Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 145 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast
Results 661 to 680 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #661 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    stiti ce cred eu,....ca magazinele din Romania ne duc cu zaharelul, o dau ''lunga''....probabil din frica de a nu pierde o sumedenie de clienti care au facut precomanda in magazinele Romanesti..va dati seama ca e o pierdere sa nu mai cumperi de la ei...e vorba de niste bani totusi...nu vi se pare ciudat ca nimeni nu are un raspuns concret ?

2. #662 SP
    Member palflo's Avatar
    in data lansarii in UK 29 11 2013 va sosi si in Romania. Eu am intrebat cand intra comanda la procesat si ala a fost raspunsul lor
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    ce inseamna asta? in time for UK release?

---------- Post added 16-11-2013 at 13:56 ----------

Quote Originally Posted by jhonq View Post
    Deci cei de la shopto livrează și în romania?
    da livreaza si in romania eu am si platit-o mi-au confirmat plata dar trebuie sa ai 3D secure la card ca sa accepte plata

3. #663 SP
    Junior Member jhonq's Avatar
    din pacate am vazut pe site-ul celor de la shopto ca toate comenzile luate de acum incolo sunt garantate pentru livrare de craciun

4. #664 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by jhonq View Post
    din pacate am vazut pe site-ul celor de la shopto ca toate comenzile luate de acum incolo sunt garantate pentru livrare de craciun
    a asa este comenzile date pana in 14 noiembrie vor fi livrate in data de 29 noiembrie ce este dupa 14 noiembrie livrarea se face de craciun

5. #665 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Eu din pacate/fericire am renuntat la comanda de la ShopTo. Nu vreau sa risc sa se strice si sa ma cert cu lumea. E clar ca ShopTo nu vrea sa ne ofere garantie, iar Sony Romania...

Avand in vedere ca inafara de launch games nu mai apare nimic pana la anul, voi incerca sa o iau de aici cu garantie.

La fel voi face si cu Xbox One. Cel putin asa imi voi garanta ca cele 50 mil nu se vor duce pe apa sambetei.

Rau mai e in Romania!

6. #666 SP
    Member palflo's Avatar
    garantia de la shopto este de 12 luni si o vom putea trimite la sony romania o repara sau o schimba

7. #667 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Eu din pacate/fericire am renuntat la comanda de la ShopTo. Nu vreau sa risc sa se strice si sa ma cert cu lumea. E clar ca ShopTo nu vrea sa ne ofere garantie, iar Sony Romania...

Avand in vedere ca inafara de launch games nu mai apare nimic pana la anul, voi incerca sa o iau de aici cu garantie.

La fel voi face si cu Xbox One. Cel putin asa imi voi garanta ca cele 50 mil nu se vor duce pe apa sambetei.

Rau mai e in Romania!
    Pe 13 vine in ro sigur

8. #668 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Pe 13 vine in ro sigur
    Sursa?

9. #669 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    am fost azi si la domo si la altex...am intrebat pe acolo de consola...habar nu aveau nimic...cel mai sigur o vom avea in 2014...multi dintre noi inca spera sa apara mai devreme..dar sansele sunt de 5% ..sincer...

10. #670 SP
    Member palflo's Avatar
    cred ca saptamana asta intra la procesat precomenzile la shopto

11. #671 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    am fost azi si la domo si la altex...am intrebat pe acolo de consola...habar nu aveau nimic...cel mai sigur o vom avea in 2014...multi dintre noi inca spera sa apara mai devreme..dar sansele sunt de 5% ..sincer...
    Aduc din Ungaria

12. #672 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    sursa?
    sper sa ai ''gura aurita''

13. #673 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    sursa?
    Am vorbit personal la Altex, Domo ... Cel putin vor onora precomenzile in decembrie .

14. #674 SP
    Member palflo's Avatar
    o veste buna de la shopto dat acum
    We will begin processing PS4 orders from this week onwards.

15. #675 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Ai primit e-mail?

16. #676 SP
    Member palflo's Avatar
    nu mi-a raspuns andy la tichet

17. #677 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Mai, eu precomanda la emag nu o anulez... dar intr-un fel ma rog sa nu o aduca anul asta. Mi s-a pus pata, vreau tableta. Cel mai mult tot pt PS4 o vreau, pt companion apps, vad ca din ce in ce mai multe jocuri anuntate de care sunt interesat au acest gimmick. Si cam am unele argumente care ma fac sa nu ma grabesc cu consola:

- riscul sa iei o consola cu probleme hardware e considerabil mai redus dupa "primul val";
    - vreau sa dau pe consola cat face, nu mai mult (taxe transport), si sa nu am probleme in caz de trebuie sa apelez la garantie;
    - nu vreau consola pana nu apare PS+ in Romania, nu vreau sa platesc pretul full si sa obtin jumatate de consola (si din ce am citit pe aici pe forum, din surse neoficiale dar destul de sigure, curand va aparea Store si pt Romania);
    - jocuri de care sa fiu eu strict interesat sunt prea putine la lansare (AC4, W_D, The Division, The Crew, Infamous, Diablo III, FF15);
    - de Black Friday poate reusesc sa prind o reducere la tableta, si daca pot castiga cateva sute de lei din treaba asta, ar fi pacat sa dau cu piciorul ocaziei... PS4 il pot lua oricand la 1800 lei, dar reducere de pana la 1000 lei nu prinzi zilnic la tableta (asta daca prind asa reducere, pot doar sa sper);
    - apar mai multe detalii despre consola, eventual se mai lanseaza un update, functionalitatea ar trebui sa fie optimizata.

N-as vrea sa anulez comanda pt PS4, in continuare mi-l doresc fff mult... Dar daca mi-l iau prin martie nu ar fi rau.

18. #678 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Nu e rau daca ti-o iei in martie, dar daca nu esti interesat de jocurile alea atunci mai bine iti iei altceva. Inteleg ca poate nu te pasioneaza JRPGs ca nu sunt pe gustul tuturor sau ca poate ai jucat D3 pe pc, dar restul sunt jocuri destul de importante si daca nu ai de gand sa le joci atunci ar trebui sa te gandesti mai bine de ce anume vrei un PS4. Daca nu esti interesat nici de Killzone, Driveclub, Destiny, Thief sau MGS V atunci poti sa amani linistit achizitia cel putin un an.

19. #679 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Eram si eu obsedat un pic cu precomanda la PS4 insa dupa ce am vazut review-urile mediocre ale jocurilor de lansare si micile probleme ale consolei la lansare voi mai astepta pana afare oficial si in Romania

In afara de Killzone Shadowfall toate jocurile apar si pe PC asa ca orice investitie in PS4 in acest moment mi se pare fix bani aruncati pe geam. Eu unul o sa astept cel mai probabil un bundle de Infamous Second Son.

20. #680 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Daca nu esti interesat nici de Killzone, Driveclub, Destiny, Thief sau MGS V atunci poti sa amani linistit achizitia cel putin un an.
    Cam ăsta şi e cazul meu. Bun, n-aş vrea să amân chiar cu 1 an, că mi se pare că rămân în urmă. Infamous cred că e primul titlu de care aş fi cu adevărat interesat, pe lângă AC4. Cred că martie e ok. Dacă o să avem şi PS+ până atunci.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 145 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast