Nu am mai luat de la 576 Kbyte de o perioada, m-au suparat tare cand mi-au tras teapa cu Uncharted 3 collector's. Oricum, lantul de magazine vinde si console, o sa dau un telefon zilele astea dar ma tem ca va fi acelasi raspuns ca si peste tot - februarie 2014.
Asa mi-au zis si mie. Foarte amabil operatorul si pana acum au nota 10 de la mine pt. interesul de care au dat dovada.
Daca se tin de cuvant cu pre-comanda am sa mai comand de la ei. Mi se pare normal sa ajutam firmele care dau dovada de seriozitate.
Prea si-au luat-o in cap firmele mari gen EMAG, care zic un lucru azi si maine altul.
M-au sunat si pe mine cei de la Domo si mi-au spus ca la inceputul lunii decembrie voi primi consola
Si pe mine m au sunat de la domo a 2-a zi dupa comanda,sa ma intrebe daca e o comanda ferma si ca vor aduce consola la inceputul lui decembrie.
Si pe mine m-au intrebat daca e comanda ferma. Dar ei sunt fermi referitori la data de livrare?
este gratis Warframe de ps4 jocul full pe Sony
Entertainment
Network la precomanda intrati si bagatil in lista eu l-am luat
De vreo saptamana.Am zis ca incerc si la Domo pe langa celelalte precomenzi de la Altex,Emag si PC Garage.Si cei de la PC Garage se laudau ca o aduc la inceputul lunii decembrie dar pe mine m-a atras acel voucher de 5% de la Domo.Evident ca si eu as vrea sa o am inainte de Craciun.
La domo mi-au zis ca livrarea se face pana pe 15 dec. Sincer nu vad cm ar putea obtine ei consola si restul retailerilor nu. Parerea mea este ca produsul va fi disponibil peste tot la aceeasi data. In acelasi timp, variatia datelor oferite de domo nu imi inspira increderedere.
In fine, om trai si om vedea.
Salut!Am avut ocazia de a comanda un ps4 day one din us prin intermediul unor amici,iar dupa ce am aflat ca ps4 nu vine oficial in romania nici nu am mai stat pe ganduri si am comandat-o din us.Credeti ca am luat decizia buna sau ar trebui sa astept sa se lanseze in romania?
Am comandat-o de la walmart,din pacate nu am mai prins bundle asa ca am cumparat separat un DS4 si fifa 14.football addict
Ridicare de la sediu: joi, 5 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00 Pcgarage .
Bookmarks