Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 66 of 145 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1301 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Consola era 399 euro, Jocul era 64,99 euro, Controllerul a costat 49,99 euro (cu 10euro discont pentru preorder) si extra garantia de 2 ani a fost 10 euro. In total ar veni 524 euro pentru pachet.

2. #1302 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    UPDATE SHOPTO

Intr-adevar am primit si eu acel mail de confirmare, ticketul a fost inchis cu explicatia "handled over phone" si totul pare ok deocamdata, mai astept AWB/tracking number.

Eu va recomand calduros sa sunati daca nu vi s-a schimbat pana acum starea aceea de back order. Se pare ca asa se rezolva foarte repede - cazul meu si al lui Palflo. Valentin, daca stiam in timp ce vorbeam cu ei le spuneam dar am vazut mesajul tau dupa. Imi pare rau, dar e o corvoada sa dai de ei, am stat pe robot minim o juma de ora.

3. #1303 SP
    Banned adyxyz's Avatar
    o sa platiti la telefon cat nu costa consola

4. #1304 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    Rasko tu cand ai facut preorderu si cand l-ai platit ?

5. #1305 SP
    Junior Member tr0ubl3's Avatar
    Vezi ca e numar *800 si pe site zice 5pence a minute din Uk si mai scump de afara. Nitica rabdare? Am vazut ca ii intrebi si pe fb de comanda, deci cred ca sunt "aware"
    Rabdare si tiutiun

6. #1306 SP
    Member valentin2007's Avatar
    I-am luat pe toate părțile. Cu răbdarea mai greu, cu tutunul e simplu bag la greu

7. #1307 SP
    Member dtancu's Avatar
    Bai îmi pare sincer rău de toți cei cu precomenzi la shopto....dacă ajuta cu ceva.
    Naspa faza. Sper sa le aveți cât mai repede friends.

8. #1308 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    e prima si ultima oara cand iau ceva de la ei eu unu m-am invatat minte . Niste mascarici

9. #1309 SP
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    Rasko tu cand ai facut preorderu si cand l-ai platit ?
    Am facut preorder in 17 octombrie si am platit acum aproximativ 2 saptamani.

10. #1310 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am asteptat si eu 10 minute acum vreo ora. Sun acum din nou.

11. #1311 SP
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Am asteptat si eu 10 minute acum vreo ora. Sun acum din nou.
    LE zici și de mine te roooog?

12. #1312 SP
    Member Ramon's Avatar
    Da, numai sa raspunda.

13. #1313 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Iti convine sa dai 2250 lei doar pe consola ?
    e cam scumpa ce-i drept, insa zilele mele libere sunt si mai scumpe, daca nu ma pot juca de sarbatori nu prea mai am timp sa ma joc deloc. Asa miercuri o voi avea

14. #1314 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Nu va ingrijorati.Comanda mea de pe Amazon.com a fost trimisa pe 14 seara tarziu,iar pe 15 la ora 10 era deja livrata in NY.

15. #1315 SP
    Member Ramon's Avatar
    Au raspuns dupa 17 minute la shopto si a reactionat ala de la telefon ca si cum nu ma aude si mi-a inchis. Incredibil......

16. #1316 SP
    Pfff. No comment

17. #1317 SP
    Member palflo's Avatar
    ati primit AWB ?

18. #1318 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Magazin ft serios shopto...bine ca nu am luat de la ei ... Ma chinui sa dau de G4S ungaria acum

19. #1319 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Magazin ft serios shopto...bine ca nu am luat de la ei ... Ma chinui sa dau de G4S ungaria acum
    gata au procesat si la noi asteptam awb tu ce ai facut?

20. #1320 SP
    Ramon, Valentin - tot back order va apare si acum? Nu s-a schimbat nimic?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 66 of 145 FirstFirst ... 16 56 64 65 66 67 68 76 116 ... LastLast