Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 145 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1121 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    @becham_ro: alte detalii ai primit? Ai intrebat cum se face transportul, cat dureaza avand in vedere ca suntem in Romania? Ai intrebat daca exista vreo problema cu preorders facute din afara UK? Tu in ce data ai facut precomanda?

2. #1122 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    Pentru cei care au facut precomanda la shopto.net. Abia ce am terminat de vorba cu ei la telefon acum. Au zis ca o sa trimita tracking num. putin mai tarziu pentru ca inca nu au trimis toate orderurile. Probabil dupa ce le trimit pe toate or sa dea si trackingurile. Asa mi s-a zis ca later today will be sent all tracking number.
    multumesc m-am mai linistit acum dupa ce ai postat aici

3. #1123 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    eu am primit azi mail de la domo ca precomanda la fifa 14 de ps4 sa amanat pana in 29 01 2014
    Cred ca te refereai la Altex. Domo nici nu are jocuri de PS4 pe site.

4. #1124 SP
    Junior Member Andreyp95's Avatar
    Quote Originally Posted by adyxyz View Post
    Andreyp95 cand ai primit acel mail de la domo?eu incerc de 2 zile sa dau de ei si nu raspund la mail....
    Poi eu Luni le-am trimis mail si astazi mi-au dat raspuns.Sigur au treaba.

5. #1125 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Se pare ca unguri au trimis

6. #1126 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Cred ca te refereai la Altex. Domo nici nu are jocuri de PS4 pe site.
    scuze sunt buimac da altex era vorba scuze inca odata

7. #1127 SP
    Member Yanciu's Avatar
    M-au sunat cei de la 4games ca luni primesc consola dar vor banii inainte.Mi se pare un pic ciudat sa ceri banii inainte.Le-am spus ca nu pot si daca vor,sa imi trimita consola si platesc la livrare.Mi-au spus ca vor reveni cu un telefon sambata.Mi se pare totusi cam piperat pretul si nu stiu daca sa astept sau sa il iau

8. #1128 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    pe ce ca vor 2250 numai pe consola mai vor si banii inainte. numai in Romania se poate intampla chestia asta )

9. #1129 SP
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    M-au sunat cei de la 4games ca luni primesc consola dar vor banii inainte.Mi se pare un pic ciudat sa ceri banii inainte.Le-am spus ca nu pot si daca vor,sa imi trimita consola si platesc la livrare.Mi-au spus ca vor reveni cu un telefon sambata.Mi se pare totusi cam piperat pretul si nu stiu daca sa astept sau sa il iau
    Mai bine iei de la gamestore.hu ( mie deja mi-au trimis consola ) .

10. #1130 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Mai bine iei de la gamestore.hu ( mie deja mi-au trimis consola ) .
    ti-au trimis consola ??

11. #1131 SP
    Da

12. #1132 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    Am primit si eu acum o juma de ora mail de la G4S Ungaria cu AWB. In mail scrie vor sa livreze maine intre 9-17, dar incerc sa dau de ei sa ii intreb daca ajunge intr-adevar atat de repede in Romania. Mentorica, ai reusit sa dai de ei? Eu am sunat la nr lor de pe site si nu raspunde nimeni. Am trimis un reply, dar astept raspuns...

13. #1133 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Felicitări!

14. #1134 SP
    Junior Member Andreyp95's Avatar
    Daca iei de la gamestore.hu te lasa sa verifici coletul? Totusi e ciudat,ps4 se lanseaza in Ungaria tocmai pe 13 decembrie.

15. #1135 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu am anulat la gamestore.hu... sper sa nu-mi para rau.

16. #1136 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Eu nu am stiut ca trimit atat de repede ca mi-l luam de la ei

17. #1137 SP
    Am vb cu dna Suzana si mi-a confirmat telefonic ca G4S te lasa sa verifici coletul.

E adevarat ca se lanseaza pe 13 dec, dar consolele le primesc de dinainte.

@mentorica si ceilalti care au comandat de pe gamestore.hu: fiind vorba de un magazin de la care nimeni nu a mai comandat, va rog sa puneti aici un reply imediat ce deschideti coletul si eventual ati bagat consola in priza sa ne spuneti ca e ok. Nu reusesc sa dau de G4S Romania sa-mi confirme ca poti intr-adevar deschide coletul. Nu de alta, dar daca doamne fereste e teapa sa nu ne luam toNti

18. #1138 SP
    Banned adyxyz's Avatar
    in romania va ajunge saptamana viitoare.mie mi-au spus cei de la gamestore ca va ajunge cel tarziu marti.probabil 9-17 a doua zi se refera la cei din ungaria.e un mail standard.cel putin eu asa cred.eu i-am rugat pe cei de la gamestore sa spuna curierului ca joi sau vineri intre 12-13 sa vina , saptamana viitoare ca nu sunt in localitate pana atunci.daca ajung maine sau mai devreme asta este nu are cine ridica coletul

---------- Post added 28-11-2013 at 20:18 ----------

g4s romania apare ca firma de securitate.am nimerit bine?

19. #1139 SP
    Da. Din cate stiu G4S Romania ofera doar servicii de paza si protectie si asigura transporturile bancare. Din cate stiu, curierat nu fac.
    Acum sunt doua posibilitati, fie ma insel si fac si curierat, fie se va livra prin alta firma de curierat.

G4S ungaria are site-ul pe ****r.g4s.hu

20. #1140 SP
    Banned adyxyz's Avatar
    e cam aiurea.am primit mailul ala in maghiara de la ei, am tradus cu google si am inteles ce vor sa spuna, idee e ca nu stiu cui sa ma adresez sa vad daca cei de la gamestore le-au spus cand ma vor gasi acasa.habar n-am ce sa fac....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 145 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 ... LastLast