Am citit pe net ca G4S a facut un parteneriat cu o firma de curierat. Sameday Curier - Parteneriat intre Sameday Courier si G4S
Am citit pe net ca G4S a facut un parteneriat cu o firma de curierat. Sameday Curier - Parteneriat intre Sameday Courier si G4S
Oricum, în mailul ăla de la gamestore la sfârșit sunt trecute niște sume aiurea. Plus că eu am primit 2 mailuri cu sume diferite. Dacă fac conversia îmi dă ceva de genul 7 euro :-). Poate am greșit eu dar ceva oricum nu e cum trebuie.
Cum se numeste mai exact firma din Cluj despre care discutati? Stie cineva unde e localizat magazinul lor? In mall cumva?
PS in stock - Consola Sony PlayStation 4 (PS4) - 2249.90 lei
Exact cum va spuneam, a venit si mail-ul de la TNT:
TNT Express Consignment Notification for 950XXXXXX
TNT is pleased to advise you that SKREAM LTD has arranged for a shipment to be collected from them on 28-Nov-2013 , and delivered to FELIX ..
Super tare. Dar noi om fi mai fraieri sau cum? Le-om fi plătit cu bani stricați ma și d-aia. Mi s-a cam luat de ei!
Nu-mi vine sa cred...Nici eu n-am primit nimic pana la aceasta ora. In fine, sa-i ia naiba cu lansarile lor.
Apropos de cei din Cluj, merge cumnatul meu maine dimineata pana acolo si revin cu feedback. Sunt foarte curios daca au in stoc.
Imi pare rau daca va deranjeaza ca mie mi-au trimis pachetul, rog un moderator sa imi stearga toate mesajele.
V-am povestit de ieri ca este foarte posibil ca o parte din pachete sa plece vineri, exact cum s-a intamplat si la Xboxone.
Mai e un aspect de care puteti tine cont: eu am account silver la ei tocami pentru ca am peste 60 de comenzi la Shopto, de aceea si raspunsul la ticketele pe care eu le-am deschis a fost relativ rapid.
Voi ati vrut sa sunati in UK neintelegand ca sunt sute de persoane care suna si raspunsul va fi acelasi. Trebuia sa urmariti pagina de FB a lor si vedeati ca exact asa s-a intamplat si acum o saptamana. Sunt multe persoane din UK al caror pachete au plecat vineri si saptamana trecuta.
I-am intrebat eu. Consola este pe stoc si este adusa din UK, beneficiaza de garantie 24 luni.
Nu ne deranjează omule, ce ai? Suntem doar foarte intrigați, cel puțin eu, ca nu respecta ce au zis ei. Nu i-am obligat sa ne spună ca le proceseaza azi, nu i-am obligat sa ne spună ca le trimit azi și asa mai departe. Eu ma bucur pentru tine și ca ai putut sa ne lămurești cu modul lor de operaream urmărit și facebook - ul și twitter - ul, tot. În sfârșit, poate maine, dar cel puțin eu mi-am cam pierdut speranta
Ok am vorbit cu cei din Cuj la telefon si am MAAARI retineri. Ideea este urmatoarea: consolele nu sunt pe stoc, maine va pleca proprietarul magazinului in Anglia cu o duba(lol?) pentru a le aduce sambata, cand vor fi intr-adevar pe stoc la magazinul din Iulius Mall Cluj. Din cate mi-a spus, vor sa aduca 50 PS4 si 10 Xbox One, cele din urma la pretul de 3000 ron/bucata.
Daca vreti sa fiti siguri ca beneficiati de una sambata, trebuie sa platiti pretul integral al consolei pana maine la ora 14. In continuare ma repet, ar fi frumos dar sunt foarte retinut dupa ce am primit aceste informatii.
@Felix: nu stiu de ce ti se pare ca cineva e suparat pe tine. Ar fi extrem de ABSURD!! Suntem doar nedumeriti si disperati ca nu se intampla nimic si cu comenzile noastre platite, atata tot. Nu imi dau seama pe ce criterii se trimit si asta este extrem de frustrant in 28 noi. seara.
Buna seara Comanda dumneavoastra a fost trimisa astazi , ar trebui sa ajunga cel tarziu Luni sau Marti.
O seara frumoasa
Cu stima Gamestore
Mai rămân doar sumele dubioase din mail :-)
Am primit mail de la amazon, pana la urma comanda a plecat prin UPS si in acelasi timp s-a schimbat si delivery estimate - Friday 29 Nov 2013.
itshappening.gif
Stiu cum e sa verifici mail-ul din 5 in 5 minute, la fel am patit si eu acum o saptamana. Tocmai de asta am vrut sa va spun la ce sa va asteptati.
Apropo de magazinul din Cluj am avut o experienta jenanta cu ei la lansare WII U, am comandat niste jocuri si cand am sunat mi-au spus ca de fapt nici nu le au pe stoc si nici nu e pretul afisat.
Bookmarks