Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 145 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #261 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Nope. Eu inca sunt pe phat, de 6 ani functioneaza fara probleme.
    Same here. Luna viitoare "implineste" 5 ani.

2. #262 SP
    Member DRAGOS10's Avatar
    a mai comandat cineva de pe shopto.net? sunt k?iti vine produsul la usa?

MS!

3. #263 SP
    Member flames95's Avatar
    Eu am avut toate consolele sony de la one la 3 si toate au functionat excelent sper si ps4 sa fie in rand cu celelalte !

4. #264 SP
    Member palflo's Avatar
    la shopto tre sa ai banii disponibili pe card in ziua lansarii sau trebuie pusi mai devreme de data lansarii ca am facut pre-order la ei ms .???

5. #265 SP
    Member Ramon's Avatar
    Teoretic consolele pleaca de la ei pe 27, deci sa ai pe 26 nov banii pe card.

6. #266 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Teoretic consolele pleaca de la ei pe 27, deci sa ai pe 26 nov banii pe card.
    Ti-au confirmat ei asta ?

7. #267 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Ti-au confirmat ei asta ?
    Nu cred, tocmai de aia a zis teoretic. Cert e ca ShopTo va incepe livrarile mai devreme pt. a ajunge cat mai aproape de release date.

Data trecuta cand am facut o pre-comanda la ei, a ajuns jocul cu o zi inaintea lansarii.

Sunt cat de poate de seriosi cand vine vorba de livrari.

8. #268 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Nu cred, tocmai de aia a zis teoretic. Cert e ca ShopTo va incepe livrarile mai devreme pt. a ajunge cat mai aproape de release date.

Data trecuta cand am facut o pre-comanda la ei, a ajuns jocul cu o zi inaintea lansarii.

Sunt cat de poate de seriosi cand vine vorba de livrari.
    Atunci fac si eu la ei comanda

9. #269 SP
    Member palflo's Avatar
    da scrie la ei pe site ca precomenzile pana in 27 noiembrie se onoreaza in ziua lansari

---------- Post added 20-10-2013 at 21:19 ----------

Pre-order PS4 Console Inc Killzone Shadow Fall before 12pm on Wednesday 27th of November 2013 to receive it by the release date of Friday 29th of November 2013( UK & Mainland Only )

10. #270 SP
    Member valentin2007's Avatar
    27 nu 17

11. #271 SP
    Member palflo's Avatar
    da 27
    deci ei teoretic o s-o trimita pe 27 nov. ca sa o ai in ziua lansari

---------- Post added 21-10-2013 at 10:26 ----------

am vb acum la domo si sa modificat data livrarii la ps4 undeva in jurul datei de 10 dec. 2013 nu se stie sigur

---------- Post added 21-10-2013 at 10:47 ----------

pentru shopto banii pe car tre sa fie pusi in lire sau merge si in lei???

card

12. #272 SP
    Moneda în care ai tu cardul. Bani sa fie

13. #273 SP
    Junior Member kenntane's Avatar
    Salutare, va deranjez cu niste intrebari. Am facut precomanda la emag - au anuntat ca in 2014 ajunge ps4 , am facaut precomanda la pcgaraj - 167 de zile aduc ps4, precomanda la altex si domo ... dar nu am incredere ca vad consola in dec 2013. Am citit ca majoritatea au facut precomanda pe shopto.net si vroiam sa stiu 1) Legat de garantie daca se poate merge la reprezentanta la sonny romania? 2) La precomanda shopto, iau avans ceva?
    Multumesc.

14. #274 SP
    Member palflo's Avatar
    ia avans numai daca platesti prin pay-pal iar daca platesti cu cardul nu ia avans

15. #275 SP
    Member flames95's Avatar
    Baieti am si un raspuns oficial din partea Sony :

You will be able to find the PS4 system in all the authorized PlayStation dealers like: Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, E-mag.ro. However we still cannot confirm the exact date the PS4 system is going to make its premier in Romania.

Thank you for your understanding!
    Best Regards
    PlayStation Team

PS am vorbit mai cu toti distribuitorii precizati mai sus si numai domo (poate ar aduce dar nu este nimic sigur )
    Cel mai sigur vom vedea ps4 in Romania cam prin februarie exact cand se va lansa si in Japonia !

16. #276 SP
    Am vorbit și eu acum 2 minute la domo și mi-au zis ca va ajunge undeva intre 10-15 decembrie... Tot de la shopto cred ca o voi lua ca nu prea am baza în ăștia ai noștri.

17. #277 SP
    Member Ramon's Avatar
    Pe masura ce trece timpul, se tot aduna zile, referitor la Domo. Oricum, nu ar fi rau nici atunci, dar oricum eu prefer sa dau niste bani in plus si sa-l am mai devreme cu 1-2 saptamani.

18. #278 SP
    Subscriu la ce ai zis mai sus

19. #279 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Clarificare pt cei ce intreaba de shopto.net:

Am in jur de vreo 12 comenzi la ei, majoritatea precomenzi la jocuri. NICIODATA nu am primit comanda mai tarziu de ziua lansarii, de obicei primeam pachetul cu o zi inainte de lansarea oficiala. Pachetele mi-au venit prin posta intotdeauna. Daca fac comanda la un produs luni la 4 seara, miercuri am aviz de la posta.

Nu am comandat niciodata produse electronice de la ei, in schimb, dar dintre toate magazinele online, de ei sunt cel mai multumit. Poti plati prin paypal sau prin card(care trebuie neaparat sa aiba 3D secure). In momentul cand iti trimit pachetul iti fac poza la pachet, pe care poti sa o vezi pe site, in contul tau.
    Am platit intotdeauna transportul cel mai ieftin(cel de 3 lire), in cazul asta banuiesc ca puteti sa va raportati la cel de 25 de lire.

Hope this helped.

20. #280 SP
    am luat si eu ceva de la ei o singura data, un keypad wireless pentru ps3 si mi-a ajuns in 3 zile. chiar am ramas uimit, pentru ca lunar primesc cu posta pachet din oradea si face mai mult de 3 zile, uneori chiar si 5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 145 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast