Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 145 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2141 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by Ghassan View Post
    Nu o sa fie nimic in magazine . O sa o onoreze doar precomenzile . Nu cred ca o sa aduca nimic in plus .
    Vor avea si in magazine,gandeste-te la toti cei care au facut precomenzi in 2 sau mai multe locuri.Cu siguranta vor fi foarte multi sau deja sunt cei care si-au luat consola din alta parte,sau in momentul confirmarii multe magazine online vor ramane cu buza umflata(regula "cine suna primul are banul meu" )

2. #2142 SP
    Junior Member Randalff's Avatar
    A aparut mega bundle-ul la preorder la Altex, dar nu are o data de lansare. Consola PlayStation 4 + camera + extra DualShock 4 Controller + joc Killzone - Shadow Fall | ALTEX

3. #2143 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by Randalff View Post
    A aparut mega bundle-ul la preorder la Altex, dar nu are o data de lansare. Consola PlayStation 4 + camera + extra DualShock 4 Controller + joc Killzone - Shadow Fall | ALTEX
    Am sunat astazi la ei. Din pacate nici cea mai mica sansa sa fie in magazin...toate pachetele au fost la precomanda ..nu vor exista in magazin. Si in cazul in care se vor anula cateva precomenzi tot nu le vor aduce in magazin. Cel putin asta mi-au spus la telefon

4. #2144 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Pot ajuta cu 4 precomenzi Altex,Domo,Pcgarage,Emag . Cine le vrea sa imi zica .

5. #2145 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Am si eu vreo 7 precomenzi, 4 pe numele meu si 3 pe numele altei persoane (altex, domo, emag, media galaxy)... Am trimis un mail celor de la altex sa ii intreb daca imi vor aduce consola mai devreme de 29...astept raspuns inca.

6. #2146 SP
    Member flightcrank's Avatar
    si eu voi posta aici,daca ma suna cineva sa ridic consola

7. #2147 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cei cu precomanda la emag, nici un semn inca? Nu v-au sunat sa confirmati?

8. #2148 SP
    Junior Member Narutoanime's Avatar
    app .. eu nu stiu ce sa fac .. am dat deja precomanda la ps4 .. si nu prea as mai vrea sa il i.au .. nu stiu daca se merita intradevar sa iti cumperi ps4 acum ... : ... + ca m.ai stau sa imi pierd si viitorul in casa .. nu stiu ! .. poate imi puteti da un sfat ? P.S : stiu ca nu am postat la topicul potrivit .. va rog sa ma scuzati !

9. #2149 SP
    Quote Originally Posted by Narutoanime View Post
    app .. eu nu stiu ce sa fac .. am dat deja precomanda la ps4 .. si nu prea as mai vrea sa il i.au .. nu stiu daca se merita intradevar sa iti cumperi ps4 acum ... : ... + ca m.ai stau sa imi pierd si viitorul in casa .. nu stiu ! .. poate imi puteti da un sfat ? P.S : stiu ca nu am postat la topicul potrivit .. va rog sa ma scuzati !
    La scoala

10. #2150 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    scoala de vedete?
    uite aici sfat: ia-ti-l acum si distreaza-te, de ce sa faci rau si sa te plictisesti cand poti face bine si sa te distrezi?

11. #2151 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Are dreptate omu'. Inca nu ai ce sa te joci. Si eu eram chitit sa-l iau day one, dar m-am razgandit. E super pretul, dar pentru Killzone si Knack nu il iau. Peste 6 luni poate. Peste 1 an sigur.

12. #2152 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    ai ce sa te joci cum sa nu doar ca nu sunt f multe jocuri si daca iti bagi ps+ ai in fiecare luna cate 1 joc gratis

13. #2153 SP
    L-am luat day 1 si nu regret 1 secunda

14. #2154 SP
    Junior Member Mausika's Avatar
    Salut !
    Ma deranjeaza ca pe acest topic se posteaza dezinformari de genu " nu ai ce sa te joci pe Playstation 4 " .

Hai sa vedem o lista cu jocuri :
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Battlefield 4
    Call of Duty: Ghosts
    Blacklight: Retribution
    Contrast
    FIFA 14
    Killzone Shadow Fall
    Knack
    Resogun
    Trine 2: Complete Story
    Warframe
    Don't Starve: Console Edition
    EA SPORTS™ NBA LIVE 14
    Angry Birds™ Star Wars
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
    Need for Speed™ Rivals
    NBA 2K14
    Madden NFL 25
    Just Dance® 2014

Posibil sa fi omis ceva , ideea este ca la cate ore de gameplay se pot pierde pe jocurile respective nu cred ca afirmatii de genul celor de mai sus informeaza corect cumpratorul.

Multumesc.

15. #2155 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    Probabil era o afirmatie de genul "nu prea ai ce sa te joci" care este adevarata :-).acum totul tine de gusturi, personal eu as juca 3 jocuri din lista, restul le-am jucat pe alte platforme sau nu imi plac.

16. #2156 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    am primit raspuns de la Altex

Buna ziua,
    Va multumim pentru mesaj.
    Va informam ca data oficiala de lansare/livrare este 29.01.2014, pentru o livrare mai rapida de aceasta data, urmariti adresa dvs de e-mail.
    Cu respect,
    Florin Chitonu

17. #2157 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @Mausika Ai omis Sound Shapes.Un joc superb.

Afirmatia ca nu prea sunt jocuri este adevarat pe jumate.Jocuri sunt insa multe sunt old-gen,sau jocuri care nu merita jucate (AB Star Wars).Eu nu regret ca am luat PS4 asa devreme,e adevarat ca in ultimul timp se odihneste un pic,dar de jucat este,numai sa fie pe placul nostru,eu de ex. nu suport porcariile de EA games,si COD.

Abia astept sa apara Driveclub,Infamous,The Order si Uncharted.

18. #2158 SP
    Member ViBy's Avatar
    La fel si eu JeNeI ! Nu regret nici macar o secunda pentru ca mi-am cumparat consola mai devreme si chiar daca nu am garantie, sunt foarte multumit. Am 3 jocuri , Fifa 2014, Killzone si LEGO Marvel Super Heroes, jocuri care imi ocupa ceva timp pana la lansarea lui Infamous si Driveclub .
    Va sugerez sa nu va mai amagiti cu idei de genu " nu sunt jocuri ", " se merita peste 1 an ", gresit total aceasta conceptie ! Daca va doriti un lucru si aveti posibilitatea sa il cumparati, numai stati pe ganduri !

19. #2159 SP
    Junior Member remakE's Avatar
    Sa inteleg ca daca am precomanda facuta la Altex respectiv eMag, trebuie sa astept o confirmare de la ei?
    Eu unul am precomenzile facute in luna decembrie, cam ce sanse as avea sa fie vreuna din ele onorate la lansare?

20. #2160 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Sa efectuezi plata cu card si sa optezi livrare la domiciliu in data lansarii.
    Eu cel putin asta am facut.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 145 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 ... LastLast