Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 145 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast
Results 141 to 160 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #141 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    cand am facut eu comanda (pe 7 octombrie) spunea ridicare de la sediu marti 3 decembrie. acum e 5. mai e timp
    Au mai schimbat data de 2 ori sper sa o am in dec .

2. #142 SP
    Member palflo's Avatar
    face-ti un calcul rapid sa vedeti ca disponibilitatea consolei ps4 la Pc Garage nu este de 43 de zile ci de 50 de zile cei de la pc garage dau info. eronate de ce mai scrie ca este disponibila in 43 de zile ??? cand ea este disponibila in 50 de zile ???

---------- Post added 17-10-2013 at 09:21 ----------

acum am sunat la pc garage si am cerut detalii cu privire la data data de ei si mi-au raspuns ca deocamdata nu stiu sigur ca o vor primi in acest an dar au zis ca suna toti clientii cu 2 zile inainte de lansare sa le spuna daca o vor aduce sau nu . deci in concluzie luam plasa si la astia

3. #143 SP
    Member palflo's Avatar
    face-ti un calcul rapid sa vedeti ca disponibilitatea consolei ps4 la Pc Garage nu este de 43 de zile ci de 50 de zile cei de la pc garage dau info. eronate de ce mai scrie ca este disponibila in 43 de zile ??? cand ea este disponibila in 50 de zile ???

4. #144 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Măcar sa fie ea livrata în 50 de zile în loc de 43 cum arata pe site. Doar ca eu cel puțin nu mai cred pe nimeni.

5. #145 SP
    Member palflo's Avatar
    acum am sunat la pc garage si am cerut detalii cu privire la data data de ei si mi-au raspuns ca deocamdata nu stiu sigur ca o vor primi in acest an dar au zis ca suna toti clientii cu 2 zile inainte de lansare sa le spuna daca o vor aduce sau nu . deci in concluzie luam plasa si la astia
    Edit Post

6. #146 SP
    Quote Originally Posted by palflo View Post

---------- Post added 17-10-2013 at 09:21 ----------

Ramane Domo .

7. #147 SP
    Member valentin2007's Avatar
    "Perfect" . Era de așteptat

8. #148 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Sau nu...

9. #149 SP
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Sau nu...
    Sti ceva ce noi nu stim ?

10. #150 SP
    Member palflo's Avatar
    am vorbit acum si la gshop si au promisiuni dar nu se stie sigur pt luna dec. are promisiune ca va aduce 50 buc dar nici aici nu stie sigur oricum au zis ca au deja peste 50 de precomenzi si ei o sa sune toti clientii sa le zica daca o primesc

11. #151 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    Eu nu stiu de ce sunteti asa de nerabdatori,consola va ajunge,daca nu in decembrie,poate in ianuarie.
    O sa vedeti in luna febroarie-martie 2014 o sa fie toate magazinele pline si nu o sa mai cumpere nimeni

12. #152 SP
    Member palflo's Avatar
    am vorbit acum si la gshop si au promisiuni dar nu se stie sigur pt luna dec. are promisiune ca va aduce 50 buc dar nici aici nu stie sigur oricum au zis ca au deja peste 50 de precomenzi si ei o sa sune toti clientii sa le zica daca o primesc sau nu

13. #153 SP
    Member palflo's Avatar
    deacord cu tine dar de ce mai pun magazinele precomanda???

14. #154 SP
    Ei pun precomada la ghici,daca se nimereste bine,daca nu asta e.
    Eu stau si ma uit cum magazinele din romania au ps4 si xbox 1 la precomanda si restul lumi sunt "out of stock".

15. #155 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

16. #156 SP
    Ridicare de la sediu: sambata, 5 aprilie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00 ...A cazut si cu astea treaba sa speram ca Domo se tin de cuvant . Daca nu luam din UK .

17. #157 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    wtf 5 aprilie? Unde? PC Garage?

18. #158 SP
    Poate pentru precomenzile facute de azi incolo o sa fie in aprilie,dar cele facute pana azi o sa fie in decembrie poate.... cine stie.

19. #159 SP
    Member palflo's Avatar
    haaaahaaa

---------- Post added 17-10-2013 at 11:29 ----------

am vb acum la domo si au zis ca o vor avea la lansare

20. #160 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Nu stiu daca voi primi bundle DS4,dar vom vedea.Pe Reddit au zis ca cei $65 vor fi adaugati ca GC balance.

A doua poza este dupa ce dau click pe linkul din comanda.
    Attached Images Attached Images image.jpg image.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 145 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast