Trebuie sa ai card secure, cu password la tranzactie.
@OEE da se pare ca nu e 3D secure cardul si din cauza asta nu a acceptat. Oricum imi comanda un prieten care are deja cont la shopto.
@naz sigur nu e 3D secure cardul tau? Am incercat de vreo 3 ori si imi da aceeasi eroare.
Inca o intrebare si am terminat cu shopto: prietenul care imi face comanda e din Bucuresti, el poate schimba adresa de livrare a produsului sa vina direct la mine?
Daca plateste cu paypal nu. Cu cardul nu sunt sigur...
@naz: si al meu e tot visa electron cu 3ds activat.
Daca cere parola la card inseamna ca e 3D secure. Eu tot visa electron am folosit si a cerut parola si a mers. A facut si tranzactia de o lira apoi.
Referitor la adresa de livrare, se poate schimba, da.
Poti schimba adresa de livrare abia de la treia comanda.
Pentru mine urmatoare comanda la ei ar fi a 3-a, dar nu pot schimba adresa de livrare. Cred ca am schimbat cardul dupa prima comanda...Change Delivery Address
For security reasons your first two orders must be shipped to address your credit card is registered to, after two orders have been completed you will then be able to supply an alternative delivery address. Please note if you change or update your card you will need to place a further two orders with that card before you are able to change the delivery address.
If you have recently moved and need to change your delivery address please re-submit your credit card on the card details page with the new address.
Please note that changing your delivery address could affect any order that has not yet been dispatched from our warehouse.
Merge schimbata. Eu am schimbat-o mai devreme. Nu comandase decât o data de la ei. Intri în cont, la detaliile cardului se apasă edit, introduci noua adresa și apoi vor trebui introduse și datele cardului. Merge fără probleme.
Ma bucur sa vad ca ne-am redirectionat multi spre ShopTo sau Amazon, decat sa ne plangem de magazinele de la noi. Mai ales ca ele una zic, dar alta fac. Nu sunt de incredere.
5 oameni diferiti primesc 5 raspunsuri diferite, iar saptamana viitoare se schimba radical iar...
Asta e,eu cand v-am zis ca comand din SUA,unii m-au luat nebun... (daca retailerii romani sunt neseriosi...)
Oricum ma bucur ca este o alternativa pentru cei care vreau o consola la lansare.
Uitati aici :
The Sony PS4 costs ~US$ 1850 in Brazil - NeoGAF
Am comandat și eu la shopto. Am încercat inițial la emag, mare dezamăgire, apoi pcgarage, altă dezamăgire. Am încercat să ajut firmele românești. Nu e vina mea. Sper să ajungă până pe 6 decembrie când o să plec și eu spre casă ^_^
OEE daca am pe cineva in londra poate sa o comande pe unul din astea 2 siteuri care le-ai scris tu si apoi sa mi-o trimita in tara??
Da, amazon garanteaza livrarea pana in Craciun iar la shopto este inca disponibila la lansare.
Era de aşteptat să înceapă toţi cu amânarea, defapt nici nu aveau ps4 în stock-ul viitor pt că nu prea au de unde cumpăra, au pus precomenzile în speranţa că vor face rost, şi când te gândeşti că cei din Altex îmi cereau bani in avans.
Bookmarks