack si inca vreo cateva titluri dar care le poti juca si pe PS3 far sa overpay . Deocamdata PS4-ul e ca in romania cu o masina de viteza , merge bine dar nu ai pe unde sa mergi![]()
Ideea e urmatoarea, daca te intereseaza doar jocurile viitoare si nimic din ce mai e pe PS3 sau o sa mai apara pe PS3 atunci poti sa o vinzi linistit. Momentan nu ai foarte multe jocuri de jucat pe care nu le poti juca si pe PC insa in urmatoarele luni o sa ai ce si sincer doar pentru Infamous Second Son si Drive Club se merita sa o iei.
Cel mai probabil cu banii de pe PS3 + jocurile pe care le vinzi o sa iti poti lua PS4. Nu cred ca o sa scoata un model slim anul asta, defapt sunt convins ca cel putin pana spre sfarsitul anului viitor nu vom vedea vreo schimbare de hardware. Daca esti dispus sa astepti atata timp atunci fa-o daca nu, poti sa iti iei un PS4 acum.
*ceea ce am scris mai sus este propria mea parere*
Da HollowMAn, m-ai inteles!! Oricum ma intereseaza in mod special UFC 2013.
mario, zic asa in general, pentru viitor.
Am inteles dar asta spuneam ca nu e un viitor imediat . Ideal ar fi sa le ai pe ambele PS3 + PS4 , cel putin asa vad eu lucrurile.
Eu n-am mai aprins current-gen-urile de când am luat PS4, iar momentan nu prea am chef de altceva decât BF4.
În situația ta ar merge upgrade-ul.
Merge faza sa mi iau prepaid cards sa bag bani in wallet si sa cumpar de pe psn us din wallet?astept raspuns ca de nu joc azi injustice o iau razna..mersi
Doar jocurile free-to-play se pot juca online fara PS+. De exemplu: Warframe, Blacklight Retribution, DC Universe Online si War Thunder.
Ce rapid ai fost,inca o intrebare rapida te rog : un magazin de pe care sa pot cumpara fara paypall(nu mi accepta Cardul) sa mi traga direct de pe card bani,gen.multumesc.
Bookmarks