In "Panou de control" la coloana situatie imi scrie si mie comanda finalizata dar daca te duci la sectiunea "Comenzile mele" si dai click pe comanda consolei o sa-ti spuna Comanda #xcvxcvxcv - In asteptare.
In "Panou de control" la coloana situatie imi scrie si mie comanda finalizata dar daca te duci la sectiunea "Comenzile mele" si dai click pe comanda consolei o sa-ti spuna Comanda #xcvxcvxcv - In asteptare.
Am facut deja la cele din Romanica. Intrebam de Marea Britanie/Germania..
Pana la urma m-am decis la zavvi, sper sa ma anunte sa imi pun bani pe card cand va fi cazul![]()
Zavvi nu trimit produse cu valoarea mai mare de 100 de lire in afara U.K.-ului,sau cel putin,nu in Ro.
Imi poate spune si mie cineva daca comand ps4 de pe amazon.co.uk cam cat ar fi transportul .
15 GBP daca il iei cu Royal Mail, ceea ce...good luck la o consola de 400 GBP.
Cu UPS e 41 GBP+TVA
Eu am luat un Xbox cu Royal Mail si in mai putin de 10 zile mi-a ajuns fara sa intampin vreo problema.
Care e treaba cu garanția dacă iau de pe shopto? Beneficiez de garanția internațională Sony de 1 an așa cum m-au informat ei chiar dacă nu se lansează consola oficial în România?
Iata ce imi scrie Domo pe mail:
DOMO.ro
To Me
Today at 6:15 PM
Bună ziua Munteanu Vlad,
Ai cumparat de curand Consola Sony Playstation 4 (500GB), ce parere ai despre acest produs?
Le-am raspuns cu uzuala intrebare cand va ajunge...dar nu am primit raspuns.
un raspuns de la shopto:
Hi Dan,
I can confirm that this order will be shipped in time for the UK release date
Regards
Tris
Bookmarks