Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 41 of 145 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 91 141 ... LastLast
Results 801 to 820 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #801 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    terminati-va cu iluziile astea ca nu o sa fie in nici un stoc in romania
    Pariu? Eu stiu ca pana la Craciun va fi disponibil

2. #802 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    terminati-va cu iluziile astea ca nu o sa fie in nici un stoc in romania
    Pana la sfarsitul anului va fi sigur si in Romania

3. #803 SP
    Member valentin2007's Avatar
    It's happening @ShopTo
    Attached Images Attached Images l9bodmh.jpg nra29vz.jpg

4. #804 SP
    Junior Member Erson's Avatar
    Buna pentru toti ! Is nou pe situ si miam precomandat si io un ps 4 dela altex, domo si din ungaria. In domo am cel mai mare incredere ca va aduce prin decembrie dar as vrea sa va intreb cum am facut precomanda in mai multe locuri daca de exemplu aduce domo si cumpar dela ei si apoi ma suna si dela altex ca au adus comanda ma gandesc ca pot sa anulez si nu ma trezesc cu inca o consola la usa ? Si daca am facut precomanda de exemplu la domo ei aduc cate precomenzi au fost facute sau daca io am facut mai tarziu precomanda decat altii e posibil sa nu primesc consola ca se termina? Multumesc frumos si scuzatima pentru atatea intrebari:-s

5. #805 SP
    Ar trebui sa îți ceri scuze și pentru gramatica pe care ai folosit-o.
    Anyway, cine îți aduce primul comanda, pe aia ii plătești. Dacă te mai suna și alții le zici ca renunti. Și da, dacă ai făcut mai târziu precomanda și ei sunt firma serioasa și iau în considerare precomenzile după data plasării, s-ar putea sa ramai fără.

6. #806 SP
    Mersi frumos de raspuns, si pentru gramatica scuzatima am terminat liceu maghiar stiu ca nui o scuza dar am si io greseli recunosc

7. #807 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    It's happening @ShopTo
    Unde ai gasit pozele?

8. #808 SP

9. #809 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    abia astept sa ne vina consolele

10. #810 SP
    Member noss <3 ciorica's Avatar
    Numai am rabdare....

11. #811 SP
    Member palflo's Avatar
    Cand se vor procesa precomenzile noastre la shopto ? aveti idee eu am deschis un tichet de 2 zile sa-i intreb cand se proceseaza si azi mi-au sters ticketul daca aveti vreo veste postati .Nu mai am rabdare

12. #812 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Erson View Post
    am terminat liceu maghiar
    In Romania????

13. #813 SP
    Da...

14. #814 SP
    11 minutes ago andy posted:
    Hi Halalau,

I can confirm we will be processing all international orders in the coming week.

Regards,
    Andy

15. #815 SP
    Member palflo's Avatar
    mai intai sau ocupat de clientii lor si pe urma de restul bravo lor nu ca romanasii nostrii care nu respecta precomenzile

16. #816 SP
    Member Ramon's Avatar
    Mai intai s-au ocupat de cei la care dureaza oricum o zi livrarea, iar cu restul o sa termine pe 28 ca sa mai dureze inca 5 zile livrarea. Mda...

17. #817 SP
    din cate stiu eu shopto numai trimiteau pe TNT expres ca sa dureze o zi transportu sau e valabil pt cei din uk?

18. #818 SP
    Transportul se va face cu DPD, cel puțin asa comentează cei care au primit deja emailul cu tracking number

19. #819 SP
    DPD ? nasol am dat un ochi pe google si nu am vazut sa zica cineva ca sunt competenti , toti se plang de ei ca sunt incompetenti

20. #820 SP
    Oricum n-avem ce face, asa ca.. Fiți optimiști

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 145 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 91 141 ... LastLast