Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 145 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #161 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Am facut comanda la Amazon. Sa-si pastreze consolele toti marii retaileri de la noi. Bataie de joc, prefer sa astept sa mi-o aduca Amazon decat sa o primesc in aprilie sau in cine stie ce alta luna din Romania.

Sunt sigur ca cel tarziu in ianuarie vor avea stock-ul refacut la Amazon.

2. #162 SP
    Senior Member mentorica's Avatar

3. #163 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am intrebat la PCG si tocmai am primit urmatorul raspuns.

Am verificat la furnizor si produsul va fi disponibil in aproximativ 165 zile.
    In momentul in care va fi disponibil va voi contacta pentru a stabili detaliile livrarii.

in concluzie, nu conteaza cand s-a facut precomanda la PCG. toti cei care au comandat vor primi consola peste aprox. 5 luni.

4. #164 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

In momentul in care va fi disponibil va voi contacta pentru a stabili detaliile livrarii.

in concluzie, nu conteaza cand s-a facut precomanda la PCG. toti cei care au comandat vor primi consola peste aprox. 5 luni.
    Gasim alte surse nici o problema

5. #165 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

Deh, şi-au făcut si ei reclama pe forum. Cred ca tot cei de la Domo raman baza si mai cred ca pana in Crăciun o sa vedem consola si in magazinele Altex

6. #166 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu ma bazez pe precomanda facuta la shopto. UK vor avea stoc ft mare, alaturi de State.

7. #167 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu stiu cum reuşiţi sa cumpăraţi fara intermediari de pe Shopto... cand am vrut sa cumpar de la ei mi-au spus ca nu trimit hardware in Romania.

8. #168 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am intrebat daca in Romania trimit consola tot incepand cu 27 nov ca pt comenzile din uk si a zis ca da, doar ca o voi primi cu intarziere de cateva zile.

9. #169 SP
    Member Ramon's Avatar
    M-ai facut oricum sa mai intreb inca o data, mai concret. Uite si raspunsul:
    Attached Images Attached Images shopto.png

10. #170 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Ridicare de la sediu: joi, 5 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00 Pcgarage .
    Asta ti-o zice sistemul lor in mod automat... in functie de ce au introdus cei de la PCG ca timp de livrare de la furnizor. Care furnizor, daca e nenea amazon & co, deja da estimari de Craciun

11. #171 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Eu am intrebat daca in Romania trimit consola tot incepand cu 27 nov ca pt comenzile din uk si a zis ca da, doar ca o voi primi cu intarziere de cateva zile.
    Cand ai facut comanda? Eu am facut azi, nu stiu daca mai prind primul batch. Era bine daca ne dadeau o data estimativa, cum da Amazon.

12. #172 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asta ti-o zice sistemul lor in mod automat... in functie de ce au introdus cei de la PCG ca timp de livrare de la furnizor. Care furnizor, daca e nenea amazon & co, deja da estimari de Craciun
    Imi pun speranta in Ventumgames si Domo (Garajul ma dezamagit total .) Daca nu exista intodeauna Bodopsx .

13. #173 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Cand ai facut comanda? Eu am facut azi, nu stiu daca mai prind primul batch. Era bine daca ne dadeau o data estimativa, cum da Amazon.
    Pe 7 oct, deci acum 10 zile.
    Data estimativa v-am zis, la cateva zile dupa 29 nov, depinde si de transportul ales probabil. Eu am ales TNT Global Express.

Nu cred ca au epuizat primul batch inca.

14. #174 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Pe 7 oct, deci acum 10 zile.
    Data estimativa v-am zis, la cateva zile dupa 29 nov, depinde si de transportul ales probabil. Eu am ales TNT Global Express.

Nu cred ca au epuizat primul batch inca.
    Si eu cred la fel. Am cumparat bundle-ul cu Killzone. Daca ajunge la cateva zile dupa release date sunt super multumit.

E putin scump transportul (25 lire parca) dar macar sa vina cu tracking si prin curier rapid sa nu avem niciun fel de probleme.

LE: Am si la Amazon UK pre-comanda, sa vedem care e mai rapid.

15. #175 SP
    Member Ramon's Avatar
    Ala express e 50 lire, teoretic ajunge cu 3-5 zile mai repede si are tracking. Cel de 25 sigur nu are ca scrie si pe site.

Tot bundle cu killzone am ales si eu. Ajunge 450 lire total cu tot cu transport express, dar prefer sa dau 150 lei in plus si sa am consola cu un weekend mai devreme.

16. #176 SP
    naz
    Am intrebat si eu de livrarea in Romania si daca primim consolele din primul batch. Sa traiasca o mie de ani daca se tin de cuvant!

Si mi-am updatat si shipping-ul la cel de 50 lire. Can't wait!

Hi,

I can confirm your bundle for a PS4 Console Inc Killzone Shadow Fall is secure and will be shipped out for delivery to coincide with the release date. As you live outside the UK though this is likely to arrive a few days after official launch date.

Regards,
    Andy

17. #177 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Oare e prea tarziu sa fac si eu comanda la shopto? Daca fac azi oare care ar fi data estimativa de livrare?

Cum se plateste? Accepta paypal?

18. #178 SP
    naz
    Eu azi am facut comanda la ei si mi-au zis ca o livreaza incat sa ajunga in ziua lansarii (cu o marja de eroare de cateva zile pt. ca nu sunt din UK).

Mi-am atasat cardul si se plateste atunci cand ti-o livreaza. Nu stiu daca accepta Paypal.

Daca faci azi, data estimativa e release day, in functie de ce tip de transport alegi si de cat de repede se misca curierul.

LE: Accepta si Paypal!
    Attached Images Attached Images 62976702238fbf11a87ae045f292b4eb.png

19. #179 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi da urmatoarea eroare la atasarea cardului:

Sorry, there was an error processing your transaction with our payment provider.

Oare de ce?

20. #180 SP
    naz
    Ai bani pe card? Cand il atasezi iti vor retrage 1 leu pt. verificare.

@OEE Eu n-am asa ceva si a mers. Am folosit un Visa Electron.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 145 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast