Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 145 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 ... LastLast
Results 2,541 to 2,560 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2541 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am sunat si eu la eMAG sa intreb cand livreaza consolele. Bineînțeles ca n-am primit nici un răspuns concret. Mi s-a spus doar ca voi fi contactat de un reprezentant vanzari. Am încercat sa întreb aproximativ cand, dar am primit acelasi răspuns. Am comanda din iunie, sper sa nu rămân fara.

2. #2542 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Am sunat si eu la eMAG sa intreb cand livreaza consolele. Bineînțeles ca n-am primit nici un răspuns concret. Mi s-a spus doar ca voi fi contactat de un reprezentant vanzari. Am încercat sa întreb aproximativ cand, dar am primit acelasi răspuns. Am comanda din iunie, sper sa nu rămân fara.
    Iti pot da comanda mea de la garaj eu am luat din afara . O poti ridica azi .

3. #2543 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Ai si platit? Daca nu, las-o si comanda-ti de la altex, ca iti vine a doua zi.

4. #2544 SP
    Junior Member S.S.'s Avatar
    Are cineva idee cam in cat timp ajunge o comanda pentru Bundle-ul Killzone (fara camera si extra controller) la Altex ?
    Nu mai au stoc, doar comenzi...a facut cineva comanda incepand de vineri ?
    Multumesc !

5. #2545 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by S.S. View Post
    Are cineva idee cam in cat timp ajunge o comanda pentru Bundle-ul Killzone (fara camera si extra controller) la Altex ?
    Nu mai au stoc, doar comenzi...a facut cineva comanda incepand de vineri ?
    Multumesc !
    A facut un coleg vineri si trebuia sa ii ajunga astazi, dar a sunat la curier si cica li s-au stricat astora masina in care era coletul. Nu se mai deschid usile din spate si nu pot scoate coletele. Momentan e in service si ca ajung maine. Nu stiu daca toate sunt in aceasta situatie.

6. #2546 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ridicata azi, varianta standard de la PC Garage.
    Precomanda facuta pe 8 octombrie.

7. #2547 SP
    Junior Member AXL2686's Avatar
    Quote Originally Posted by Mallex84 View Post
    Daca am facut precomanda online de la Media Galaxy,pot sa-mi fac garantia la Altex?

---------- Post added 26-01-2014 at 20:18 ----------

Scuze ca postez aici se merita sa cumpar http://www.altex.ro/router-wireless-...negru,anterior am cumparat de la media galaxy Linksys EA2700 si nu aveam semnal mai deloc pe wireless mai departe de 3 m,am fost si l-am schimbat tot degeaba aceeasi problema pana la urma am facut retur si mi-au dat banii.Daca detine cineva acest router si are net gigabit de la RDS sa confirme daca este fiabil.
    Multumesc anticipat.
    Din pacate PS4 nu are dual band... asa ca poti orice router sa cumperi...totusi as recomanda Asus

8. #2548 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    stiu ca nu are dual-band e vorba despre semnalul wi-fi sa bata prin 3 pereti,am cautat un router ca cel de mai sus pentru ca multi au spus ca are semnal wi-fi foarte bun,eu nu pierdeam semnalul la wi-fi doar pe ps4 ci si pe laptop si pe smartphone,initial am crezut ca problema e de la ps4 si se pare ca era de la router.

9. #2549 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Ce parere aveti de oferta celor de la Game-shop.ro ?

Consola Sony PlayStation 4 (PS4) - game-shop.ro Magazin Jocuri Online

10. #2550 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Super ofertaGo for itAc4 arata superb pe PS4

11. #2551 SP
    Member akzation's Avatar
    E super oferta de la Game-Shop am vazut-o si eu aseara , daca nu as avea consola deja eu as lua-o.

12. #2552 SP
    Junior Member AXL2686's Avatar
    Quote Originally Posted by Mallex84 View Post
    stiu ca nu are dual-band e vorba despre semnalul wi-fi sa bata prin 3 pereti,am cautat un router ca cel de mai sus pentru ca multi au spus ca are semnal wi-fi foarte bun,eu nu pierdeam semnalul la wi-fi doar pe ps4 ci si pe laptop si pe smartphone,initial am crezut ca problema e de la ps4 si se pare ca era de la router.
    Eu am reusit cu o investitie de vreo 350 RON in asa ceva Networking - EA-N66, am cam 50Mbs prin 4 pereti etaj 3 cu vreo 10 retele wifi in zona inainte daca abia aveam 5Mbs ...

13. #2553 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    A venti si de la PC Garage Bundle-ul cu Killzone.

14. #2554 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

15. #2555 SP
    Junior Member Narutoanime's Avatar
    so .. cand o sa il puna pe raft ? saptamana asta ?

16. #2556 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    Quote Originally Posted by AXL2686 View Post
    Eu am reusit cu o investitie de vreo 350 RON in asa ceva Networking - EA-N66, am cam 50Mbs prin 4 pereti etaj 3 cu vreo 10 retele wifi in zona inainte daca abia aveam 5Mbs ...
    Mersi o sa iau in calcul si varianta asta,momentan astept sa-mi vina routerul si daca nu-mi da semnal bun o sa investec si eu cand o sa mai fac rost de bani.

17. #2557 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Narutoanime View Post
    so .. cand o sa il puna pe raft ? saptamana asta ?
    Teoretic maine pe 29 Ianuarie.

18. #2558 SP
    Admin MonkY's Avatar
    PlayStation 4 se lansează la eMAG!
    Vino miercuri, 29 ianuarie 2014, începând cu ora 20.00, în showroom-ul eMAG Crângaşi și participă la lansarea PlayStation 4!

Înscrie-te, participă și câștigă super premii!
    Pentru lansarea PlayStation 4, am pregătit un super campionat de FIFA 14. Pentru a participa, înscrie-te lăsând un comentariu cu raspunsul corect la întrebarea: Care a fost data oficială de lansare a PS4 in USA? Din cei care vor răspunde corect vom extrage miercuri, la ora 16.00, prin tragere la sorți, 32 de norocoși care se vor înfrunta în campionat. Aceștia vor fi anunțați la ora 17.00, deci vă rugăm să ne lăsați o adresa de mail validă la postarea comentariului și să vă verificați mailul miercuri seara.

Avem super premii pregătitie pentru tine: Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Flash SSD Kingston KC300 2.5, 180GB , Kit Dual Channel Kingston 8GB, Controller Sony Dualshock 4, si multe jocuri.

Vino în public și câștigă
    Vii doar să-ți susții prietenii? Vino și tu în showroom și urmărește competiția. Avem pregătite super premii PlayStation 4 și pentru tine!

În plus toți spectatorii vor primi un cod de 10% reducere valabil la toate jocurile de pe eMAG.ro.

Invitat special
    Maestrul de ceremonii comentator și responsabil cu supravegherea și desfășurarea concursului va fi Mihai “Generalu” Glodeanu.
    Bafta la concurs celor care mergeti la eMag!
    Attached Images Attached Images imag1.jpg

19. #2559 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am primit in sfarsit mesaj de la eMAG. Maine primesc si eu jucaria. Nu mai am rabdare!

20. #2560 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am vizitat azi doua magazine Altex pline cu PS4, mai spunea lumea ca nu se va găsi pe rafturi...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 145 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 ... LastLast