Si la Domo s-a amanat?Stie cineva?
Le-am trimis un mail saptamana asta sa imi confirme onorarea comenzii in decembrie. Inca nu am primit nimic.
cred ca nu se mai pot face precomenzi la Domo. am incercat sa fac si eu, chiar daca am si pe shopto si imi da o eroare cum ca nu a putut fi finalizata. cei care aveti la domo, cam cand ati facut precomanda? aveti mail oficial primit de curand ca livrarea se va face in decembrie?
Pe mine m-au sunat imediat dupa ce am facut precomanda acum o saptamana si ceva si mi-au zis ca la inceputul lui decembrie vor avea consola si ca voi fi sunat sa merg in magazin dupa produs. Cum am zis, le-am dat un mail sa am confirmare in scris, dar nu am primit nimic inca...
Eu am comanda facuta la Domo de 2 saptamani.M-au sunat a doua zi sa le confirm,si au spus ca la inceputul lunii decembrie voi avea sigur consola.Sa speram ca asa va fi
Uff, chiar ca este frustrant pentru voi cei care vreti consola la lansare. Din fericire eu am rabdarea necesara sa mai astept cateva luni pana sa o cumpar. Sa vedem cum se comporta, sa vedem limitarile pentru Romania, sa asteptam oferte si de ce nu, cum se prezinta concurenta.
Ba nu e frustrant deloc. Dacă unii nu sunt atât de răbdători ca și tine, n-ai ce-i face. Fiecare cu ale lui![]()
Ba e frustrant sa stii ca se lanseaza consola la un moment dat si sa fie riscul sa nu poti pune mana pe ea in timp util, in special daca ti-o doresti mult. Stai linistit ca si eu am trecut prin situatii asemanatoare in viata si voi mai trece.
Sunt nerabdator pentru ca nu mai am pe ce sa ma joc si trebuie sa merg pe la prieteni pentru o FifaMi-am vandut Ps3 acum o luna si e nasol fara consola mai ales ca de cand ma stiu nu a lipsit din casa.Sunt om serios,insurat si cu un copil dar viata fara consola e nasoala
))))
Puteti detalia metodele de transport de la shopto:
- 23 lire: care e perioada maxima de livrare (din experienta), ce servicii de transport sunt folosite , unde iti este livrat produsul, trebuie ridicat de la posta ?
- 53 lire: idem
Multumim!
Eu astept sa iasa prima serie de PS4 si abia in toamna 2014 o sa imi iau.Sigur vor fii probleme cu primele.In privinta precomenzilor neonorate nu inteleg la ce va-ti asteptat din moment ce din comunicatul Sony a reiesit clar ca Romania nu este printre primele tari unde va fii lansat PS4.
Primit ieri:
Buna ziua stimate client,
Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele noastre.
Dorim sa va informam faptul ca produsul comandat, Consola Sony Playstation 4 (500GB), se va livra in cursul lunii decembrie.
Livrarea se va face cu un telefon in prealabil din partea echipei de livrari.
Pentru alte informatii, va stam in continuare la dispozitie!
Bookmarks