Bun si daca-l iau de la ei , e cu ceva diferit de ce ar fi la noi peste 2 luni ? Adica jocul este in limba maghiara , din cate am inteles este si camera lipsa si fara accesorii.
Bun si daca-l iau de la ei , e cu ceva diferit de ce ar fi la noi peste 2 luni ? Adica jocul este in limba maghiara , din cate am inteles este si camera lipsa si fara accesorii.
Ai inteles gresit. Cum sa-ti trimita consola fara accesorii si camera lipsa? Pachetele pe care le vand ei NU au incluse camera sau controller suplimentar.
Singurul pachet care are camera& alte prostii este putin mai scump decat ce ofera ei.
Consola iti vine cu tot ce trebuie in cutie si jocul nu cred ca este in limba maghiara (cel din pack).
DOMO ONLINE
Noua data de livrare oficiala este 29 ianuarie 2014. Data este decisa de catre Sony si nu de catre noi. Veti fi anuntat de schimbare si pt precomanda efectuata de catre colegii mei de la vanzari.
Mda. Desi in toate email-urile le-am spus ca oficial nu se lanseaza in Romania anul asta, au insistat sa-mi zica ca o sa am consola in decembrie. Asta ma deranjeaza.
Astazi am primit consola de la Gamestore.Hu, toate bune si frumoase, merge perfect doar ca nu am gasit in pachet codul de 14 zile pentru plus
Comanda a fost facuta pe 30 Noiembrie, luni seara a fost trimisa, din cate am inteles mai au doar varianta cu killzone la vanzare.
Eu doar ce am sunat la DOMO si mi s-a spus ca la jumatatea lunii decembrie jocul o sa fie pentru livrari .
Eu nu stiu ce sa mai cred....
A mai sunt cineva la domo? Eu doar ce mi-am anulat precomanda la unguri , nu stiu , nu am incredere in einu prea am eu incredere in ungaria
![]()
pe UK am profilul, nu am gasit unde anume, imi apare doar sa cumpar pe 1 luna, 3 sau 12
In sfarsit!![]()
Oare imi ajunge pana vineri seara?
Stimate Cumparator,
Produsul Dumneavoastra comandat prin gamestore.hu se va livra de catre TCE Worldwide Services Romania . In zilele libere si la sfarsit de saptamana nu se efectueaza livrari.
In cazul in care nu veti fi la adresa specificata in comanda pentru a prelua expeditia, aceasta se poate face si de catre o alta persoana . Livrarea se poate efectua la cerere atat la domiciliu ,la locul de munca cat si la colegiu sau facultate, singura conditie este ca suma ramburs sa fie achitata la livrare . Avem rugamintea sa faceti tot posibilul ca in ziua livrarii sa fie cineva la adresa specificata in comanda care sa aiba la dispozitie suma necesara pentru plata produsului.
Cu o zi inainte de livrarea produsului, veti primi um sms cu detaliile de livrare .
Avem rugamintea ca in cazul in care nu veti avea posibilitatea sa preluati expeditia sa luati legatura cu TCE Worldwide Services pe adresa de mail [email protected] sau telefonic 0726 555 055 /037 212 21 11 in vederea reprogramarii livrarii.
Date Expeditie
Expeditor : Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Konzol bolt, szerviz | Konzolok Szervize
Numar referinta : -
Suma ramburs : 2361 RON
Cu stima /ż dvżżzlettel/Best Regards
Acelasi mesaj l-am primit si eu ... Sper sa ajunga pana vineri , daca nu luni.Cei de la gamestore mi-au spus ca in max 3 zile lucratoare ajunge
Eu am primit acum sms-ul de la Cargus:
E-mailul eu l-am primit aseară deci foarte posibil ca voi să primiți sms mâine. Cel mai sigur e să sunați la TCE Holding să întrebați despre data de livrare. Ei nu fac livrări vinerea și în weekend, dar dacă joi ajunge pachetul vostru la Cargus, teoretic vineri ar trebui să aveți consola, pentru că ei livrează și în a cincea zi.Expeditia catre B. Razvan de la GAMES.HU va fi livrata maine 05.12.2013. Aveti de achitat ramburs 2361ron.
Multumesc -Veronica-T
LE: Acum am observat că noi plătim mai puțin decât au plătit alți colegi de pe forum. Nu înțeleg de ce...
Am si eu o intrebare: PS+ pentru 14 zile e distribuit cu toate consolele PS4 sau doar cu bundle-ul Killzone ?
Bookmarks