Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 145 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #121 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    UPDATE fairy princess from Germany:

Weekendul acesta, un prieten de-al meu neamt a sunat la doua magazine Media Markt din Germania: unul in Augsburg si celalalt in Frankfurt. De la ambele a primit acelasi raspuns: orice precomanda facuta de acum inainte se va onora in FEBRUARIE-MARTIE 2014! Deci e cam sumbru viitorul, nu stiu in ce masura vor aduce magazinele din Romania din moment ce un gigant precum Media Markt da astfel de raspuns.
    Eu zic ca in mod sigur o sa gasiti PS4 in magazine, launch day. De unde stiu? Pai stiu ca e haos in RO cu precomenzi, lansari samd. On mic ciubuc plasat unde trebuie iti poate aduce un PS4

2. #122 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    UPDATE fairy princess from Germany:

Weekendul acesta, un prieten de-al meu neamt a sunat la doua magazine Media Markt din Germania: unul in Augsburg si celalalt in Frankfurt. De la ambele a primit acelasi raspuns: orice precomanda facuta de acum inainte se va onora in FEBRUARIE-MARTIE 2014! Deci e cam sumbru viitorul, nu stiu in ce masura vor aduce magazinele din Romania din moment ce un gigant precum Media Markt da astfel de raspuns.
    Nu ai vorbit cumva cu cei din Debrecen de la 576 kbyte? Oare ei se ocupa doar de jocuri sau aduc si console prin magazinele lor? Media-Markt tot acolo in Forum, ceva info? Daca sti ceva concret pls anuntama si pe mine ca tre sa pun si eu mana pe una anu asta.

3. #123 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu am mai luat de la 576 Kbyte de o perioada, m-au suparat tare cand mi-au tras teapa cu Uncharted 3 collector's. Oricum, lantul de magazine vinde si console, o sa dau un telefon zilele astea dar ma tem ca va fi acelasi raspuns ca si peste tot - februarie 2014.

4. #124 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Am fost sunat de Domo intre 5-7 dec au consola .

5. #125 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Am fost sunat de Domo intre 5-7 dec au consola .
    Asa mi-au zis si mie. Foarte amabil operatorul si pana acum au nota 10 de la mine pt. interesul de care au dat dovada.

Daca se tin de cuvant cu pre-comanda am sa mai comand de la ei. Mi se pare normal sa ajutam firmele care dau dovada de seriozitate.

Prea si-au luat-o in cap firmele mari gen EMAG, care zic un lucru azi si maine altul.

6. #126 SP
    Member Yanciu's Avatar
    M-au sunat si pe mine cei de la Domo si mi-au spus ca la inceputul lunii decembrie voi primi consola

7. #127 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    Si pe mine m au sunat de la domo a 2-a zi dupa comanda,sa ma intrebe daca e o comanda ferma si ca vor aduce consola la inceputul lui decembrie.

8. #128 SP
    Member palflo's Avatar
    acelasi lucru mi-au zis si mie domo 5 dec. 2013

9. #129 SP
    Member Ramon's Avatar
    Si pe mine m-au intrebat daca e comanda ferma. Dar ei sunt fermi referitori la data de livrare?

10. #130 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Si pe mine m-au intrebat daca e comanda ferma. Dar ei sunt fermi referitori la data de livrare?
    Nu stiu ce sa zic,voua v-a spus la inceputul lui decembrie,mie la sfarsit.Cred ca pe mine ma onoreaza ultimul fiindca sunt din nordul tarii si tare greu mai ajunge Moshu' cu sania pana aici...

11. #131 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Tu cand ai facut comanda? Nici eu nu sunt din Bucuresti...

12. #132 SP
    Member palflo's Avatar
    este gratis Warframe de ps4 jocul full pe Sony
    Entertainment
    Network la precomanda intrati si bagatil in lista eu l-am luat

13. #133 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Acum circa 10 zile mi-am facut si eu la Domo o precomanda, m-au sunat sa valideze comanda, mi-au zis ca o voi avea la inceputu lunii decembrie. I-am intrebat ce inseamna inceputu lunii pt ei, au spus maxim 10 dec. Sti tu ca si eu sunt vestic

14. #134 SP
    Member ccheep84's Avatar
    De vreo saptamana.Am zis ca incerc si la Domo pe langa celelalte precomenzi de la Altex,Emag si PC Garage.Si cei de la PC Garage se laudau ca o aduc la inceputul lunii decembrie dar pe mine m-a atras acel voucher de 5% de la Domo.Evident ca si eu as vrea sa o am inainte de Craciun.

15. #135 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    La domo mi-au zis ca livrarea se face pana pe 15 dec. Sincer nu vad cm ar putea obtine ei consola si restul retailerilor nu. Parerea mea este ca produsul va fi disponibil peste tot la aceeasi data. In acelasi timp, variatia datelor oferite de domo nu imi inspira increderedere.

In fine, om trai si om vedea.

16. #136 SP
    Junior Member mihayos's Avatar
    Salut!Am avut ocazia de a comanda un ps4 day one din us prin intermediul unor amici,iar dupa ce am aflat ca ps4 nu vine oficial in romania nici nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o din us.Credeti ca am luat decizia buna sau ar trebui sa astept sa se lanseze in romania?

17. #137 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @mihayos Da,you did good.Si eu tot din US am comandat.De pe ce site si ce bundle?

18. #138 SP
    Junior Member mihayos's Avatar
    Am comandat-o de la walmart,din pacate nu am mai prins bundle asa ca am cumparat separat un DS4 si fifa 14. football addict

19. #139 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Ridicare de la sediu: joi, 5 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00 Pcgarage .

20. #140 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Ridicare de la sediu: joi, 5 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00 Pcgarage .
    cand am facut eu comanda (pe 7 octombrie) spunea ridicare de la sediu marti 3 decembrie. acum e 5. mai e timp

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 145 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast