Nu imi spune si mie nimeni ce minusuri am daca cumpar PS4 USA version?Dar folosita in RO?
Eu am aflat (nu pot sa spun de unde dar luati-o ca un zvon) ca asa zisa lansare din Ungaria de pe 13 decembrie este una cat se poate de limitata si asta pentru ca aparent volumul disponibil pentru ei este foarte mic. In aceste conditii, cred ca Altex si DOMO ies din discutie (mai ales daca ar fi avut de gand sa aduca de acolo), insa probabil ca si altii (precum edigital) vor avea probleme cu stocurile (foarte mici sau deloc). Nu avem ce face. Ramane sa asteptam si sa vedem ce se intampla.
Eu zic sa nu mai tot vorbim fara a avea o baza (informatie oficiala, discutie cu un angajat Domo sau un email).
@palflo, "realitatea" e ca nu stim exact daca o aduce Domo sau nu.
important de mentionat.. controllerul va costa 270ron..nu 200 cum il aveau ceI de la altex...sunt curios la ce pret il voi primi daca am precomanda din august
Precomanda iti garantează pretul mai mic, era trecut 269 de la inceput, doar ca scria reducere si adaugat pretul de 199
Sunt useri cărora li s-a schimbat doar pe site. Îți dă awb în momentul în care devine completed. După processing adică.
Neogaf:
My orders been packed from shopto now. Just gotta wait til Thursday for it to be sent out
PS: tuturor celor offtopic, v-am dat report. Asta ca sa stiti, nu sunt securist sa ma dau dupa bloc. E enervant sa tot intru pe threadul asta cu inima la gura si sa va citesc aberatiile si frustrarile personale.
Bookmarks