Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 129 of 145 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 ... LastLast
Results 2,561 to 2,580 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2561 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am vizitat azi doua magazine Altex pline cu PS4, mai spunea lumea ca nu se va găsi pe rafturi...
    Jocuri erau?

2. #2562 SP
    Junior Member vladutzu95's Avatar
    Am sunat acum cateva ore la Altex sa ma interesez de fifa 14,si mi-a spus ca transportul cu jocurile e blocat pe undeva (din cauza nametilor)si nu a ajuns la Bucuresti.Banuiesc ca acea masina nu aduce numai Fifa 14...deci nu poate merge nimic cum trebuie in Romania!

3. #2563 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    De unde imi pot lua si eu un cod pentru 12 luni playstation plus ?

4. #2564 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cdkeys.com
    Quote Originally Posted by Storm78 View Post
    Jocuri erau?
    Nu am văzut

5. #2565 SP
    Junior Member dann778's Avatar
    la Carrefour Galati....au zis ca masina ce trebuia sa aduca ps4 a ramas intelepnita pe la Urziceni!!

6. #2566 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by vladutzu95 View Post
    Am sunat acum cateva ore la Altex sa ma interesez de fifa 14,si mi-a spus ca transportul cu jocurile e blocat pe undeva (din cauza nametilor)si nu a ajuns la Bucuresti.Banuiesc ca acea masina nu aduce numai Fifa 14...deci nu poate merge nimic cum trebuie in Romania!
    In aceeasi situatie sunt si eu cu precomada la Fifa. Am verificat acum cateva minute si iesi la acelasi pret daca iti iei carduri valorice de pe cdkeys.com si cumperi de pe store.

7. #2567 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Eu am cumpărat de aici jocuri, au prețuri OK: http://www.game-shop.ro

8. #2568 SP
    Member shorinnn's Avatar
    La Media Galaxy Orhideea: Killzone, Cod, Battlefield, NFS, Knack, Fifa (pe raft).

9. #2569 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by gug View Post
    Preturi mari. Iei de pe forumuri si okazii.ro mai ieftine chiar si sub 200 ron.

10. #2570 SP
    Junior Member vladutzu95's Avatar
    Am o intrebare daca sunteti buni si imi puteti raspunde:
    Daca ma inregistrez la EA Sport cand imi vine jocul cu contul de USA ce avantaje am in plus in afara ca pot juca online? in dtrimentul contului de Romania care stim cu totii ca nu avem PS+.
    Am un avantaj real daca ma innregistrez cu contul de USA...adica altceva in afara de posibilitatea de a juca online?
    VA multumesc.

11. #2571 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am vizitat azi doua magazine Altex pline cu PS4, mai spunea lumea ca nu se va găsi pe rafturi...
    La ce oferta de jocuri exista acum pentru PS4, nici nu e de mirare ca nu se imbulzeste lumea sa o cumpere. Si eu mi-am propus sa o cumpar inca de la lansare, dar m-am razgandit si prefer sa mai astept cateva luni, sau un an, pana vor aparea jocuri mai multe si mai bune. Pana atunci, PS3-ul ramane baza.

12. #2572 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Asta pana vezi diferenta. Am avut bf 4 si pe ps3. Cand l am jucat pe ps 4, am crezut ca i vb de alt joc. Nu pot explica diferenta in cuvinte.

13. #2573 SP
    Si sa nu uitam ca multi care ar vrea nu au cu ce. Eu am Bf4 si am descoperit ca-mi plac avioanele mai mult decat credeam (War Thunder) si imi cam ajung o perioada. Nu stiu cum jucati voi. Un joc la 5 minute?

14. #2574 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Asta pana vezi diferenta. Am avut bf 4 si pe ps3. Cand l am jucat pe ps 4, am crezut ca i vb de alt joc. Nu pot explica diferenta in cuvinte.
    E drept, nu am vazut inca "live" vreun joc pe ps4, insa am vazut pe diferite siteuri, destule comparatii intre acelasi joc de PS3 si PS4 (Assassins Creed Black Flag, BF4, COD etc.) si diferentele grafice si de framerate, nu sunt chiar atat de zdrobitoare. Si asta nu o zic eu neaparat, ci cei care au facut comparatiile pe respectivele siteuri. Asa ca, nu cred ca ai prea multe de explicat.
    Daca BF de pe ps4, ar fi un joc mai lung decat cel de pe ps3, daca ai putea face in el, lucruri pe care nu le poti face in cel de pe ps3, atunci as zice, da, exista o mare diferenta. Dar asa, pentru ca grafica este putin mai buna si mai fluida, deocamdata nu se merita investitia.

15. #2575 SP
    Nu l lua ca n ai de ce...

16. #2576 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    Nu l lua ca n ai de ce...
    Eiiii, ba da, am sa-l iau, dar cand apare The Withcer 3, Gran Turismo 7, Fallout 4, Destiny, Order 1886 si altele!

17. #2577 SP
    Pana la urma faci ce iti spune inima si buzunarul. Oricum ps3-ul inca nu e de dat.

18. #2578 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    E drept, nu am vazut inca "live" vreun joc pe ps4, insa am vazut pe diferite siteuri, destule comparatii intre acelasi joc de PS3 si PS4 (Assassins Creed Black Flag, BF4, COD etc.) si diferentele grafice si de framerate, nu sunt chiar atat de zdrobitoare.
    Asta pentru că ai văzut clipuri comprimate şi limitate la 30 fps. Descarcă o captură directă şi ai să vezi diferenţa. Era un link pe threadul de BF4.

19. #2579 SP
    Ai dreptate. Na, asta este, el pierde... eu n am mai incercat sa l conving de contrariu.

20. #2580 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    (Assassins Creed Black Flag, BF4, COD etc.) si diferentele grafice si de framerate, nu sunt chiar atat de zdrobitoare.
    O sa vorbesc doar despre COD și BF4, la AC4 încă n-am făcut upgrade.

Diferențele sunt ZDROBITOARE.
    BF4 n-arata rău pe PS3, dar pe PS4 e mai curata grafica și se disting mai ușor obiectele și inamicii. Adevărata diferența este la framerate. Dacă joci pe PS4 1-2 ore, apoi treci pe PS3.... Se simte enorm diferența.

Cat despre COD, framerate - ul e cam la fel. Însă diferența la grafica este incredibila. Pe PS3 e foarte blurry, pixelata, cred ca rulează în 576p la cât se prost se vede... Sincer cred ca la nivel de rezoluție și claritate este cel mai urat joc pe care l-am jucat pe current-gen în ultimii 2-3 ani. Pe PS4 in schimb grafica e clara ca lacrima.

So yeah, nu știu ce au fumat reviewerii aia, dar poate ca ei se joaca des pe PC și nu sunt foarte impresionați. Dar pt unul ca mine, care de 4 ani se joaca exclusiv pe consolele astea depășite, diferențele sunt uriașe.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 129 of 145 FirstFirst ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 ... LastLast