Corect, din acest punct de vedere mea culpa. Doar ca threadul s-a dus intr-o cu totul alta directie si anume diverse optiuni de a avea consola anul acesta. In ultimele zeci de pagini asta vad ca s-a discutat. Poate ar fi oportun sa se schimbe titlul acestui thread in ceva de genul "de unde cumparam PS4 in 2013".
***PS4 Pre-Order Information***
Please note all PS4 pre-orders for launch will be dispatched Thursday November 28th for delivery Friday 29th.
If your order is still processing please don't be concerned. Your order will be updated to dispatched by Thursday 28th when all orders will be shipping from our warehouse.
Regards, The ShopTo Team
offtopic Rasko, eu cred ca tu vrei sa faci o simulare ca sa estimezi cand iti proceseaza shopto comanda in functie de cat timp le ia adminilor sa proceseze toate reporturile tale![]()
Woooow.. Stii sa folosesti "copy/paste".
Deci domo Mai aduce In decembrie PS4? Daca Fac precomanda pe shopto sau zavvi, primesc consola anu' acesta? Sau Mai bine astept lansarea oficiala?
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns...Daca iau consola din afara tarii am garantie Sony doar un 1 an?si daca iau din tara am garantie 2 ani la magazinul de unde e cumparat?
Nu mentorica..garantia este oferita de catre comerciant....deci ai garantie 1 an daca o iei de afara si 2 ani daca o iei din Romania...nu conteaza ca ps4 nu este lansat inca la noi...garantia o ai din ziua 1 a achizitionarii(daca iei consola de la altex pe 15 decembrie ai garantie din 15 decembrie)
P.s. ps3 n-a fost lansat niciodata oficial la noi si totusi am avut garantie..
Ai garantie la Sony incepand cu 29.1.2014 cand apare oficial in Romania ...Am vorbit la Sony ( vroiam sa imi din UK ) . Au spus ca nu pot sa imi ofere garantie din 29 .11.2013 ( din acest motiv am renuntat sa iau din Uk ) .
Ps 3 a fost lansat oficial in Romania 23 martie 2007 ...
Dupa ce in noaptea 22-23 martie, incepand cu ora 00:00, la Media Galaxy din Unirea Shopping Center Bucuresti au fost puse in vanzare primele console PlayStation 3, vineri 23 martie a avut loc lansarea oficiala PlayStation 3 in Romania. Pe rand au luat cuvantul Cristian Moanta, Sales & Marketing Manager Sony Romania ...
of, deci, repet, am sunat la suport in Ungaria si am vorbit cu ei. garantia este europeana pentru consolele luate din UE, in sensul ca poti sa-ti iei consola din ce tara din UE vrei tu si sa te duci la orice service din UE care se ocupa de PlayStation (se gaseste lista, ma rog harta, la ei pe site).
concret, daca iei din UK sau Ungaria consola anul asta, vei putea beneficia de garantie pe teritoriul UE, insa numai in tarile in care a fost lansata oficial consola. vei putea beneficia de garantie si in RO, insa numai incepand cu 29.01.2014. daca ti se strica inainte, o trimiti in UK sau in Ungaria la un service (au in Szeged si Debrecen mai aproape de granita sau la Budapesta).
daca o iei din RO inainte sa se lanseze oficial la noi, atunci beneficiezi de garantie din partea retailerului care ti-a vandut-o (probabil ca o poti trimite si la un service din afara tarii pentru ca vei avea si garantia europeana... cred, dar sincer nu sunt sigur). cel mai sigur e sa rezolvi prin retailerul de la care ai luat-o (daca va fi disponibila anul asta, insa incep sa ma indoiesc de asta). daca o iei din SUA poti sa te si sinucizi ca nu o sa beneficiezi de garantie in UE (am intrebat expres asta; nu asta a fost exact raspunsul, dar asta e concluzia).
cat priveste tipul garantiei, garantia europeana este de 1 an. daca retailerii sunt obligati sa dea 2 cum e la noi, o vor face pe spinarea lor, in sensul ca in primul an te duci direct la service-ul Sony (de unde vrei tu), in timp ce in al doilea an te ajuta numai retailerul. cei de la edigital cu care am vorbit mi-au spus ca in primul an, daca nu ma ajuta Sony RO, pot sa apelez si la ei fara probleme, in timp ce in al doilea an NUMAI la ei pot apela. btw, pentru cei curiosi edigital da 2 ani garantie (probabil ca ii obliga legea din RO din moment ce si vand pe teritoriul RO).
tot ce v-am spus aici sunt informatii obtinute in primul rand de la suportul PlayStation din Ungaria. informatia privind modul in care edigital acorda garantia a fost obtinuta direct de la ei.
Mai e cineva pe-aici care a comandat de pe amazon.de? Daca da, la voi cum e cu statusul? La mine pentru varianta PlayStation 4 - Konsole inkl. Killzone: Shadow Fall + 2 DualShock 4 Wireless Controller + Kamera: Amazon.de: Games a aparut "DISCONTINUED ORDER". Nici nu stiu ce sa inteleg din asta... mai ales ca nu au trimis un email, nimic. Pe Chat mi-au spus ca ei nu stiu germana... I-am intrebat daca vor sa le dau eu cu Google Translate, dar nu cred ca au inteles. Prin urmare, momentan pt. mine adio PS4...
Imi pare foarte rau de ceea ce ti se intampla la amazon. Din cautarile facute cu ajutorul cuvintelor nemtesti pe google am gasit vreo 2 comentarii vechi ale nemtilor care scriu ca ei au fost instiintati de amazon ca nu vor putea onora comenzile pe o durata nedeterminata,unii mai scriau ca numai clientii care au avut comenzile facute inainte de septembrie vor primi consolele pana la sfarsitul anului.Din pacate amazon.de nu este un caz singular,si Game UK a anulat comenzile PS4:GAME Is Cancelling PS4 Pre-Orders, Apparently Without Explanation
Monky,daca nu vei primi nicio alta instiintare de la Amazon.de in urmatoarele zile ,cu siguranta vei gasi o alta solutie pentru a cumpara consola.
Mda... deci vad ca la mine in comanda pe amazon.de a aparut un "RELEASE DATE: 23 December 2013". Astia sunt dusi cu capul?
De ce nu ai facut comanda pe Amazon UK? Din ce vad eu sunt mult mai seriosi si aveai o sansa mai buna sa te intelegi cu ei. Asa daca ii suni sa te certi cu ei nu stiu daca reusiti sa va intelegeti.
Lasa ca ne jucam pe Xbox One de CraciunAsta daca nu il mai plimba mult prin Germania.
Informatia asta le-a aparut tuturor de pe neogaf care au aceeasi comanda cu a ta. Sunt extrem de revoltati si ei, cred ca are legatura cu acel Mega Bundle. Asta ai comandat si tu: PS4+KZ+2 controllers+ camera?
Nu doar atat, se pare ca si amazon Italia procedeaza la fel, intarzaie si acolo.
Bookmarks