Rhadoo69 stai linistit ca si eu am facut precomanda in octombrie 9...si nu m-au sunat.
Le-am trimis mail aseara si astept..
Rhadoo69 stai linistit ca si eu am facut precomanda in octombrie 9...si nu m-au sunat.
Le-am trimis mail aseara si astept..
@gicazizu: la ei pe site scrie 2 ani. Consola PlayStation 4 | ALTEX Uita-te la specificatii. Nu mai inteleg nimic...
am luat legatura cu cei de la nemo expres , ei se ocupa cu comenzile de la altex , consola este pe drum in max 2 ore au spus ca sunt la usa
2 ani este garantia de conformitate, ci nu cea tehnica.
La ALTEX au prioritate precomenzile deja platite, iar la EMAG conteaza ordinea precomenzilor.
gata asteptarea a luat sfarsit bravo altex merita un plus , acum asteptam jocurile
---------- Post added 21-01-2014 at 10:45 ----------
nemo expres
1 an este garantia europeana din UE iar celalalt este de la producator sau altex nush cum functioneaza grantiile astea dar 2 ani ai garantie
Nu stiu ce sa aleg... Oare sa astept bundle-ul de la Altex cu 2 controllere joc si camera, daca o sa mai apara vreodata pe stock, sau sa comand consola simpla si restul accesoriilor separat?
Trebuie sa ai un certificat cu sigla Altex. Trebuie specificat in el ca garantia este de 2 ani. Sau poate este specificat doar 1 an si atunci ai cam luat tepusca.
---------- Post added 21-01-2014 at 11:18 ----------
Pe certificatul de la Altex cat e durata garantiei?
Pe mine nu m-au sunat pentru confirmare, mi-au trimis-o direct, tocmai ce m-a sunat curierul.
Am platit ramburs.
La mine nu a venit nimeni, desi mi-au zis ca mi se va livra azi. Ce e drept ziua abia a inceput.
Pe mine m-au sunat la distanta de 10 minute cei de la Flanco urmati de cei de la Altex, evident ca le-am dat OK-ul celor de la FlancoAbia astept
![]()
Bookmarks