Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 145 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #301 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    albastru, conturile poti sa ti le faci oricand. te duci aici, iti alegi zona si iti faci contul. poti sa-ti faci chiar pe ambele zone (US si UK). din ce am vazut acum, pe US Store FIFA 14 este 60 USD, in timp ce pe UK Store este 60 GBP. in legatura cu precomenzile direct din Store, momentan doar Knack e disponibil cu un pret de 60 USD (si Warframe dar ala e gratuit).

2. #302 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    @h0stile

Multumesc pentru raspuns. E total anormal ca preturile din US sa aiba aceleasi valori cu cele din UK si mai rau de atat aflu acum ca nu au pus in vanzare jocurile in varianta digitala. Sper ca vor fi introduse precomenzile cat de curand in Store iar pretul din UK sa fie mai mic in asa fel suma cheltuita sa nu fie mai mare decat cea cu dolarii.

3. #303 SP
    Admin MonkY's Avatar
    albastru: din pacate in momentul actual nu cred ca mai exista shop online care sa poata garanta livrarea la o saptamana dupa lansare. E prea tarziu, si cred ca vor exista doar mici exceptii (in cazul magazinelor unde vor mai renunta la precomenzi)... Eu zic sa faci pe un site mare serios de afara (gen amazon.de, amazon.co.uk) si cand vine... vine (dar sigur nu in primavara). Daca ai pe cineva in US, cu atat mai bine. Insa cred ca garantia va fi o problema. Bafta in alegere!

4. #304 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    albastru: din pacate in momentul actual nu cred ca mai exista shop online care sa poata garanta livrarea la o saptamana dupa lansare. E prea tarziu, si cred ca vor exista doar mici exceptii (in cazul magazinelor unde vor mai renunta la precomenzi)... Eu zic sa faci pe un site mare serios de afara (gen amazon.de, amazon.co.uk) si cand vine... vine (dar sigur nu in primavara). Daca ai pe cineva in US, cu atat mai bine. Insa cred ca garantia va fi o problema. Bafta in alegere!
    ShopTo inca garanteaza livrarea in ziua lansarii, insa numai pt. bundle-uri... nu pt. consola standard.

5. #305 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    ShopTo inca garanteaza livrarea in ziua lansarii, insa numai pt. bundle-uri... nu pt. consola standard.
    E o incercare "indrazneata" din partea lor. Presupun ca stii ce se va intampla daca nu se vor putea tine de cuvant, nu? Vei primi 5 lire drept scuza... si consola din parti. Nu de alta, dar suna ciudat... ca toti cei mari sa nu mai poata garanta livrarea, iar ShopTo sa o poata face inca (si culmea, daca faceti comanda pana pe 27 Noiembrie)...

6. #306 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E o incercare "indrazneata" din partea lor. Presupun ca stii ce se va intampla daca nu se vor putea tine de cuvant, nu? Vei primi 5 lire drept scuza... si consola din parti. Nu de alta, dar suna ciudat... ca toti cei mari sa nu mai poata garanta livrarea, iar ShopTo sa o poata face inca (si culmea, daca faceti comanda pana pe 27 Noiembrie)...
    Chiar e destul de ciudata politica pe care o are shopto.net . Nu prea imi dau seama cum obtin cu atata usurinta produsele de la Sony, presupun ca ei se afla intr-un permament contact cu Sony care le permite celor de la shopto sa obtina produsele imediat dupa fabricarea lor.Cat despre varianta standard sunt absolut convins ca impreuna,atat sony cat si shopto.net nu vor s-o mai vanda pana la sfarsitul anului pentru ca ei sa poata castiga mult mai multi bani de pe urma vanzarilor de bundle.

7. #307 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by albastru View Post
    Chiar e destul de ciudata politica pe care o are shopto.net . Nu prea imi dau seama cum obtin cu atata usurinta produsele de la Sony, presupun ca ei se afla intr-un permament contact cu Sony care le permite celor de la shopto sa obtina produsele imediat dupa fabricarea lor.
    Eu unul nu ma indoiesc nici macar o secunda ca shopto.net se poate compara cu amazon.co.uk sau amazon.de (care au anuntat cu mult timp in urma ca nu fac fata la comenzi si ca oricine comanda acum va primi consola mai tarziu, dar nu mai tarziu de Craciun)... Prin urmare, raman la ideea ca shopto.net au o politica "indrazneata". Risca... daca vor face fata la comenzi, bravos lor! Daca nu, ei nu pierd mare lucru (5 lire per client e o nimica toata).

8. #308 SP
    Member valentin2007's Avatar
    @catapuscas: Dă-le tu sansa asta și vedem ce-o fi. sunt tare curios când or sa o aducă

9. #309 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Nu s-a gandit nimeni si la varianta ca toti s-au grabit sa ia de la retaileri cat mai mari pt. a avea siguranta si ShopTo nu a ajuns la nr. dorit de comenzi.

Mai ales ca pana acum nu trimiteau console decat in UK.

10. #310 SP
    Member palflo's Avatar
    am vorbit acum la telefon cu cei de la shopto si au dat urmatoarele detalii : banii trebuie sa fie disponibili pe card cu 10 zile inainte de data de lansare , se vor trage automat din cont cand se va face factura . despre transport si termen de livrare au zis ca pentru precomenzile in afara UK se va intarzia procesarea comenzii cu 2-3 zile de la data lansarii adica 29/11/2013 plus timpul de livrare in functie de transportul ales au zis cu avionul adica cel de 54 lire va ajunge in 1-2 zile deci in concluzie va ajunge undeva pe 7-8 decembrie 2013 Trimit sigur in Romania !!!
    PS: Trebuie activat 3D SECURE la card altfel refuza plata

11. #311 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am primit urmatorul raspuns, ce-i drept in scris, dar nu stiu acum daca ce e vorbit la telefon e mai adevarat decat ce e vorbit in scris:

Q: Since I live in Romania, are you going to dispatch the PS4 two days in advance as well, on Nov 27th? Or is it for UK only?
    A: We will be dispatching the console for delivery in the UK on the official release date. As you live outside the UK, this is likely to arrive a few days after.

12. #312 SP
    Member palflo's Avatar
    pai acelasi lucru lam zis si eu mai sus cam pe 7 dec o sa ajunga in ro

13. #313 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu unul am inteles ca desi dispatchul e simultan, nu va ajunge pe 29 nov ca in UK, ci few days later. Few insemnand 2-3 zile. Asta ar insemna 3-4 decembrie, avand in vedere ca e si un weekend atunci.

14. #314 SP
    3 minutes ago You posted:
    last question: international dispatch of the consoles it will be in 29 nov?
    2 minutes ago James McDonald posted:
    HI Halalau,

This will be around the 28th of november.

Regards,
    James

15. #315 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Am incercat sa fac si eu precomanda pe shopto. Mi se pare cam varza cum e facut site-ul lor, cu fel si fel de pop-ups. care nu se deschid... apesi pe 10 ori pe butonul preorder. Pana la urma mi-a aparut un pop-up care zicea ceva de genul Error this product is not available anymore, please contact customer support, dar totusi am primit pe mail confirmare de inregistrare a precomenzii (email automat). Voi ati avut probleme cu site-ul ?

16. #316 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    o sa imi fac si eu o precomanda de ps4 bundle tot la shopto maine

17. #317 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    putin haz de necaz
    Attached Images Attached Images angrybirds.jpg

18. #318 SP
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Voi ati avut probleme cu site-ul ?
    Nu

19. #319 SP
    Member palflo's Avatar
    cine are precomanda la ps4 pe amazon co.uk inainte de 6 august si vrea sa renunte la ea sunt eu interesat ms.

20. #320 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Pai de ce nu bagi la shopto?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 145 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast